Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera icona

Lista obecności - 17.09.2010

Polecane posty

Gość SAMIRA1234
NUDZIMY SIE?

Gość jusska
jestem ,ale się jeszcze nie ubrałam tak ino ino w szlafroku:D:D VEra:)

Gość SAMIRA1234
HA HA A SKAD ZGADLAS-ES ZE JESTEM KROWA

ahaha :D faktycznie :D 17.10 :D Cóz... szczesliwi czasu nie liczą :D Samira 1234 kilo wypierrrdalaj KSW - też Fajnie :D 🖐️ jusska :) 🖐️ kiiiiciaa---- - hej :D iiiiii kotka-poes 👄🌻❤️ :D:D:D:D

Gość złośnica ku pamięci
hej, ha

Gość SAMIRA1234
WERAPIERDOL SIE

Gość brzydal od dawna niebrzydki

Ale ja ani obiadu nie jadlam ani nie Robilam. Pieprzyłam sie. :-( za to rano bylam. Kicia jest Glupia. Dała zdjecie swojej twarzy na kafe chociaz jest brzydka. Nie lubie głupiej kici. Jest pusta i czeka na marcowanie!

Ale ja ani obiadu nie jadlam ani nie Robilam. Pieprzyłam sie. :-( za to rano bylam. Kicia jest Glupia. Dała zdjecie swojej twarzy na kafe chociaz jest brzydka. Nie lubie głupiej kici. Jest pusta i czeka na marcowanie!

Gość Semi hejka
Ja mam też w ...cięcie

Gość Seeni jesienią
Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa".Inni twierdzą, że d**ę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół d**y. D**a służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w d**ę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w d**ę. D**a może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Uniwersalność d**y nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. D**a służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do d**y, tym samym d**a spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W d**ę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicamii dziećmi. Prócz tego, d**a spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. " i siedź cicho". Określenie "dawać (dać) d**y" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z d**y" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) d**ę, co kolejny raz potwierdza ważność d**y w otaczającym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od d**y strony" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; d**a funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. D**a pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś d**y. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności.

Gość miss Deutschland 2011
samirka kotku co za teksty nienawisci u niektorych widze nie znaja cie a my ich a mimo wszystko tyle nienawisci i wulgaryzmu niektorzy pisze dla jaj a nie tu wielkich przyjazni i milosci szukac takze wrzuc na luz

kiciiiia moze i jest ale tytez nie wygladasznacalkiem sspelniona skoro swoja twarz nanecie wszem i wobec pokazujesz.........

i tak oto dowiedzialam sie czegos o przyslowiowej Du... thanks

Hajl Hitler 🖐️