Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość Expertka od randek
nie nakręcaj się, że nie jesteś jej wart powinno cię dowartościować już sam fakt, że się z tobą umówiła - przecież gdybyś się jej nie podobał to nie sądzę byście spotkali się więcej niż raz :) bo raz można się jeszcze z braku laku skusić ale nie 2, 3, kilka ...

Gość znawca____
pamietaj, ze nie jest istotne jak wygladasz ale jak ona sie przy tobie czuje (np jak masz poczucie humoru to lepiej jakbys byl przystojnym gburem). ale ubierz sie elegancko i uzyj perfum. umyj sie i ogol. idz do fryzjera. dbaj o siebie.

Gość Kabarecierz...
Ja sie spotykalem z pewna dziewczyna, ktora udawala cnotliwa, rozsadna itd. Juz na pierwszej randce probowalem wybadac grunt i ja calowalem, przytulalem. Dziewczynie sie to podobalo, mimo, ze sie zarzekala, iz sie wstydzi relacji z facetami. Po drugiej randce poszla ze mna do lozka. Pozniej sie dowiedzialem, ze ma na koncie meza, licznych kochankow i sponosorow. A taka cnotke zgrywala i zarzekala sie, ze nie idzie z facetem do lozka, jesli go nie kocha. Hipokrytka i glupia pochwa!

" Kiedy można ją więcej niż dotykac? Które spotkanie, i jaki sygnał to jest?" Wg. PUA dotknąć należy od razu kiedy do niej podchodzisz i widzisz, że ma dobry humor. Sam nie próbowałem ale Ty masz szanse i nic nie tracisz. Możesz tylko zyskać.

Gość kocia_mama333
znawca ma 100% racji co do podrywu :D

Gość Ta... Ehe ehe
Nie chciałabym żeby mnie chłopak obmacywał na pierwszych spotkaniach.

Gość znawca____
i zmien mentalnosc: umow sie z nia zeby sprawdzic, czy jest na tyle dobra zeby z toba byc (rzucaj jej wyzwania, testoj, pytaj) i nie podlizuj sie za nic bo bedziesz przegrany. z doswiadczenia wiem ze kobiety tak samo jak i faceci potrafia byc niezle zjebane

Gość Ale jestem...
Na powitanie to sie caluje w policzek kobiete, jelsi jej dobzre nie znasz. Nie podawaj reki, tylko zlap ja za biodoro i cmoknij. Nie badz pipa!

I kup sobie jakieś dobre buty. Żaden chiński chłam, adibasy czy inne redboki.

Gość Robinnio
następnym razem pocałuj ją w rękę przy tym powitaniu - pozytywnie ją to zaskoczy, bo to "wymierający" obyczaj u mężczyzn... Sam to stosuje ;)

"Nie chciałabym żeby mnie chłopak obmacywał na pierwszych spotkaniach." A podobno to faceci są świnie bo tylko o jednym myślą... Kto mówił o obmacywaniu? Objąć ręką w talii nie może? Ile plaskaczy za to dostanie?

Gość Expertka od randek
kabareciarz... ale to są wyjątki, normalen dziewczyny lubią jak facet działa, ale delikatnie, dyskretnie, niby przypadkiem, ale jednak ich dłonie się spotykają... dobry przykład podał znawca__ z tym dotknięciem np. pod pretekstem, że zachwycasz się jej łańcuszkiem, kolczykiem, bransoletką ... :) facet musi być śmiały, ale nie nachalny :classic_cool:

Gość znawca____
wiec z dystansem wszytko

Ona mi opowiada, że lubi imprezować. Jest ładna to się nie dziwię. Ale nie jest pustakiem, bo można z nią porozmawiać na różne tematy.

"następnym razem pocałuj ją w rękę przy tym powitaniu - pozytywnie ją to zaskoczy" Ale na to chyba jeszcze za wcześnie. Dwie randki dopiero za nim i nie wiadomo na czym gość tak własciwie stoi.

Gość Larisssa
Na pierwszym spotkaniu nigdy bym sie nie dala pocalowac, objac, nawet jak mi sie facet podoba. A na drugim moze mnie pocalowac w policzek na pozegnanie. Przyjemnosci trzeba stopniowac.

Gość Ta... Ehe ehe
Wasze rady tak brzmią. Wolę niedostępnych albo chociaż powściągliwych na mniej to bardziej działa. Jak ktoś mnie atakuje to mi się odechciewa, a nie jestem cnotką niewydymką.

Gość znawca____
powadac reke to ty se mozesz kumplowi, zobacz jak kobiety sie witaja. zadna nie podaje sobie graby na przywitanie tylko sie przytulaja i caluja. tez tak rob. wszystkim sie to podoba :)

Gość Ta... Ehe ehe
Nie mówię o ataku jak o gwałcie, tylko o napastliwości. To że ktoś imprezuje nie znaczy, ze lubi takie rzeczy. Odsyłam to sfer intymnych każdego człowieka.

Na pierwszym spotkaniu nigdy bym sie nie dala pocalowac, objac, nawet jak mi sie facet podoba. A na drugim moze mnie pocalowac w policzek na pozegnanie. Przyjemnosci trzeba stopniowac." Na szczęście dwa już za nim więc należałoby dziewczynę objąć bo jeszcze sobie pomyśli, że mu się nie podoba i chuj bombki strzeli.

Gość znawca____
najlepiej jak wezniesz ją na spacer po parku wciągniesz w krzaki i przelecisz, laski to uwielbiają, krzyczą z rozkoszy

Gość znawca____
nie caloj w reke, bo pomysli ze jestes jakims desperatem, tylko otworz szeroko ramiona jak do nie podchodzisz i ja delikatnie przytul, nawet jakbys mial jeje nie pocalowac to i tak jej to sie bedzie podobalo

Gość Ta... Ehe ehe
Nie można z góry tak zakładać i lecieć za ogółem. Ktoś się lubi bawić, bo lubi tańczyć i muzykę, śmiech. Kontakt intymny to jednak inna sprawa. Chyba, że mówimy o solar-szmatach.

"laski to uwielbiają, krzyczą z rozkoszy" Najpierw to trzeba czegoś do drina takiej dosypać :D

Gość znawca____
ten powyzesz to podszyw