Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka soku pomaranczowego

seks analny-wasze opinie na ten temat

Polecane posty

Gość gość
Guzki krwawnicze (hemoroidy) powodują świąd, pieczenie, krwawienie z okolicy o***tu. Leczenie hemoroidów może przebiegać przy użyciu leków bez recepty (w tym kremów, maści oraz czopków), przy wykorzystaniu technik mało inwazyjnych, jak również zabiegów operacyjnych. Hemoroidy znacznie obniżają komfort życia chorego, a nieleczone mogą być przyczyną poważnych powikłań. Dla wielu osób jest to choroba bardzo wstydliwa.

Gość crowd_pleazer
Niektore kobiety to sa prawdziwe Afrodyty w lozku. Jest ogien i z taka kobieta chce sie kochac przy winie i muzyce, godzine a nawet i dluzej! Sa tez kobiety ktore nawet nie potrafia dobrze o********* Wkladaja 3cm penisa do buzi, dalej nie potrafia'jest za duzy' a do penetracji pochwy placza za 20 centymetrami. Malo ambitne, nudne w lozku. Taka jest was na tym forum wiekszosc z tego co tu czytam.

Gość gość
Dla mnie osobiście obrzydliwe, ktoś wcześnie napisał do d*** A jak niby miało być:D

Gość gość
sex jak sex anal dobry tez jest.

Gość gość
Anal to dla mnie zboczenie i brak szacunku do kobiety.Tylko ukryte pedaly to lubia.Kto o zdrowych zmyslach bedzie wchodzil swoim czlonkiem w gowno!:Nawet jesli nadepniesz to cie odrzuca ze wstretu.Dziewczyny jesli chcecie byc zniewazane i uwazane za bydlo to prosze .ale to jest zwyrodniene w celu uzyskana satysfakcji poprzez upokorzenie kobiety i wyladowanie c***owatych zboczen.Nie dajcie sie nabrac ze to normale,Tak ,dla zboczonych jest to normalne.Dajcie sobie "wchodzic do d**y "przez dobre traktowanie i szacunek .ALE NIE DOSLOWNIE!

Gość gość
tzw.milosc grecka wziela sie z tego ,ze w pewnych kulurach niedziewice nie mialy szans na zwiazek malzenski...w naturze,zwierzeta sa o wiele madrzejsze bo nawet glupi kundel woli sie wytrzepac na przypadkowej nogawce...no i kwiaty,tylko one pachna przez Cale swoje zycie analnie...

Gość gość
Facet co lubi w d**e to pedal ,nie ma innej opcji.Jak moze normalny wchodzic do zabrudzonego gownem o***tu? Natura homosexualna bierze gore nad obrzydzeniem do extrementow,zwlaszcza smierdzacych i obrzydliwych.

Gość gość
Czyli kobieta jest dla mezczyzny do wytrzepania plemnikow ,nawet do tylka.Taki mezczyzna to takii maly zwierzak.

Gość gość
Nie dajcie sie dziewczyny! Szkoda rozwalac sobie o***t dla zboczenca pedala i pedofila.Na starosc bedziecie srac w majtki bo zwieracz wam odmowi posluszenstwa.A ON I TAK ZNAJDZIE INNA Z WASKIM ZWIERACZEM:

Gość gość
Robta co chceta ze swoja dupa, hehehe. Anal jest spoko z dziewczyna i pare bab co tego nielubia nic na to nieporadza hehehehehehe. To tyko internet a w zyciu wiekszosc kobiet lubi anal itp. zabawy.:D HAha

Gość gość
I znowu jakis cwaniaczek wmawia nam ze lubimy anal.Mnie kiedys taki Polaczek ublizal a potem powiedzial ze to lubie.Niedlugo zaczna nam srac do buzi i powiedza ze to lubimy.

Gość gość
Nie nazwalabym normalnoscia wkladania czlonka tam gdzie wychodzi przetrawiony ,pelen bakteri i zgnilizny odpad po posilkach. Mysle ze zglinizne do zglinizny ciagnie.

Gość gość
gość dziś naucz sie czytac ze zrozumieniem , tlumoku . Napisalem cytuje : "Robta co chceta ze swoja d**a, hehehe." Czyli twoa sprawa i twoj wybor. :) x Wiekszosc i tak lubi anal itp. Z taka jak ty to tylko desperat moze byc. :)

Gość gość
gość dziś Do ciebie zgnilizno sexualna mnie nie ciagnie, tak wiec zadowul sie swoja stara.

Gość gość
Po co ci baba jak lubisz w dupke?

Gość gość
gość dziś Nie twoj biznes :)

Gość gość
Juz wiem . W dzien taka robi za babe,czyli gotuje sprzataitd, a w nocy robi za chlopczyka,zebysie sasiedzi nie dowiedzieli ze ty pedzio

Gość gość
gość dziś twoja stara :)

Gość gość
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Anal_sex Sa ludzie ktorzy sa tolerancyjni dla innych i tacy nikomu niemowia co inni maja robic w tym przypadku ze swoja dupa. NAPISALEM ROBTA CO CHCETA ZE SWOJA DUPA WASZ WYBOR. A jakis d**ek niby" tolerancyjny" mowi o zgniliznie ciagnacej do zgnilizny. Ludzie tolerancyjni daja wybor innym, a dyktatorzy nakazuja zakazuja. Kim ty jestes z tej grupy :) malutki dyktatorku?

Gość gość
Dyktatorem jest natura ,jesli sie uzywa o***tu do kopulacji ,to jest zboczeniem wedlug natury.Aty rob co chcesz tylko zrozum ze masz zboczone preferencje sexualne.

Gość gość
gość dziś Kopulacja (łac. copulatio), in. spółkowanie – stosunek płciowy, który u człowieka i zwierząt polega na bezpośrednim kontakcie dwóch osobników w celu zaplemnienia i ewentualnego zapłodnienia. X Ty kopulujesz 17:04 a Ja uprawiam sex.

Gość gość
uprawiasz sex z kobieta,traktujac ja jak mezczyzne? Czy to normalne.NIE kochany! Ty ja uzywasz jak mezczyzna mezczyzne,jesli taki sex lubisz to jest wynaturzenie.

Gość tojalana
gość dziś Kobiete traktuje jak kobiete, jak lubi anal to swietnie, mialem takie kobiety i same chcialy ja tez :) To co ty uwazasz i co za wlasciwe ja nie musze tak jak i inne kobiety. Dla mnie rob co chcesz.......zwisa mi to i powiewa.

Gość gość
Iwonie wrzosek nie przeszkadza lubi to

Gość Aneta 23

Ma początku wydawało mi się że to bedzie okropne. Kiedyś troszkę popiłam i jakoś włóżku puściły mi hamulce, pomyslałam ze czas spróbować. Trochę bolało ale miałam żel, spróbowałam sie rozluźnic i poszło.  Nie było źle. Za jakiś czas spróbowałam ponownie i już było fajnie bo wiedziałam czego sie spodziewać i od czego zacząć. Dziś nie mam z tym problemu, od czasu do czasu jak mamy dobrą fazę z moim facetem na seks to to robimy i powiem szczerze że nawet to polubiłam. Jakaś odmiana. Polecam ten rodzaj seksu zwłaszcza dla kobiet "ULEGŁYCH"  bedą naprawdę zadowolone:)

Gość Misio

Chore zboczenie 

Gość MeeMee

Ja miałam faceta, który uwielbiał anal. Zrobiłam to z nim pierwszy raz, bo poczułam, że wie co robi. Najpierw zajął się rozgrzaniem mnie palcami, potem włożył jednego w odbyt. Kochaliśmy się normalnie a następnie na stojąco wszedł we  mnie w tą drugą dziurkę. Aż sama się zgięłam mu w pół 😄 Kiedy go potem ujeżdżałam również wybrałam tą druga dziurkę. Czułam go mocniej w sobie, choć potem już zabrakło nawilżenia i zabolało ale.. mnie to jeszcze bardziej podnieciło 😄 Wolałam jednak już go wyciągnąć. Facet po mojej minie zapytał, czy to przez to, że ma za dużego. Nie chciałam ranić jego ego, że nawilżenie się skończyło więc nic nie odpowiedziałam. Seks analny lubię, ale nie za często, tak dla urozmaicenia i wbrew pozorom jakimś cudem pomogło mi to na hemoroidy nawet. Kiedy kochaliśmy się potem, a ja znów na nim jeździłam to chciał skończyć w środku. Pozwoliłam i wybrałam znowu tą drugą dziurkę 😛 Takie był moje pierwsze doświadczenia z analem i chętnie to powtórzę. Nie było rozrywającego bólu, tylko ten raz odrobinę zabolało, ale to było bardzo ciekawe doświadczenie.

Gość Goddess

Ja bym chciała ale mój facet mówi że to dla gejów