Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie, drogie panie

Dlaczego ludzie nazywaja dzieci wieśniacko?

Polecane posty

Moim zdaniem bardziej się krzywdzi dziecko nadając mu imię jak każde. Nie mówię zaraz o jakichś jenniferach czy britneyach lecz o imieniu ładnym ale nie często spotykanym. Bez sensu jak po podwórkach latają same kaśki, olki fasolki czy alki.

Gość w 100% popieram autorkę
mam taki sam stosunek do tego typu imion, nie wiem co trzeba mieć w głowie i czym się kierować żeby dać dziecku na imię Samanta, Brajan, Alan, Jesica czy inny Kevin itp

No właśnie nie ganiają. Ganiały za czasów mojego dzieciństwa. Wtedy było mnostwo Paulin, Aś, Olek, Edytek :D (jestem '87). Teraz, z tego co sie orientuję to takie gimnazjałki to głównie Sandry, Samanty, Andżeliki (koszmar :(). Hitem na mojej dzielni jest Noemi :(

ha jeszcze fatalne jest Żaneta, Sabina, Patrycja (horror w biały dzień), Kamil :( i personalnie - Adam - nazwa czasopisma dla gejów :classic_cool: :D

taaa Noemi i Vanessa są boskie ;):P

Vanessa :(

Do Olgi będzie ciężko cos dobra, cos równie fajnego i takiego ach! Będę śledziła Twoja stopkę, z ciekawości :)

A ja mam na imię tak jak widać i to na poważnie i jakoś z tym żyję,że rodzice mieli poczucie humoru:) A latek już mam sporo,bo 28:)

Zawsze mozna to podpiąć pod Claptona :)

Gość no to co powiesz na
moją Esterkę??? Też źle??? Imię było przemyślane, podpowiedziane przez inna Esterę ....która jest super dziewczyną...może tym się sugerowałam najbardziej

Żydówa i wykurrwiaj do Izraela :classic_cool:

Gość no to co powiesz na
taa , tyle że to ime perskie, więc widzisz jak to wygląda....coś ci dzwoni tylko nie wiesz gdzie :p

Gość no to co powiesz na
zastanawiam się skąd u Ciebie taka złość i te niecenzuralne słowa...to aż rani w oczy...

A Ty"Mam pytanie, drogie panie" do tych slamsów z których pochodzisz i sobie doczytaj,że to nie z Izraela pochodzi.

😴 Ale popularne wśród żydów :D W ogole nie wiesz o co mi chodzi i nie piłam do ciebie z tymi imionami, glowno mnie obchodzi jak mocno skrzywdziłaś dziecię pytałam o ogól. Czemu ludzie dopuszczaja sie takich czynów. Prawie same tępe doopy tu siedzą :D Pozdrawiam mamę Olgi i tą, która sie ze mna zgodziła :D 🖐️

Gość no to co powiesz na
dzięki :P

Laila, na kolana. Do miecza proboszcza wystąp :classic_cool: Ja sie nazywam zupełnie normalnie, przykro mi zakompleksione peezdy, ze macie problemy emocjonalne :D Ja tylko zapytałam, ponieważ zdarzyło mi się dzisiaj interesujace spotkanie z kobietą, która skrzywdziła dziecko. Bardzo, bardzo :) 3mka :) 🖐️

Gość powiem ci cos;
myszka moj maz uparl sie na to imie :)

Gość Migotka_89
A mi sie podoba karina lena kinga nadia katia sama mam na imie oliwia ewelina a z bierzmowania magdalena

mój maż też to imię wybrał i powiem ze sie bardzo ciesze imię bardzo pasuje do synka a skrót to Benio

ja nie jestem ani wulgarna ani nikogo nie obrażam i nie mam nawet takiego zamiaru 🖐️ ale po prostu też uważam że te anglo brzmiące imiona typy Brajan kevin czy Vanessa są wydumane i okropne :O i nic na to nie poradzę ;)

Gość powiem ci cos;
mi tez sie podoba lena i nadia i bedzie lena i nie uwazam to imie za dziwaczne

Gość Czarne
Szymon - najpiękniejsze imię jakie znam.

no widać że bardzo znacie się na imionach.. Aron, Rachela, Noemi czy Estera to imiona biblijne.. a rodzice dając dziecku imię uważają je za ładne, więc może nie obrażajcie innych zauważyłam też że jeśli dane imię wam się nie podoba to od razu jest pretensjonalne jak np. Kamil Adam.. to mają być pretensjonalne imiona?? Mamy Jessic czy Alanów może zaczerpnęły je z innych krajów ale wy ze swoimi Julkami, Amelkami czy Kubusiami wcale nie jesteście lepsi bo też podążacie za głupia moda tyle że polskich seriali..

Gość powiem ci cos;
nie pbraz sie myszka ale mi akurat to imie nie zbyt sie podoba i nie wiem jak wybic to mojemu mezowi w glowy co noie znaczy ze uwazam to imie za jakies krzywdzace po prostu wole prostsze imiona:)

Amelka czy Julka też mi się nie za bardzo podoba ale już lepsze niż Nikola czy Sandra :O to jest forum więc uszanuj to że ktoś moze mieć inne zdanie i je grzecznie tutaj wyrażać :)