Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyyytuuuj

zaczyna podobać mi się ZŁY FACET... o nie!!!

Polecane posty

Gość hyyytuuuj

Historia jakich wiele. Od jakiegoś roku kumpluje się z jednym facetem. On od początku nie ukrywał, że mu się podobam, że go pociągam. Dla mnie na początku w ogóle nie był atrakcyjny, ale widzę, że coś się zmienia. Myślę o nim dużo, trochę szukam kontaktu... Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że to typowy cham. Zdradza kobiety, ma dość szowinistyczne podejście (czy też może raczej szowinistyczną pozę), wielokrotnie proponował mi seks - one night standy to dla niego codzienność. Co się ze mną dzieje? Gdzie biologia i intuicyjne poszukiwanie dobrego kandydata na ojca i męża? Boję się, że jeśli nic z tym nie zrobię, to się w końcu z nim prześpię i będę się potem czuła jak kretynka!

Gość 2 live 2 die
"Co się ze mną dzieje? Gdzie biologia i intuicyjne poszukiwanie dobrego kandydata na ojca i męża?" to jest właśnie BIOLOGIA pytanie powinno brzmieć - gdzie logiczne myślenie

Gość 2 live 2 die
"jeśli nic z tym nie zrobię, to się w końcu z nim prześpię" jeśli nic nie zrobię? chyba trzeba przynajmniej się umówić, żeby się przespać co za pierdolenie że jakieś SIŁY WYŻSZE spowodują, że się prześpisz to prawie śmieszne a na pewno żenujące

Gość jusstus
Ależ to właśnie biologia i intuicja podpowiadają ci że ten gość będzie się świetnie nadawał na ojca dziecka. Na ojca ale nie na opiekuna. Ma świetne geny i da ci zdrowego potomka. Tyle że niestety będziesz go musiała wychować sama. Gość to typowy buhaj zarodowy którego wykorzystuje się do zapładniania samic. Cóż wybór należy do ciebie :).

Gość Fahren Aziz
Dziewczyno, ale Ty jestes pusta. W Twoim rozumowania i podejsciu nie ma zadnej logiki. Ale to normalka u kobiet. Emocje biora gore, a pozniej placz i lament, ze chlopak sie zabawil i porzucil. Na drugi dzien topik na Kafe, ze kazdy facet to swinia. Ech, szkoda slow.

Gość hyyytuuuj
o ja, nie piszę, by być tutaj krytykowaną, dziele się z wami tym, co czuję i liczę na zrozumienie. Oczywiście, że żadne siły wyższe, ale mechanizm samooszukiwania się nie jest znów taki niepopularny. Ostatnio umówiliśmy się w pubie, kiedyśtam na imprezę, kino... Niby nic się nie dzieje, myślę, że on nie zauważa mojej zmiany podejścia, ale jeśli będę się z nim tak spotykać, to to tylko kwestia czasu. Jednak jakoś czuję, że nie mam siły teraz zerwać kontaktu. Bardzo lubię z nim spędzać czas. Niedawno rozstałam się z mężczyzną, nie miałam nigdy skłonności do złych chłopców. Ta sytuacja to dla mnie duża nowość. Nie myślę o związku, gdyż nie łudzę się, że on się dla mnie zmieni. Po prostu lubię jego towarzystwo i coraz bardziej pociąga mnie fizycznie.

Gość jusstus
Uściślijmy może - nie wszyscy faceci to świnie tylko BUHAJE ZARODOWE na widok których pannom sie mokro w majtkach robi to świnie. O i teraz jest zgoda.

Gość 2 live 2 die
"ale jeśli będę się z nim tak spotykać, to to tylko kwestia czasu." w porządku ale mam tylko jedną prośbę jeżeli się z nim prześpisz to nie oczekuj potem miłości, nie nazywaj facetów świniami i przede wszystkim NIE NAZYWAJ TEGO MIŁOŚCIĄ! po prostu miałaś ochotę się dać zerżnąć i tyle ale MIŁOŚCI w to nie mieszaj bo najgorsze co robicie to po tym wszystkim jeszcze deprecjonujecie pojęcie miłości a to mnie osobiście, nawet jako faceta wkurwia promujecie przy tym także przemoc, agresję i chamstwo nagradzając ja seksem co także mnie osobiście wkurwia powodzenia

Gość jusstus
Odpowiedź dlaczego się pannom mokro robi jest prosta. Synowie takich chamowatych gości z tupetem też będą chamowatymi gośćmi z tupetem. A to przecież chamstwo i tupet pozwalają przetrwać w tym świecie. Czyli potomkowie takich facetów mają większe szanse przetrwania. Dlatego tak właśnie jarają kobiety. A że później jedna z drugą będzie musiała tego chamowatego synka wychowywać ... Zawsze można się pożalić na kafeterii jacy to ci faceci podli i źli :).

Gość 2 live 2 die
agresja zapewnia przetrwanie - zapewniała w dawnych czasach kiedy byliśmy małpami szkoda, że kobiety pozostały na tym etapie

Gość Al Bundyyyy
ja wiem co się dzieje z Tobą. Myślisz, że jesteś inteligentna, ale jesteś właśnie kretynką. Głupią babką jakich wielu na tym świecie. Dobrze, że są jeszcze mądre Kobiety ty jednak do nich nie należysz. Lecz nie martw się bo nie ma ich dużo, tak jak facetów, ale są :)

Gość Fahren Aziz
Bad Boy - z taim kobieta nie bedzie sie nudzic. Facet tego pokroju bedzie jej dostarczal emocji w wielkim formacie, a ona bedzie czerpac z tego niewyobrazalna przyjemnosc. Po co kobiecie romantyk, ktory jest nudny i przewidywalny? A taki zly chlopiec zawsze bedzie ja czyms zaskakiwal: a to da klapsa, a to zerznie jak dziwke, a to pobije jakiegos przypadkoego przechodnia, ktory mnie laskawym okiem spojrzal sie na jego wybranke...

Gość hyyytuuuj
ale kto tu w ogole mowi o milosci? nie urwalam sie z choinki ani nie mam 16 lat. on wspomina raz na jakis czas, ze jestesmy dziwnie kompatybilni (ja w zwiazkach raczej bardzo pilnuje swojej wolnosci) i zartuje sobie, ze powinnismy ze soba byc. wiem, ze jest mna zafascynowany - glownie dlatego, ze mu sie opieram od roku. i wiem tez, jakie schematy sa dostepne. jesli sie z nim przespie, potraktuje mnie jako zdobycz... nasza znajamosc sie zmieni, on nabierze wiekszego dystansu, a ja poczuje sie olala, bo po seksie bedzie mniej zabiegal o kontakt niz przed (i to nie chodzi o to, ze nie bedzie chcial sie zwiazac, wyraznie podkreslam). tylko z tego powodu nie chce tego zrobic. toczy sie miedzy nami taka typowa damsko-meska gra, a ja czuje, ze zaczynam sie lamac. i wpadam w panike. zamiast mnie krytykowac (w koncu jeszcze nic nie zrobilam, nie ma za co) moglibyscie mi cos konstruktywnego poradzic.

Gość Fahren Aziz
"ze jest mna zafascynowany - glownie dlatego, ze mu sie opieram od roku." To co to za deperat, ktory ugania sie za Toba rok i nie dostaje tego, czego chce - seksu? Moze to jakis obwies, ktory duzo mowi, a tak naprawde nie potrafi porzadnie wybolcowac pustej laski?

Gość 2 live 2 die
"moglibyscie mi cos konstruktywnego poradzic" nie spotykać się, bo to nie ma sensu albo spotkać się, dać się zerżnąć i nie zakładać więcej takich nonsensownych postów

Gość jusstus
Nie martw się o tego gościa. W międzyczasie bolcuje inne panny a z tą się po prostu bawi w kotka i myszkę. Taki deser.

Gość Al Bundyyyy
Skoro cenisz swoją wolność to w czym problem? Przelećcie się nawzajem - pamiętajcie o zabezpiczeniach - no i w sumie fajnie:) Ja tam cenie swoją wolność również i nie chce miec nigdy dzieci, małżeństwa itp. itd.

Gość jusstus
-----> 2 live 2 die Aleś wymyślił. Widać żeś facet. Ona oczekuje porady w stylu - musisz z nim porozmawiać. On na pewno się zmieni. Miłość wszystko zwycięży . itd. :)

Gość 2 live 2 die
"jusstus -----> 2 live 2 die Aleś wymyślił." to raczej kwestia doświadczenia a nie wymyślenia trochę się już żyje na tym świecie, w którym właśnie agresja i przemoc jest promowana przez kobiety we ww. sposób to kobiety zgotowały nam ten los i tak nas wychowują, aż się rzygać chce jak to wszystko obserwuję

Gość 2 live 2 die
może są jakieś wyjątki od ww. zasady ale nawet katoliczki, dziewice maja ten sam mechanizm sprawdzone

Gość fghfghfggh
od tego roznisz sie od zwierzat ze masz mozg zeby myslec i podejmowac decyzje. Naucz sie go uzywac

Gość jusstus
Bo to taki mechanizm ewolucyjny. Coś jak wyrostek robaczkowy. Każda ma. Nie u każdej się ujawnia w widoczny sposób. U naszej autorki widać właśnie to ujawnianie. Najciekawsze że robią głupio, wiedzą że robią głupio i że będą żałować, ale lezą w to jak ćmy. Ot potęga atawizmu.

Gość 2 live 2 die
"U naszej autorki widać właśnie to ujawnianie." po prostu inne mają zahamowania związane z religią i wychowaniem w tzw. porządnych rodzinach mają blokady psychiczne gdyby je "puścić wolno" to byłoby pewnie 100%

Gość jusstus
----> fghfghfggh Twoja wiara w potęgę rozumu mnie rozwala. Pożyjesz człowieku to zobaczysz jak instynkty biorą górę nad rozumem. I to nawet u profesorów, doktorów i innych mądrali. W tym właśnie cała tragedia.

"biologia i intuicyjne poszukiwanie dobrego kandydata na ojca i męża?" Waśnie dasz się przelecieć i zapłodnić chamowi a dopiero później będziesz szukać kandydata na ojca i dobrego męża ;)

Gość mi sie marzy sex na plazy
ja mam meza od 5 lat, za mlodu byl jakims tam typem bad boya:)(ma 32 lata teraz, pozniej sie zmienil , jest idealnym mezem, ojcem, itp , a mi sie czasem marzy taki ostry facet ,ale to tylko fantazje, dobrze ze moj chociaz wyglada groznie i bezczelnie:P:P a jest typem slodkiego misiaczka, nieraz sie ktos nam przyglada, i juz wiem co mysli, ze mam z nim przewalone, ze to pewnie jakis kryminalista:) i to mi wystarcza, ze chociaz ma taki wyglad, i zajebiscie mnie podnieca,

Gość fghfghfggh
gdyby nie ci profesorowie i madrale siedziala bys dzisiaj w jaskini

Gość jusstus
Zgadzam się z Tobą. System patriarchalny nałożył na kobiecą biologię pewne ograniczenia i jakoś to funkcjonowało. Ale teraz mamy odwrót od patriarchatu w zamian mamy feminizm i jest co jest czyli instynkty wyzwolone.

Gość mi sie marzy sex na plazy
acha zapomnialam czym rzecz autorko...jesli z gory nie zakladasz ze sie zakochasz ( ale wiesz jak jest z kobietami) to zaszalej z nim, bedziesz miec niezapomniane przezycia (badz i nie) , ja bym ulegla, ale balabym sie ze sie zakocham, ale ty wiesz jaki to typ i ty go znasz, to twoej zycie, lepiej zrobic i zalowac niz zalowac ze sie nie sporbowalo