Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyyytuuuj

zaczyna podobać mi się ZŁY FACET... o nie!!!

Polecane posty

Gość jusstus
---->fghfghfggh Sorry ale nie widzę związku. Myślisz że wszystko podlega kontroli rozumu? Zalecam trochę lektury z psychologii poznawczej i roli intuicji w procesie pozanwania.

Gość fghfghfggh
Rozum to podstawa czlowieczenstwa dziewczynko twoje bajeczki i psychologiczne sztuczki to tylko wymysly

Gość jusstus
"lepiej zrobić i żałować niż żałować że się nie spróbowało" Ciekawe czy tak zrobisz jak najdzie Cię ochota skoczyć w przepaść :)

Gość jusstus
Człowiek to zwierzę a ja nie jestem dzieweczką tylko starym facetem który ma jednak chyba większe od Ciebie doświadczenie a obawiam się że również wiedzę :)

Gość fghfghfggh
zwierzeciem to moze jestes ty ja sie uwazam za homo sapiens a twoja inteligencja jest adekwatna do twojego pogladu

Gość 2 live 2 die
"dobrze ze moj chociaz wyglada groznie i bezczelnie" " i juz wiem co mysli, ze mam z nim przewalone, ze to pewnie jakis kryminalista i to mi wystarcza, ze chociaz ma taki wyglad, i zaj**iscie mnie podnieca" nawet nie ma co komentować miałem nadzieję, że będziecie chociaż zaprzeczać

Gość asdsfdfgfsda
powoli ograniczaj z nim kontakt, apotem całkiem zerwij, ja się nie kumpluję z chamami . To naprawdę całkiem proste.My się wydaje, że ty poprostu chcesz z nim się przespać, tylko szukasz dobrej wymówki.... a najlepsza wymówka dla kobiet jest.... nie miałam na to wpływu, to było silniejsze ode mnie.

Gość jusstus
Ja się uważam za Napoleona. Czy to coś zmienia? Świadczy tylko o moim zbyt rozbudowanym ego :)

Gość fghfghfggh
Napoleon byl wielkim strategiem w przeciwienstwie do ciebie.

Gość jusstus
Jak na wielkiego stratega to dosyć marnie skończył :)

Gość 2 live 2 die
"jusstus Jak na wielkiego stratega to dosyć marnie skończył" ale swoje zrobił, gdyby nie mróz w Rosji to rządziłby całą Europą jeżeli to oczywiście jest dla kogoś sukcesem

Gość fghfghfggh
Gdyby napoleon wygral polska nie byla by pod zaborami tyle czasu.

Gość FAILLLL
I tu sie mylisz bo niektore babcie maja wasy

Gość Nie roozuumiem
Ja tutaj czegoś nie potrafie pojąć. Czy kobieta jest jakimś innym tworem, który nie posiada własnych potrzeb? Nie posiada hormonów? Jak masz potrzebę przespania się z nim (chcesz się rozładować seksualnie) to to zrób a po wszystkim ubierz się, powiedz, że było fajnie i wyjdź. Nie musisz się czuć winna tylko dlatego, ze masz ochotę na sex. Faceci nie mają monopolu na uprawianie sexu z kim popadnie i wkładaniu swoich marnych fiutków do ust każdej zalanej lali na imprezie. Chcesz sexu -to się bzyknij, bez emocji i skrupułów. Tylko się zabezpiecz.

Gość khjjhkjkhk
Ludzie to tchórze i egoiści nie rozumiejący swoich uczuć i odpowiedzialności z jakimi się one wiążą.

"Nie roozuumiem Ja tutaj czegoś nie potrafie pojąć. Czy kobieta jest jakimś innym tworem, który nie posiada własnych potrzeb? Nie posiada hormonów? Jak masz potrzebę przespania się z nim (chcesz się rozładować seksualnie) to to zrób a po wszystkim ubierz się, powiedz, że było fajnie i wyjdź. Nie musisz się czuć winna tylko dlatego, ze masz ochotę na sex." u kobiet jest zgoła inaczej bo: - nigdy nie można w 100% wykluczyć zajścia w ciążę - kobiety się dość często zakochują po wsadzeniu

Gość lol dobre
"Co się ze mną dzieje? Gdzie biologia i intuicyjne poszukiwanie dobrego kandydata na ojca i męża?" poszukiwania mez ai ojca to dopiero jak cie ten cham zaplodni :D

wiem, że mam rację - ale jakoś mnie to nie cieszy krótko mówiąc - kobiety niszczą dobro na tym świecie, promują seksem agresję, zło i przemoc

Gość kobiety coscie tak raptem
zacichły????????????????????????

Gość uuuuuuuuuuuuuupsssssssssss