Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelloKitty32

Dobra,w tym cyklu musi sie udać!!Kto ze mną???

Polecane posty

aa to zmienia postać rzeczy - no skoro Tobie wyszedł negatywny to widocznie za wcześnie robiłaś :D poczekaj do okresu jak masz tyle w sobie silnej woli heheh ;)

jeszcze jedno pytanie , może troszkę głupie , ale cóż ;-) jeżeli miałam okres 23 poprzedniego miesiąca , to powinnam dostać też 23 tego miesiąca ,,, czy może musi minąć od 21 do 34 dni???

więc powtórz test za kilka dni, nie wiem sisetka też robiła test i wyszedł negatywny a nie jest wykluczone, że może być w ciąży także czas wszystko pokaże. jeżeli miałam okres 23 poprzedniego miesiąca , to powinnam dostać też 23 tego miesiąca ,,, czy może musi minąć od 21 do 34 dni??? - faktycznie głupie pytanie :D

sama nie wiem co Ci poradzic jak 23.09 to juz test chyba powinienn wykryc ale reguly nie ma, idz na bete

wiesz co sama nie wiem, dzisiaj juz chyba nie pojde, a we wtorek mam zrobic test zgodnie z zaleceniami lekarki wiec tak chyba zrobie

ja bralam CLO i Pregnyl i Duphaston test robilam i wyszedl negatywny i nic mi sie nie wydaje

Ja CLO mam brać po 3 miesiącach zażywania duphastonu. Lekarz mnie tylko postraszył ciążą mnogą :O Z tego co widzę to niektóre dziewczyny nawet po tym w ciąże nie zachodzą, nie mówiąc już o ciąży np. bliźniaczej

sisetka to jak sobie odpuścimy z tą ciążą to może zajdziemy? :) Moja koleżanka 8 miesięcy się starała myśląc intensywnie o dziecku. W 9 miesiącu odpuściła sobie, powiedziała, że nie chce dziecka skoro przez te 8 miesięcy nie było jej dane. I co? I zaszła w ciąży - tylko wtedy przepłakała 2 dni bo już nie chciała tego dziecka. Przeżyła szok, otrząsnęła się raz dwa i szczęśliwie urodziła. I zrozum tu kobietę.

a juz tu wlasnie pisałam o tym ze ja to co miesiac sobie mowie ze od nastepnego razu nie mysle, nie chce, co ma byc co bedzie a i tak robie inaczej :)

No tak pisałyśmy obie, że pełne nadziei i optymizmu zaczynamy nowy cykl, a w połowie nasze postanowienia schodzą na dalszy plan bo teraz przecież mam objawy ciąży - nie mogę nie myśleć, muszę uważać co jem przecież zapewne rośnie we mnie cząstka mnie :D I tak co miesiąc :O Kolejne syfy atakują moją twarz 😡 a na dodatek mam ogromneeego lenia :D

hahahaa to tak jak ja z tym przeziebieniem chora jestem jak fiks ale lekow nununu bo zaszkodzi :)

Dziewczynki ale się rozpisałyście dzisjaj:) Musimy się wszystkie chyba uzbroić w cierpliwość. Ja też miałam objawy w tym m-cu jak na ciąże a okazało się że nawet nie miałam owulacji - zabawne:) Jak byłam u mojego gina to obok przyjmował psychiatra i tak sobie pomyślałam że to chyba do niego powinnam iść najpierw. Fajnie 3 dni wolnego!!! Dziś w pracy dali mi nieźle popalić mam dość a jeszcze idzie do mnie @ i chyba coś mnie pobiera jakieś chorubsko. Jadę do domku pod kocyk:) A wy pozytywne myślenie tylko:)

Leti z tym psychiatrą to mi "z ust" to wyjęłaś dosłownie :) Najpierw może główkę podleczyć muszę, a potem "dzieci robić" :D Oj jak Ci dobrze pod koc :D Ja niestety muszę jeszcze zaliczyć spacer z psem, pozmywać, a jest tego trochę - poodkurzać, psa wykąpać (ale to już wieczorem z mężem bo bydle wielkie), poprasować bo już nie mam gdzie upychać :O Obiad zrobić, ale mam czas do 19 czyli 2-e godziny po przyjściu z pracy póki mąż się zjawi, bo z jednym sobie radzę ale jak się dwóch spotka (pies i mój mąż) to wtedy dywany fruwają :D

Gość ania28-2010
czy jak zrobie test 8 dni przed spodziewanym terminem @ bedzie wiarygodny,bo juz nie moge sie doczekac czy jestem w ciązy czy nie