Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelloKitty32

Dobra,w tym cyklu musi sie udać!!Kto ze mną???

Polecane posty

Gość ania28-2010
gratuluje ciąży,i zycze zeby wszystko bylo w porzadku

Jaka cisza zapanowała... Pewnie wszystkie usilnie pracujecie;) Ja już wyczekuję na efekty naszej "pracy"...;) Żałuje tylko, że nie ma we mnie nawet odrobiny nadziei:( Mam nadzieję, że u Was lepiej...? HelloKitty32 jak się czujesz? Pozdrawiam serdecznie

Gość ania28-2010
Czesc dziewczyny,co tam u was słychac ,rzeczywiscie jakas cisza zapanowała.a u mnie pewnie w tym miesiacu nic nie wyjdzie,mam 14 dc,brak skoków temp.test owulacyjny bez dwóch kresek,i bardzo sucho pomimo ze biore wiesiołka,ktory podobno poprawia jakosc sluzu,zero nadziei na ciąże

Moje testy owulacyjne w tym m-cu zupełnie dziwaczeją:( Codziennie są 2 kreski - prawie identyczne:( To pierwszy cykl z Duphastonem. Pokładałam w nim spore nadzieje. Niestety chyba się nie udało:( Mam nadzieję, że u Was lepiej...

Gość Ania20l1
Witam wszystkie starające się i tym którym się udało:-). Ja z mężem staram sie 5 cykl i jak na razie nic z tego. Jestem właśnie w trakcie dni płodnych oczywiście staranka pełną para może w następnym miesiacu wstręciucha nie przyjdzie? Mam już prawie 3 letniego synka staraliśmy się 9 miesięcy i się w końcu udało a dowiedziałam sie dopiero w 14tyg ciązy. Mam obsesje w robieniu stesów i zakażdym razem rozczarowanie, myśle że dam sobie spokój z wyszukiwaniu róznych objawów bo można zwajować. W pierwszej ciąży po pewnym czasie dałam sobie na luz i sie udało może i tym razem tak będzie chociaż bardzo cieżko przestac o tym myśleć. Pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki, mam nadzieje że prztgarniecie mnie do swojego grona:-)

Gość Ania20l1
I przepraszam za pisownie ale mały zabierał klawiature;-)

Witamy serdecznie:) Troszkę cicho się zrobiło ale mam nadzieję, że to przez te zawzięte starania żadna nie ma chwili na pogaduchy;) Ania20l1 trzymam kciuki za ten cykl;)

Gość agneskaaa
ja czekam na okres jeszcze 13 dni oby nie przyszedł, pozdrawiam wszystkich

Hkello kitty jak się czujesz co u Ciebie?? Beti no co Ty musisz mieć nadzieję :) Na kiedy masz termin @? Ania ja nie sprawdzam ani temperatury ani owulacji testami. Tak jak pisałam wcześniej - w tym miesiącu nie świruję :) ja nowa ja - ja też w zeszłym miesiącu brałam duphaston po którym się nie udało zajść w ciążę w tym już nie wzięłam kolejnej dawki, ale słyszałam, że dziewczyny już po pierwszym cyklu z Duphastonem zachodzą w ciążę więc nic nie wiadomo, może Ci się uda tym razem :) Ania 20l1 powodzenia i może właśnie warto sobie odpuścić :) agneskaaa ja mam 15 dni czekania :))

Gość HelloKitty32
Czesc dziewczyny! Ja zaczynam dzisiaj 6 tydzień ciąży:)Byłam u gina i jak to on z wrodzonym pesymizmem powiedział,że pęcherzyk jest trochę za nisko,zapalenie pochwy jest i póki co nie założy mi książeczki ciąży,dopiero jak zacznie bić serce dziecka,czyli za jakiś tydzień.To dobry gin ale zaczyna mnie wkurzać bo ciągle daje mi do zrozumienia ,że cos może byc nie tak.Kobiecie w ciąży to chyba nie pomaga. Poza tym czuję sie dobrze ,zero objawów ciąży,nie wiem czy to dobrze czy nie.W każdym razie wierzę,że będzie dobrze:) Widzę,że Wy cierpliwie czekacie,uda się przecież nie ma innej opcji:)Mnie też sie wydawało,że to niemożliwe,że czas się poddać bo nie dane jest mi byc mamą.Dziewczyny!Optymizmu!I nigdy sie nie poddawać!!Jak tylko będą dwie krechy to szybko dawać znać!Ja zaglądam!Będzie prezent na święta!!:) Buziaki!Trzymajcie się,działajcie owocnie!

Piegusek 27 ja termin @ mam pod koniec tygodnia i nie poradzę nic niestety na to, że optymizm opuścił mnie zupełnie:( HelloKitty32 dać znać, jak serduszko zacznie już bić:)

Gość ania28-2010
Czesc dziewczyn!!! jak tam wasze starania?u mnie tak przypuszczam ze i w tym miesiacu,nic nie bedzie ,miałam brak sluzu płodnego i cała reszte powodów zeby sadzic ze cylk był bezowulacyjny ,pomimo ze brałam i wiesiolka i duphaston,troszke nie pokoi mnie to ze od kilku dni mam bole jajnikow i brzucha na dole,bo jeszcze mnie tak dlugo nie bolalo,a do @ zostało mi 9 dni ,pozdrowienia dla wszystkich

Gość HelloKitty32
Ania,ja w miesiącu, w którym zaszłam w ciążę tez nie miałam sluzu płodnego,nie bolało mnie nawet podbrzusze tak jak zawsze w owulację,dlatego na metody obserwacyjne nigdy nie liczyłam.Raczej testy owulacyjne.Zrobiłam w zeszłym miesięcu,wyszły pozytywne 3 dni przed moimi obliczeniami.Gdyby nie testy przegapiłabym owulację a tu masz,mam fasolkę 5 tygodni.powodzenia wszystkim!3mam kciuki!

Hello Kitty ale Ci zazdroszczę - a pamiętasz jak mówiłaś, że nie jesteś w ciąży bo robione przez Ciebie testy OWULACYJNE wychodziły z 1 kreską?? A ja Ci mówiłam, poczekaj, nie panikuj :) i co? Miałam rację :) Ja też chcę taki prezent na święta :):):) sisetka, a Ty w tym cyklu nie starałaś się tak? Leti co tam u Ciebie? U mnie 13 dni do okresu, jeszcze wczoraj, przedwczoraj miałam nadzieję, że może się udało dzisiaj już tej nadziei co raz mniej :( Mimo wszystko mąż mnie pociesza, a ja zajadam smutki kolejnym opakowaniem ptasiego mleczka :( Jak w tym miesiącu nie uda nam się to grudzień przeznaczam chyba na odchudzanie, bo nieźle mi się przytyło, a muszę wejść w swoje spodnie :) Beti - to już lada dzień będziesz mogła zrobić test i mam nadzieję, że zobaczysz upragnione 2 kreseczki czego Ci bardzo mocno życzę :) ania 28 u mnie takie bóle pojawiły się właśnie mniej więcej na około 10 dni przed okresem i trwały do pojawienia się @ i wg mnie to wina duphastonu bo nigdy też mnie nie bolały tak długo. Wydawało mi się, że to może ból spowodowany zagnieżdżenie się ale jak zwykle sobie wmawiałam. Dzisiaj też zaczęło boleć mnie podbrzusze ale tym razem nie doszukuję się fałszywych, urojonych objawów ciąży.

no ja w tym cyklu podobno nie mam owulacji, ale przytulanki są :) dzis mam 20 dc

okres mamy dostać tego samego dnia więc cierpliwie czekamy :) a postanowiłam nie robić testu aż do 6 - czy wytrzymam? mam nadzieję, że tak ;) Powodzenia sisetka, może jednak ta owulacja się pojawiła ;)

nie sądze bo objawów owulacji nie mam zadnych juz sie nastawilam ze ten cykl spalony

Pamiętam kiedyś owulację bez problemu mogłam rozpoznać, a dzisiaj? W tym cyklu np. miałam non stop mokrą bieliznę (teraz sucho) z jednej strony taki gęsty biały śluz, a potem tak rzadki jak łyżeczka wody wcale nie przypominało ciągnącego się białka... eh

Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę Duphastonu - zgodnie z zaleceniami lekarza (16-25 dc). Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test - 2 dni przed terminem miesiączki. Oczywiści jest tak jak myślałam - jedna krecha:( Brzuszek już zaczyna boleć:( Niby nie robiłam sobie nadziei ale zdołowało mnie to kompletnie:( W kolejnym cyklu nie robię już nic - żadnych testów owulacyjnych, wiesiołków itp. Chyba nie dane mi być szczęśliwą:( Trzymam kciuki za Was dziewczyny. MOCNO!

Beti poczekaj jeszcze - zrób test po terminie spodziewanej @ Spokojnie każda z nas kiedyś zobaczy dwie grubaśne krechy na teście, jak nie tym razem to za miesiąc dwa, rok - warto czekać choć nadzieja zanika. A mnie bolą piersi, do tego mam bóle krzyżowe promieniujące na brzuch, do tego w końcu przestało boleć mnie podbrzusze więc spokojnie podchodzę do tego, że @ się zbliża :/

No i stało się tak jak mówiłam....:( Mam nadzieję, że tylko mi jednej nie powiodło się w kolejnym cyklu. POWODZENIA dziewczyny. Ja w tym cyklu nie będę brała już nic. Skoro nic nie pomaga:( Trzymajcie się ciepło w ten mroźny już czas. I miłej zabawy ostatkowej;)

Beti przykro mi. No niestety u mnie na 100% będzie podobna sytuacja jak u Ciebie i pojawi się @. Czekam jeszcze 8 dni. Tylko już PMS u mnie się pojawił

Gość HelloKitty32
Gdzie jesteście dziewczyny?Buziaki!

Mam nadzieję, że wszystkie się usilnie starają;) A może któraś usłyszała już radosna nowinę;) U mnie właśnie ostatni dzień @;) Pozdrawiam i czekam na wieści. Dobre wieści... HelloKitty32 co u Ciebie?

Hello kitty jak się czujesz?? jak maleństwo? Powiedz jak Twój mąż zareagował na tak wspaniałą wiadomość?? :) U mnie okres tuż tuż dokładnie to 6.12, dwa dni bolał mnie brzuch, dzisiaj już przestał i jest mi cholernie przykro, że w tym miesiącu ZNOWU mi się nie udało :( Nawet mój mąż jest zdziwiony, że ani jednego testu jeszcze nie zrobiłam bo i po co skoro wiem i czuję, że wyjdzie JEDNA krecha :(