Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wez sie ogarnij

sny erotyczne

Polecane posty

Gość wez sie ogarnij

od kilku tygodni mam sny erotyczne...dziś w nocy np. śniło mi się,że do byłam w sklepie,robiłam zakupy i nagle wpadło dwóch zamaskowanych gości z pistoletami w ręku i przyłożyli mi spluwę do głowy.Później jeden z nich powiedział,że albo się z nim prześpię,albo mnie zabije.Wybrałam sex. ogólnie często mam tego typu sny i trochę mnie to niepokoi. . . mam 19 lat,od 2 lat mam chłopaka i nie czuję się niezaspokojona,a te sny czasami mnie przerażają :P

Gość Ta... Ehe ehe
Ciesz się, bo mi się nic nie śni albo nie pamiętam, hihihihi

Gość Ta... Ehe ehe
No spluwa!

Gość yuhggbhnhjjk
ja tez mam stalego partnera, a takie sny+orgazm zdarzaja mi sie srednio raz w tyg

mi od paru dni śni się harry potter i to do tego stopnia , że dziś w nocy obudziłam się i poszłam sprawdzać czy voldemort nie porwał mi dzieci :P i też żyję

Gość wasze sny
to jest ciekawe, bo ja podczas snow mam często orgazm, a jak chce sie zadowolic sama przy pelnej swiadomosci to mi nie wychodzi a facecika nie mam

wez sie ogarnij pomylily Ci sie marzenia ze snami, we snie nie mozna podejmowac logicznych decyzji i nie masz wplywu na przebieg zdarzen zaopatrz sie w wibrator albo usprawnij seks z facetem

Gość mnie tez to dziwi
czy jak ktos nie ma takich snow to znaczy, ze seks z facetem jest udany?

czy jak ktos nie ma takich snow to znaczy, ze seks z facetem jest udany? oczywiscie ze to nie ma znaczenia, ale jesli marzenia erotyczne przeszkadzaja w codziennym wypoczynku i wymagaja zalozenia tematu na forum to cos jest nie tak

Gość khjjhkjkhk
Ludzie to tchórze i egoiści nie rozumiejący swoich uczuć i odpowiedzialności z jakimi się one wiążą.

Ludzie to tchórze i egoiści nie rozumiejący swoich uczuć i odpowiedzialności z jakimi się one wiążą." grunt to napisac na temat:)