Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeemiis

Wyjazd do Anglii - pierwszy raz

Polecane posty

Gość deeemiis

znajomi namawiaja mnie zebym przyleciala do nich i mowia ze pomoga mi znaleźć prace ale ja tak strasznie sie boje z moim kulawym angielskim ze mozliwe ze nie polece od tego zalezy moje byc albo nie być, rozstalam sie z chlopakiem i czuje ze tu umre sama. Boje sie strasznie nie wiem jak to tam wszystko wyglada ? czy leciec juz i z angielskim tam sie oswoiC? cyz zaczac juz tutaj sie swoic i pozniej poleciec ? jak wyglada szukanie pracy tam ? o co pytaja w agencjach pracy ? jak to wszystko wyglada ? Blagam pomocy strasznie mam pietra:(

Gość gfhfghfhf
jedz nie pitol

Gość deeemiis
Mam blokade jezykowa i naprawde mi ciezko..

Gość Fafinette
jedź. znajdziesz sybko jakiegoś czarnucha, czy innego ciapatego co ci zmajstruje czarniawego bękarta i jakoś to będzie

Gość Castrat
to siedz na kafe i nie pitol

Gość deeemiis
Wstydze sie mowic bo nigdy tak naprawde nie bylam nigdzie daleko zebym musiala rozmawiac z kims po angielsku :(

Gość deeemiis
Prosze napiszcie jak to szystko wyglada na miejscu, szczegolnie z praca i agencjami..

Gość WERONIKA UKKUK
wez kuzwa, taki tepak jak ty nie powinien jechac.Z twoja sila przebicia i pewnoscia siebie napewno sobie poradzisz buhahahahaha

Gość znudzonaaaa
agencji jest tam sporo, a w trakcie ruchania nie musisz wiele gadać po angielsku. wystarczy "o,yeah!"

masz niezlego farta ze masz znajomych ktorzy ci mowia ze ci pomoga - teraz nikt nie chce pomagac jak kiedys - i sie nie dziwie.. po drugie pracy to nalezy szuac samemu bez posrednikow. na agencjach sie zazwyczaj wychodzi jak zablocki na mydle. cos latwego na poczatku gdzie praca jest zawsze - jakies bary czy restauracje, wzglednie hotele.

Gość deeemiis
Weronika doprawdy zabawna jestes. Zona to przyjaciele prawdziy przyjaciel nigdy cie nie zostawi w potrzebie:)

Gość WERONIKA UKKUK
ale dziecko, poczytaj siebie. To sie zwal do znajomych i nie pitol tutaj, bo w tym czasie moglabys sie uczyc jezyka.Popierdolone polskie niunie no.

Gość mkmklm
kurwa, jak mnie takie osoby wkurzaja:O:O Wiesz ile osob daloby sie zabic za tak komfortowa sytuacje?? Bedziesz miala gdzie mieszkac, znajomi pomoga ci z pracy, a ty pierdolisz o jakims strachu?? To co ma powiedziec, ktos kto nie zna NIKOGO, wychodzi z samolotu i musi sobie radzic sam?:O

Gość deeemiis
zonka z twoim angielskim tez juz dawno bym tam byla :) Wlaciwie to nie rozumiem co oni rozumieja mowiac ze pomoga mi znalezc prace moze ze mna beda chodzic i szukac:)

Gość deeemiis
Ten kto wychodzi z samolotu i radzi sobie sam - podziwiam

Gość deeemiis
dobrze by bylo jakby za mnie polazili :-). Strach, bo pisalam ze nie rozmawialam z nikim po angielsku i sama nie wiem.

Gość deeemiis
jestem troche debilka, ale to co? Mam jechac czy nie? Jak wyglada praca tam? trzeba gadac?

Gość deeemiis
nieudolny podszyw;)

Zona podziwiam cie ja nie mialabym odwagi chyba, zawsze musze miec kogos kto mnie ciagnie w gore:)

Gość andzia27l..
kobieto, pakuj sie jesli faktycznie tu cie nic nie trzyma, a tam masz przyjaciol - jedz i sie nie zastanawiaj

Gość pikulikaa
Ja tez chce wyjechac,ale problem wlasnie w tym,ze nie mam tam nikogo-wiec gdybym miala taka mozliwosc jak TY,to bez zastanowienia bym jechala!

Gość ja tego nie rozumiem nie rozu
większosc osób chce wyjechac , to normalne Duzo osób doradza zeby wyjechac Ale jak juz ktos wyjedzie to jest wyzywany od róznych :-0 Skad sie bierze tylu ludzi , którzy wyzywają tych co wyjechali ?? Wyzywaja z zazdrosci czy z zawisci ?:-0

Gość heaaaffoo
z tego i tego, to takie Polskie :)

Gość ja tez jestem ciekawa
Jak wyglada rozmowa o prace o co pytaja ?

Gość no wg mnie 1
a wyjechalam jak mialam 18 lat i to byla najlepsza decyzja jakakolwiek podjelam w zyciu!