Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitaquo

Facet na studniówce

Polecane posty

Gość Pitaquo

Siemka, chciałbym was dziś zapytać jak wygląda facet waszych marzeń na studniówce, a dokładniej jak jest ubrany ;) Nie mogłem znaleźć nic ciekawego z googlami, więc może Wy mnie ubierzecie idealnie xD A i nie chciał bym wyglądać jak cała reszta, raczej oryginalnie a zarazem jak najbliżej ideału ;D Proszę o Waszą pomoc ;)

Gość Pitaquo
Może dodam, że mam czarne włosy, lekki irokez, kozia bródka połączona z pejsami po linii dolnej szczęki, jestem raczej szczupły i mam 189cm wzrostu ;)

Gość Puszka Coli
Frak wampirzy (wiktoriański jak kto woli) z wielkim żabotem :) I mówię serio, tak mój facet był ubrany na studniówkę, jeno miał dłuższe włosy

Gość Pitaquo
A gdzie on to znalazł xD bo niema na allegro a na googlach jest wszystkiego pełno tylko nie wiem które to ;D

Gość Puszka Coli
Oj, mysmy nasze stroje zamawiali z Vampire Freaks (USA - znajdziesz pewnie szybko sklep) - koło 200zł strój kosztował plus przesyłka na poziomie kolejnych 50zł

Gość Pitaquo
Eee... to chyba nie dla mnie xD

Gość Puszka Coli
No dla nas było, bo wyszło dużo taniej niż sukienka balowa (od 800zł w górę) czy garnitur (od 600zł w górę) :)

Gość Pitaquo
Oj nie o cenie mówię xD ale trochę nie w moim stylu ;)

coś te ceny mocno przesadzone. garnitur nowy najtaniej 280 zł na allegro znajdzie się pewnie jeszcze taniej. za 280-320 jest duży wybór u producenta szału nie ma z jakością ale całkiem porządny. np. garnitex w Małopolsce. sukienka balowa podobnie na allegro upolujesz coś nawet za 50 zł za 200 zł w sklepie można kupić coś fajnego. nie przesadzajmy. co do faceta na studniówce mi najbardziej odpowiadał by po prostu mój:P a tak ogólnie patrząc wszystko zależy od stylu faceta. niektórzy w garniturze czują się jak ryba w wodzie inni są sztywni jak by kij połknęli. ostatnio kupowałam z bratem garnitur (należny do 2 gatunku). wybrałam dla niego srebrny( nie zbyt mocno błyszczący metaliczny) lekko taliowany + czarna koszula + fioletowy krawat+ czarne buty. mówił ze nie czuł się nawet tak tragicznie jak zwykle w garniturze. ja ogólnie nie przepadam za udziwnieniami w stroju faceta i lubię prostotę ale to wszystko zależy od osoby:)

Gość Pitaquo
Co do garniturów to bardzo swobodnie się w nich czuję ;) Ale brakuje mi w nich jakiegoś takiego szału ;D Chciałbym wejść na sale i żeby choć jedna dziewczyna przez chwilę zawiesiła na mnie oko xD A nawet jeśli garnitur, to po całości czy może t-shirt, marynara i jeansy? A może jeszcze inaczej? ;> I może jakieś propozycje kolorów? ;D

Gość Kolczykowana trochę
W garniaku wszyscy będą ;) A tshirty czy inne rzeczy są niewskazane Chociaż ja byłam w letniej żółtej sukience i glanach do kostek, bo szkoda mi było pieniędzy na sukienkę ktorąraz w życiu nałożę :D :D :D :D i to samo z butami... Wszystkie panny na czarno były i w szpilkach. Ja bym zawiesiłą tez oko na panu we fraku, bo od garniaków mi się żygać chce :D