Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leviatannnn

apel do brzydkich : przestańcie sie rozmnażać!!!!!!!

Polecane posty

Gość A ona nie ma wacka
Czyli rozumiem że ty też zastosujesz tą mądra myśl?

Gość dfgdfgdf
popieram w 100 % brzydactwo ubijac

Gość nie ma nic gorszego niz brzydk
a laska. albo jakas szara przecietna mysza, wszystkie powinny zdechnac w samotnosci :)

Ej, nie odbieraj nadziei. :( Czasem z brzydkich rodzicow rodza sie pieknosci i odwrotnie! Swoja droga ktos, kto pisze cos takiego musi zdawac sobie sprawe z tego, jak ciezko jest byc brzydkim. :O

Gość hue hue uwazasz ze rodzice
Dody sa tacy piekni? A córka Lindy?

Gość ale jak nie bedzie
brzydkich to przestaniemy byc piekni wiec nie popieram

Gość .NATALA..............
Co Wy pierdolicie!!!!!!!!!!!!!! Nie jesteście tolerancyjni! Waszym zdaniem takich ludzi do gazu tak?????????

Gość nie ma nic gorszego niz brzydk
bhehehehe a ty kleopatra to juz wogole piekna w chuj jestes :D

Co za debil wpisal sie nad moim poprzednim postem. :O Czyli ze wzgledu na swoj wyglad ludzie powinni cierpiec? Puknij sie w łeb, nawet jesli to bylo napisane w celach prowokacyjnych to musisz byc kompletnym imbecylem.

tempe dzidy mówimy o naprawde brzydkich ludziach nie pokroju klepoatry :O kurwa tacy tempi jesteście że rozróznić nie potraficie?

Gość .NATALA..............
Kleopatra jesteś sliczna

Gość kleopatra jest piekna
ale nie sexowna . if you know what i mean

Pytasz matkę, czy jej dzieci są ładne? A jakiej odpowiedzi oczekujesz - są piękne:) Są moje! Nawet gdyby miały rozszczep - byłyby dla mnie piękne. Poza tym są jeszcze za malutkie, żeby ocenić obiektywnie - ot takie kluski małe:)

Kleopatra jest ladna, ale nie jest piekna. :P Raczej juz predzej przecietna, tylko pieknie zrobiona. Stylizacja i ubior super. Modelka? :)

Uroda kazdej pieknosci kiedys przeminie. :O Z zycia mozna korzystac i zajebiscie sie bawic nawet bedac brzydkim. Cos Ty wymyslil Leviatan, Twoje zycie kreci sie wokol seksu i kafeterii? :O

Gość a ty co jesteś prymas
że mieszasz się do naszych planów rodzinnych czy może tylko ksiądz proboszcz?

Pewna piękna kobieta, w rozmowie z Einsteinem, powiedziała, że ich dzieci jakby odziedziczyły jej urodę, a rozum Alberta, były najszczęśliwszymi ludźmi.....na Albert, a co by było jakby odziedziczyły moją urodę, i Pani rozum....

Leviatannnn - mój drogi, ja nie cierpię. Ba! mój mąż jest bardzo atrakcyjny, wiele kobiet mi to mówi i szepczą za plecami, że taki fajny, a brzydulę sobie wziął:p Ale cóż - wybrał brzydactwo w Mensie, pewnie to go bardziej pociąga niż ładne rysy twarzy. Poza tym, mam ładną dość figurę, więc nie jest aż tak najgorzej ze mną:)

Gość piczkaxxxxxxxxx
popieram , brzydcy ludzie nie powinni miec dzieci to przeciez czysty egoizm z ich strony , zrobie se dziecko żeby miec a ono bedzie dla mnie najpiekniejsze nawet jak bedzie miało nos jak trąbe małe oczy wąskie usta i krzywe zeby , tylko jak to wasze dziecko sie z tym bedzie czuło ? o tym to juz nie łaska pomyślec nie?

Gość piczkaxxxxxxxxx
mi np nie chodzi o to zeby "zdobyc wiele meskich serc" ja mam sama ze soba czuc sie dobrze nie dla zadnego chłopa tylko dla siebie , dla dobrego samopoczucia a nie żeby rwac kogos

zgadzam się z autorem, Dwóch bardzo ważnych bliźniaków Polsce, mogących brać udział w konkursie Ędwarda Ąckiego, kandydat na świętego Leszeczek Kaczor, ma córkę, też nienajpiękniejszą, dobrze, że Jaruś starym kawalerem jest , bezdzietnych, zresztą kto to wie czy bezdzietnym...