Gość baleronik Napisano Październik 24, 2010 Zrobiłam ciasto dla swojego faceta,pyszne i pachnące i go nie ruszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zeberka 90 0 Napisano Październik 24, 2010 witajcie! jestem tu nowa, chciałabym się do Was przyłączyć, gdyż też mam ochotę zrzucić 5 kg. Mam 21 lat, 164cm i ważę ok. 58,5 kg. Mam nadzieję, że razem nam się jakoś uda! :) czuję się okropnie gruba i brzydka, w zeszłym roku w wakacje ważyłam 5 kg mniej, Baleronik, mam nadzieję, że nie pokusiłaś się o kawałek ciasta?? ja niestety się załamałam i spróbowałam kawałek u siebie, bo też dziś piekłam dla rodzinki, pozdrwiam miłej nocy, zajrzę jutro ale dopiero kole 21 (caly dzień poza domem będę, może to i lepiej, nie będę tak o jedzeniu myślała) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 25, 2010 Hej dziewczyny. Tez bylam na topiku, ale niestety chyba upadl :( chociaz dluugo trwal i duuzo mi pomogl. Moze ja sama tez za duzo nie pisalam, bo czasu nie mialam, bo ostatnie tygodnie mialam zapracowane, ale chetnie bym i tu do Was zagladala czasami:) Mam 172 cm wzrostu, obecna waga 67 kg (wczoraj byla uroczystosc rodzinna) ale bylo juz 65,9 kg:) marzy mi sie wazyc 60 kg. Mysle,ze wtedy bylabym zadowolona. Cos o mnie? KOCHAM JESC:( i to mnie gubi. Moj problem, chyba za malo jem do poludbia, bo wieczorem przychodzi wilczy glod i nie umiem sobie z nim poradzic. I ciezko mi sie jest teraz zabrac za diete, bo mialam troszke dni przerwy (i w ogole i tak ze wzgledu na ta przerwe przytylam tylko 1,5 kg to jest cud). Zycze Wam powodzenia i do dziela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 25, 2010 No dziewczyny wlasnie zjadlam wypilam kefir, doprawilam go sobie troszke:) a na zajeciach mialam jogurcik truskawkowy:) wieczorkiem jak bede glodna to moze jablko albo znowu maly jogurcik z otrebami:) w srode sie waze jestem ciekawa ile mi ubyło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhhdjsdjsjkjskdjksdjksd Napisano Październik 25, 2010 Rasputia chyba osttanio ogladalas film z Willem Smithem i jego puszysta zona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 25, 2010 ha ha ogladałam ale juz dawno a po drugie to przeciez jest EDDY MURPHY a nie WILL :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 26, 2010 Hej zeberka i siubasek:) wItajcie:) nie ruszyłam tego ciasta ,mój facet do dzisiaj sie z nim męczy;)hehe zrobiłam jakieś ćwiczenia na nogi a weszło mi w inne mięśnia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 26, 2010 Siubasku-wazysz tyle co ja:) i tez chcesz schudnąć tyle co ja:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srebro 0 Napisano Październik 26, 2010 to coś dla mnie :) 60 kg , optymalnie byłoby spaść jakieś 3, najchętniej 5 - zaczęłam od wczoraj - praca i dziecko w domu, ale staram się jeść pięć razy dziennie, sztywne godziny jedzenia (łatwiej się tego trzymać), mniejsze porcje niż normalnie i a nuż się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 baleronik:) no to mamy wpsolny cel. Ja od dzis zaczelam dietke 1200 kcal-5 posilko dziennie i zero podjadania. Mam juz za soba godzinny spacer. Zjdlam do tej pory: Sniadanie-platki- ok 300 kcal 2 sniadanie-banan- ok 100 kcal obiad-bulka z szynka:) -bez chleba ciezko mi funkcjonowac:) ok 500 kcal w planach: podwieczorek cos co ma ok 150 kcal, moze budyn, albo wafelek :) kolacja-jogurt -ok 150 kcal No zobaczymy jak mi pojdzie. Moze wreszcie to bedzie dla mnie dobra dietka. Bo juz tak bardzo marze o tej 60-stce:) Baleronik a Ty co stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 srebro, a ile wazysz? podjelas ta sama decyzje co ja- 5 posilkow :) a cwiczysz cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 Rasputia- faktyczie, film by dobry :D a Twoja imienniczka-fajna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 baleronik a swoja droga pisalas, ze latem wazylas 63 kg, a teraz 68 kg. To 5 kg tak wiele zmienic moze? Bo ja sie boje,ze za 5 kg mniej malo co bedzie u mnie widac i nadal bede gruba i sie nie podobala sobie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 smigam teraz na zakupy do ikei :) bo mieszkanko urzadzamy z narzeczonym :) zawsze po zakupach idziemy tam na hot doga, ale tym razem sie nie skusze!! :) postanowilam wytrwac!! bo Sylwek tuz tuz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 nie skusilam sie:) 1szy dzien za mna-UDANY! oby pozostale tez takie byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 26, 2010 No więc siubasku:) 5 kg robi cholena różnicę;) u mnie robi straszną,szkoda że mnie nie widziałaś 5 kg temu ;)brzuszek mi nie wystawał tak,ramiona weższe i nogi z tyłkiem też hehe,a wiesz czemu?.. temu ze jak chudniesz te 5 kg,to na ciele chudniesz nawet więcej ,tak mis sie wydaje:) ja jeszcze dodatkowo wmasowywuje balsam takki np z zielona herbata lub kofeiną, ale nie jem 5 posiłków,raczej 3 lub 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 26, 2010 aha i jeszcze jedno,jak miałam 63 to się za mną oglądali a teraz już nie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 26, 2010 nie no nie przesadzaj, na pewnie sie teraz tez ogladaja:) tylko tego nie widzisz:D kurcze to niezle, nie sadzilam,ze te 5 kg to nic. Bo jak wazylam 75 kg i schudlam do 70 kg to roznica byla nijaka i stad teraz moje zdziwienie. Wiesz o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guygy8uy Napisano Październik 26, 2010 nie pierdolcie ze sie odchudzacie bo kazda z was do macdonalda zapierdala co rano i w poludnie i na wieczor:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tratatatatatatascccc Napisano Październik 26, 2010 w nocy tez, wlasnie ide do Maka, nara matole. Porabany dzieciak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mio-mio Napisano Październik 27, 2010 A u mnie coś dziwnego sie stało, może wy mi powiecie co. Jem bardzo mało, zawsze tak było, że potrafiłam żyć na jednym kefirze i red bullu (bez cukru) dziennie, ale przez to że byłam w USA przez rok + hormony przytyło mi się bo przez jakiś czas jadłam śmieci - czyli słodycze...teraz chcę to zrzucić. Chodzę dziennie ok 5 godzin, straciłam już dwa rozmiary, ale ważę tylko 3 kg mniej wręcz zaczęłam przybierać... wszyscy dają mi ok 58-60 kg a ja ważę 68 kg... wchodzę w ciuchy mojej siostry która waży 54kg! Pytanie do was: czy to możliwe, że te spacery z pchaniem wózka przez 5god. dziennie mogły mi tak przez 3 miesiące wyrobić mięśnie? I że mam tak ciężkie kości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 27, 2010 MIo mio -no jak schudłaś te 2 rozmiary,to czym sie martwisz,ważne w co wchodzisz ,a nie ile Ci wskazuje waga,ja jak chudne to bardziej widze to w lustrze niz na wadze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 27, 2010 spacery bardzo pomagaja w chudnieciu. szybki marsz jeszcze bardziej. ja nie lubie biegac ale czasem udaje mi sie wbic na bieznie i wtedy maszeruje. dzisiaj mialam wazenie i sie wkurzylam bo od tamtego tyg schudlam 0,3 kg ! jak to?:((( a dzisiaj widzialam sie z kolezanka z grupy ktorej nie widzialam od piatku i powiedziala ze chudne w oczach bo brzuszek mi zjechal ladnie. sama juz nie wiem:( ale chce dalej prowadzic dietke. moze sie waga ruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 27, 2010 Rasputia moze jestes przed okresem? wtedy waga niby rosnie? Z ta waga tez nie wiem jak to jest. Moze masz wlasnie ciezkie kosci i miesnie? Przeciez miesnie waza duzo wiecej niz tluszczyk. Cwiczylas duzo kiedys? U mnie dzis dzionke udany, chociaz nie cwiczylam,ani nie bylam na spacerze, bo pogoda okropna u nas dzis, ale mialam troche pracy w domu, wiec troszke moze kcal spalilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 27, 2010 dziewczyny, wiem ze pewnie nie odkrylam Ameryki, ale wlasnie zjadlam owsianke z cynamonem i nie moge uwierzyc, ze byla taka pyyyszna :) zawsze jadlam sama owsianke, a dzis dodalam cynamon i rewelacja:) mniam ide na Majke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 27, 2010 kiedys duzo np na rowerze jezdzilam, ale tez bardzo malo jadlam to wszystko spalam. chce schudnac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 27, 2010 a moze jestes grubokoscista? zrob sobie test: obejmij nadgarstek kciukiem i aplecm wskazujacym(drugim) i czy palce sie stykaja, nachodza na siebie czy nie stykaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 27, 2010 stykaja sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 28, 2010 Oj dziewczyny,głowa do góry:)ja też na razie stoje z waga,bo mam okres obecnie i nawet sie nie waże ,ale widziałam juz efekty w lustrze hehe,tak więc jak tylko sie skończy to wam napisze wagę.. jak tylko zachciewa mi się jeśc niezdrowe rzeczy to zaczynam myslec intensywnie o sylwku,i w co sie ubiorę..wtedy mi wszystko mija..;)) dzis mam wolne to jeszcze bede cos skrobać póżniej:) miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 28, 2010 No to jak sie stykaja, to chyba jestes normalnokoscista:P marna ze mnie dochodzeniowka:P No ale glowa do gory, trzymaj diete. Moze byc tak, ze teraz polecial tylko 0,3 kg a za tydzien poleca 2 kg. co jadlyscie na sniadanie dzis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach