Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleronik

WKURZYŁAM SIĘ.! MUSZĘ ZJECHAĆ 5 KG

Polecane posty

Gość pani kluska
mój TZ hhihhi połozył sie i odkłada sadełko

Gość baleronik
a czemu Ci tak bliskie/:)? jak Twój TŻ -to mój CP HEHEH

Gość baleronik
Cudowny Partner:D

Gość pani kluska
chciałam mojego miłego tez zaciagnąc do odchudzania, ale nie! gdzie tam, nawt słuchac nie chce! moze nie jest specjalnie gruby, ale myślalam, ze tak dla ,,,zdrowotnosci,,, hhihi

Gość baleronik
MÓJ CP dla zdrowotności podnosi ciężary i spina mięśnie hihi

Gość pani kluska
byłoby mi łatwiej, a tak bedzie to droga przez mekę i wyrabianie silnej woi, chyba ze rzeczywiscie zejde do podziemi(( czyt piwnica hhihi))

Gość pani kluska
mó nic nie dzwiga, poza samym soba :) ;)

Gość pani kluska
do swią będe laska ze ho ho mam nadzieje...............

Gość pani kluska
postanowilam, ze na stałe do jadłospisu wkroczą 1 warzywa surowe i te na patelnie 2 kefir 3 otreby 4 1,5 l. wody( wiecej nie dam rady) 5 chuda ryba np dorsz, ale i losoś (Omega 3 )

SIUBASEK- te koktajle mozna kupic w drogeriach ROSSMAN:) mozna je rozrobic albo na chudym mleku albo na wodzie. ja robie na wodzie- przynajmniej oszczedzam kalorie:) a na wodzie sa znosne:) slodko smakuja nie jakies jałowe:)

hmm no to musze sie przejsc do Rossmana:) moze anoz widelec posmakuja mi, bo tez bym chciala do Sylwka byc laska, ze ho ho :P CP - swoja droga, dobre dobre:D kluska ale w piwnicy nie masz zadnych przysmakow (czyt.konfitury babci?

Gość tesco w tesco
dziewczyny w tesco sa te koktajle i bardzo tanie molke kur chyba tez widzialam! tez sie odchudzam wazylam 82kg do porodu 19.01.2010 poporodzie zeszlo mi do 78 tylko!!! i teraz waze 65,7 ale zaczelam sie odchudzac 3 tyg temu od wagi 68.9 bo tojuz 9 miesiecy minelo i dupa samo nie schodziło! jestem na "diecie" mż

Gość pani kluska
mój drogi siubasku w piwnicy w tym roku nie mam zadnych przetworow, niestety... a własciwie dobrze, nie ma pokusy. Na ziemniaki raczej sie nie skuszę, ryż, cukir, mąka? nie... :) :) O 21-szej ćwiczyłam brzuszki!!!! Aha ! zjadłam plasterek mieska, dosłownie plasterk

Gość pani kluska
a co bedzie jutro?? hmm wieczorem mam gośći , nie iwem jak to będzie....

Gość pani kluska
wpadnijcie tu jutro! wypiję szklaneczke wody i chyba pójde spać 23.oo czas lulu....:)

Gość baleronik
65 kG---------------------------- :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość baleronik
Na śniadanko- -sałata i makrela:)

kurde baleronik jak tego dokonalas?? na Twoja cześć zawolajmy wszystkie razem : hip hip HURA HURA HURA:P klusko droga a co dobrego planujesz przygotowac dla gosci? no ja iwem, tez zawsze boje sie takich spotkan, bo u mnie to sie zle konczy.. Ale mam nadzieje,ze w moje slady nie pojdziesz:) tesco w tesco wow ladnie waga Ci spada, do jakiej dazysz??

baleronik a co Ty taki ranny ptaszek co?? A teraz mi sie przypomnialo,ze pytalas czemu kuj-pom bliskie memu sercu :) bo moj TŻ pochodzi z tych rejonow :) jooooo ;) A ja dzis najprawdopodobniej bede dopiero wieczorem na necie, bo jedziemy do PL na pare dni. I zaraz czeka mnie najgorsze-pakowanko, ech nie lubie. I mam nadzieje,ze nie wroe z PL z kilogramami zadnymi dodatkowymi :(

Gość baleronik
siubasek-jo jo? Twój tez slodki jak piernik?:);) wstalam tak szybko bo mam wolne,mój CP MNIe obudził jak wstawał do pracy;) Dzis tak pieknie za oknem ,tyle słońca..więc sie wybiorę na spacerek i na zakupki moze jakieś:) Dziękuję za zbiorwe hi hip hurra:)) Dokonałam tego pijac piwko hehe i nie żrac jak świnka:)wpisała bym jeszcze prokreacyjny areobic męsko-damski ale niestety nie było ostatnio hihi Do boju dziewczęta:)

Gość baleronik
o jedziesz do pl-u,no to napewno bedzie smakowicie-ja tez 1 listopada ide na spędzik rodzinny-więc ten dzień juz nie bede na diecie;

a ja sie wazylam (pozazdroscilam Tobie) i waga pokazala 66,5 kg, wiec powolutku baaaardzo spada. No ale ja nie cwicze, bo jestem len. mesko-damskie cwiczenia sa sa, ale tylko takie :) Ale we wtorek juz wracam, wiec w srode sie zwaze i mam nadzieje,ze nie zalamie sie:) No moj TŻ tez slodki jak cukiereczek, a ja tak kocham slodkosci :P No to komu w droge temu czas... ja zmykam i bede jutro, no chyba,ze dzis dam rade jakos. Trzymajcie sie laseczki i nie dawajcie pokusom :):)

Gość baleronik
jem mussli,wr,óciłam ze spacerku :) ubrałam sie w mini i wszyscy sie oglądali;) w końcu:)

Gość baleronik
hEJ dziewczęta:) jak tam samopoczucie? u mnie cudne :) jestem po sniadanku -2 jajka gotowane -sałata-- --pół kromki chleba razowego -kawa zaraz ide na miasto z CP:))

hej laski. Ja juz w PL. Zaraz wybieram sie na szoping jakis;) a terazpoje herbatke. Na sniadanie byly platki, a potem kawka i ciasteczka 3:) no ale pewnie na szopingu cos spale:) Balernionk a powiedz mi, bo jstem bardzo ciekawa, jakie masz wymiary? biodra, pas, udo itp :)

zjadlam 6 krakersow:/ i rano przygotowywalam salatke warzywna z majonezem... i sprobowalam jaka łyzke mam nadzieje ze nie wszystko stracone heh:) Ale Wy dziewczyny widze ze sie mocno trzymacie:)

ja dzis zjadlam platki z mlekiem, bulke z szynka i serem, 2 galki lodow i troche ciastek;/ a jutro bedzie babciny piernik i sernik, Boze jak ja ten dzien przezyje :P

Gość baleronik
a ja wypiłam dziś 2 piwka i zjadłam poł porcji spaghetti ze szpinakiem bo swoje drugie pół oddałam CP,