Gość baleronik Napisano Październik 28, 2010 Na ŚNIADANKO; -kawałeczek czerwonej papryki -1 kromka razowego chleba -listki sałaty -plasterek ogórka - 2 łyżeczki -serek smakowy -kawa z mlekiem i cukrem a LUNCH -marchewki gotowane,łyzeczka jogurtu,naturalnego i łyżeczka majonezu -kawa zmlekiem i cukrem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 28, 2010 Obiadu nie jem ani kolacji.może tylko jabłko póżniej.i herbatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 28, 2010 właśnie sobie wpylam te jabłuszko:) przed chwila oglądałam zdjecia z wigilii ,rok temu,no teraz to juz w ogóle odechciało mi się zreć;)(mini..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 28, 2010 no ja na sniadanie oczywiscie koktajl.... jak wrocilam z zajec to byl jogurt nat 2 lyzki otrebow truskawkowych granulowanych i jakies 3 lyzki jakiegos musli no i tyle teraz pije kawe zbożowa z mleczkiem i slodzikiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mio-mio Napisano Październik 28, 2010 dobrym sposobem na to aby zaspokoić ochotę na słodkie jest wypicie coli light albo guma Orbit dla dzieci :) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 28, 2010 rasputia-narobiłaś mi ochoty na kawę zbożową,ale nie mam:) zrobiłam 370 brzuszków:) coś misie nudzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 28, 2010 ja wlasnie troche zaczelam czuc głód wrrr tzreba go utopic we wodzie he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 28, 2010 kurde to mega malo jecie. rasputia jaki koktajl "jesz"? baleronik nie jesz obiadow? to jak funkcjonujesz? ja bym padla:P mio-mio lepiej wypic kole zero-ponoc mniejsze swinstwo:) a swoja droga cos w tym jest,bo na mnie dziala:) a orbit jaka?ta rozowa? hmm nie probowalam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 28, 2010 a ja dzis zjadlam: sniadanie-platki z mlekiem 2 sniadanie-owsianka z cynamonem obiad-makaron z serem na patelni zrobiony bez tluszczu,ale sera 2 duze plastry. podwieczorek-kotleci mielony :) kolacja- 2 galki lodow, brzoskwinia i drink z sokiem pomaranczowym. Ech ta kolacja... no ale dzis wypadlo nam swieto z moim "TŻ" wiec nie moglam sie oprzec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 28, 2010 ale i tak jest dobrze, bo zawsze jak cos zjem nieplanowanego-a w tym przypadku byl to lod i drink,to pozniej juz obrzeram sie. A dzis kulturalnie bylo:) Wiec nie jestem podlamana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 29, 2010 ;CZASEM JEM OBIAD malutki,ale nie taki normalny::)a dziś chyba sobie piwko walnę, zaraz mój facet zrobi mi masazyk to tez dobre:)na ciałko hehe* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Październik 29, 2010 ja pije koktajl ten MOLKE-KUR niemiecki akurat mam puszke czekoladowego. truskawke mialam poprzednio i juz pod koniec mialam go dosc. teraz czekoladowy ma tyle samo kalorii co tamten truskawkowy. czyli mniej wiecej 70-80. jak skoncze czekoladowy mam jeszcze waniliowy. kupilam je na allegro jakis czas temu, bo w polsce ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 a ja dzis duuuzo chodzilam, wiec licze ze kcal spalone jakies tam :) zjadlam jak do tej pory 2 bulki z szynka i serem, platki z melkiem i jogurt. Bedzie jeszcze kolacja jakas,ale nie wiem jeszcze co :) Ale mam chcice na cos slodkiego...achhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 Rasputia, a gdzie w Niemczech mozna go kupic? wiesz moze w jakim sklepie? I dobre to jest? z melkiem to sie je czy z woda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 29, 2010 Masazyk extraśny był:) teraz delektuje sie piwkiem bo mnie praca zestresowała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 takiej to dobrze, a ja czekam na mojego wciaz, bo jeszcze z pracy nie wrocil :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 29, 2010 siubasku-mój miał dzis wolne,ale tez często na niego czekam i sie nuuuudze,a skąd jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 moj cel to rowniez 5-6 kg ale jakos ciezko mi idzie tydzien minie w niedziele , a tu waga nawet nie drgnie!!! ...moze sie zepsuła.... nie nie nie zepsuła sie..... to sprawka jabłecznika 4-5 kawałkow ( od niedzieli) porażka....ale to nic jestem dobrej myśli, dzisiaj nie obzeralam sie i cwiczyłam 35 minut... małymi kroczkami do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 spaghetti carbonara ratunku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 Balernik ja mieszkam w DE, a jestem z PL znad samego morza:) A Ty skad? Pani kluska:) waga sie pewnie zepsula jak pomyslala o tych jablecnzikach, moja ma to samo :):) a ile wazysz? pisz u nas smialo jak Ci to pomoze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 u mnie w szafie czaja sie na mnie kruche ciastka w czekoladzie :( dobrze,ze moj TŻ juz wraca do domu, to moze nie zdarze sie za nie zabrac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 nie nie ide do kuchni! mąż doprowadzi mne do wariactwa tymi swoimi smaczkami, chyba wyprowadze sie do piwnicy, albo jeszcze dalej hehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 on chce mnie utuczyc jeszcze bardziej? o nie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 62 kg / 155 cm buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 jutro wsiadam na rower i do lasku , a tam biegusiem pod górkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Październik 29, 2010 o witam pania kluskę:) siubasek- a to uciekłaś sobie:) kuj-pom:) a co tzn TŻ--?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 TŻ- towarzysz życia :) hehe kluska a znajac niesprawiedliwe zycie maz chudy jak patyk? baleronik- kuj-pom tez bliskie memu sercu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr Napisano Październik 29, 2010 co ja dzisiaj zjadłam? ---kromke chleba (mała) z jajecznica ( na chlebku, czyli jakaś łyzka bedzie), ---pół szklanki otrąb granulowanych z jogurtem naturalnym, ---1 banana, ---2 łyżki surówki z kapusty, ---łyzke sosu do spaghetti hihi ---2 kawy ---i woda 2-3 szklanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kluska Napisano Październik 29, 2010 otręby to dobra rzecz--błonnkik granulowane to ok 200 kal 100g pół szklanki razem z jogurtem bedzie chyba z 60- 70 kal jest to bardzo syty posiłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Październik 29, 2010 wrrrrr to malo zjadlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach