Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleronik

WKURZYŁAM SIĘ.! MUSZĘ ZJECHAĆ 5 KG

Polecane posty

Gość baleronik
a na końcu mój CP mnie wkurzył:(

Gość baleronik
wkurzył mnie swoim zachowaniem,n amiescie jak byliśmy echhhhh

Ale Kochana nie przejmuj sie. Kazdy facet ma rozne zagrywki! I wiesz jacy to oni sa, czasami tak wnerwiaja, ze szkoda gadac. Ale daj mu jakas nauczke i po sprawie :)

Gość baleronik
nie ogladał sie;) tylko sie zachowywał dziwnie tak jakoś..,zamiast mnie przytulic:(

Gość baleronik
i sie sfochowalismy na siebie.teraz

Gość baleronik
3 lata a Ty ze swoim?

a tak w ogole, bo jak pytalam o to to twoj nick pomieszlama niezle i moglas nie zauwazyc,ze pytalam:P czy moglabys mi podac jakie masz wymiary? pas, biodra, udo itp? jestem bardzo ciekawa:)

Gość baleronik
no widzisz Ty juz masz zaplanowane wesele nawet:) ja nie mam nic zaplanowane .pełan spontan .. ale moze to i dobrze bo juz wczesniej mialam 2 narzeczonych...

Gość baleronik
Jutro ci napisze jak sie zmierze:)ok,bo teraz ide do wyrka:)dzieki za rozmowe papa:)*

ee tam, nie ma za co:) trzymaj sie i nie smutaj:) zobaczysz, ze jutro bedzie lepiej!! dobrej nocki 😘

Gość baleronik
HEj:) moje wymiary: 100-74-100

hej hej i jak tam z Twoim CP? :) mam nadzieje,ze ok? A mnie moj wczoraj jeszcze na noc wnerwil,ze myslalam,ze wyjde z siebie. No masakra!!!! Ci faceci sa powaleni jednym slowem!!! Dzieki za wymiary :) Kurde ja mam 93-66-97 i wage wieksza od Ciebie i nie jestem zadowolona :( dziwne z tymi wymiarami, ze masz ciut wieksze i wage nizsza. Ech to wszystko jest takie skomplikowane :) A swoja droga wlasnie wrocilam z grobow, jestem od 6 na nogach i padam :( a ta zmiana czasu na godzine do tylu jest straaaaszna. ps. zjadlam 3 pyszne kawalki ciasta dzis 😭

I co dzis taka cisza dziewczeta? Ja jutro bede miala zalatany dzien do poludnia, a po poludbiu juz powrot do siebie. Ech szybko minelo. Dzis nie mialam dnia dietowego,jutro bedzie lepiej. I chce juz moje 60 zobaczyc.... :)

Gość baleronik
Hej siubasku:) no to masz duzo mniej tych centymetrów.tak myślałam właśnie.. a ja tez dziś zjadłam cista kawałek i obiad normalny z ziemniakami,no cóz ,,musiałam;) a z moim CP juz lepiej duuuuzo:))

Gość baleronik
jednak z tymi facetami to naprawdę sajgon jest...jak juz myślisz,że trafiłaś na diament oszlifowany;),,to i tak potem wychodza małe ryski heheheh

Gość baleronik
Hejka.Pora wrócić na ścieżkę odchudzania.:)

Ano pora pora baleroniku:) tylko jak tu sie odchudzac dalej, jak w lodowce tyyle pysznosci. Baeroniku ale nie uwazasz,ze to dziwne jest, ze niby mam mniej cm a wage wyzsza:( A miesni na pewno nie mam bo nie cwicze. My wczoraj wstapilismy po drodze do Maca:) mielismy juz dosc domowych obiadkow i chcialo nam sie czegos niedobrego:) Dzie troche pracy mnie czeka, bo musze ogarnac w domku, jakies pranie zrobic, wiec moze spale wczorajszego hamburgera;) A za oknem pogoda okropna, u Was tez?

Gość baleronik
hej) słyszałam też ,ze jest cos takiego budowa lekka,średnia i mocna,tzw grube kości,ja na pewno mam grube kości,po moim tacie tak mam;może Ty też.. ja hamburgera nie jadłam,ale dzis znowu idę w gośćinę..i będe musiała coś zjeść( piwko też piłam wczoraj,znajomy miał urodziny...

Ojj do mnie dzis tez goscie przychodza na ciasto, ktore przywiozlam z PL od babci :) wiec znajac zycie to i ja sie pokusze. I pewnie nie skonczy sie tylko na ciescie. Ale moze stane zaraz na wage i zobacze jak przez ten weekend mi sie porobilo, chociaz boje sie troszke ;P Musze sie wreszcie wziac za jakies cwiczenia, bo nie chce miec cielska sflaczalego :(

i ja zaraz obiadek mam. Troche sie nasprzatalam i teraz odpoczywam jeszcze chwile przed tv. A Wy laski co robicie? Co dzis jecie na obiadek?

Gość baleronik
HEJ )moja waga skoczyła na 66,,ale teraz juz nie mam żadnych gościn,i koniec z ciastami..i kolacyjkami żle się czuje w tej wadze..więc tym bardziej bedę sie starać..