Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajoncy_dziewczyny

Oto moje ogłoszenie matrymonialne - szukam dziewczyny

Polecane posty

napisze coś o sobie, otóż jestem łysiejącym 24 latkiem mieszkającym z rodzicami, po 6 latach wkońcu skończe upragniony licencjat, mam nadzieje, że w lutym przyszłego roku, pracuje zarabiam grubą kasiore tzn. stać mnie na buty i ciuch czasami na lody i kino :), pożyczyć moge od kumpla furke w automacie, abym mógł z moją wybranką wyruszyć np. do kina czy do teatru. Lubie też słuchać muzyki najbardziej papamericano przy otwartych szybach w aucie kumpla. Masz ochote na romantyczny spacer ? nie ma sprawy jestem romantykiem uwielbiam chodzić wieczorami w parku czy po ulicach czasem spic piwko i popatrzeć na gwiazdy :). Najbardziej lubie kluby studenckie, są akurat na moją kieszeń, szkoda, że mam do nich 10km, ale co tam romantyczny powrót z buta zawsze może umilić nam wieczór. Czy są jakieś chętne Panie na spotkanie ?

Gość rocznik 88
papamericano, umarlam :D:D

tak pożyczam auto, a co ? zapomniałem dodać jestem z Gdańska także czekam na propozycje :)

spoko :) ja mam autko to moge cie wozić:) tylko musisz dołozyc się do przegladu bo pod koniec msc mi się kończy a nie mam kasy aaa i musisz dokładac się do paliwa, to jest autko na gaz więc nie dużo pali

wiecie laski lecą na papamericano kiedyś jak jechałem z kumplem jedna strasznie sie na nas patrzyła i obrabiała wzrokiem, myśle, że sie zakochała, ale była chyba za młoda, a ja jestem nieśmiały :(

ja przeczytam trzy pierwsze linijki i nici były tak grube, ze az mnie litosc wziela dla takiego nierozgarniecia - stad powyzsze pytanie, bo myslalam, ze nikt inny sie nie odezwie a odpowiedz mnie nie interesuje :)

słuchajcie dziewczyny tutaj nie chodzi o auto, które można kupić za 1 pensje heleno skąd klikasz ?

hey hey bez jaj to żadna prowokacja ja na serio szukam dziewczyny moge nawet po nią podjechać jakim autem ? takim w którym będzie rozbrzmiewać melodia papamericano na całe osiedle - znajdziesz mnie, usłyszysz.

aytorze no przepraszam ale moje autko kosztowało więcej niz 1 pensje i to nie jest mała furka :) hihi hmm.. do Gdańska mam spory kawałek niestety ale jeśli pomozesz mi znaleść tam prace i mieszkanko to chetnie się przeprowadze

hej hej :) nawet tutaj sie spotkaliśmy :):) Co u Ciebie Janek ? :):):):):) przyjdź w końcu na ten film, bo czekolada już sie roztapia :):)

heleno, a jakim autem dysponujesz, ze nie jest wate jadnej pensji ? pewnie jakieś bmw zresztą ważne by miało radio :) zapytam rodziców czy możesz zamieszkac ze mną, a praca sie sama znajdzie :)

ej no to nie prowo, naprawde mam problem i szukam dziewczyny :( nie mam trądu :D

nie bmw bo mnie na nie nie stać kiedy przyszłoby go zalać. no nie wiem... wstydze sie pisać... jeszcze mnie wyśmiejesz...

pisząc takie ogłoszenie nie znajdziesz dziewczyny :D a pisząc czego słuchasz w aucie przekreśliłeś wszystko :)

ale ze mnie bez kitu jest fajny koleś może któraś to sprawdzić ? :)