Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska panna

gdzie nasze prawiki?

Polecane posty

Gość TH is IT CK
Co za badziewie

Gość god_is_nowhereeee
Ja jestem. :)

Gość god_is_nowhereeee
Ja będę wam tutaj towarzyszył , aż do smierci albo jak mi net wyłączą ;) Wiem to bo mój stan się nie zmieni. Nigdy nie poznam żadnej dziewczyny.

no ja zakładam że kiedyś znajdę swojego faceta:) grunt to pozytywne nastawienie :)

mężczyzny od 27 do 33 lat z poczuciem humoru, szczerego, dobrego,bezinteresownego, odpowiedzialnego, spontanicznego i zaradnego no i najlepiej po studiach:) i ja uśmiechnięta,bezinteresowna, odpowiedzialna,kochająca zwierzęta, gaduła :), pracowita, troskliwa... no i po studiach :) brzmi jak opis z bajki, trudno wierze, że kiedyś ktoś taki sie znajdzie :)

tylko loooser zapominasz o jednym że taka przeciętna dziewczyna chce przystojniaka w ostateczności jak nie będzie chętnych weźmie równego sobie pod względem urody.

to jest nieważne ile ma wzrostu i ile waży,fajnie gdyby miał okulary :) ja też mam :)

stalingrad właśnie taka spokojna szara myszka może Cię w d.... kopnąć gdy jakiś przystojniak się zakręci koło niej.

Gość NB bez bielizny
moga was wszystkich zaspokoic:-P

Gość Wiesłav
"to jest nieważne ile ma wzrostu i ile waży," Taaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaasne...

raczej okoluary są negatywnie odbierane. Dużą masz wadę wzroku może warto szkła kontaktowe nosić ?

czemu negatywnie, mam dużą wadę - jak zbiorę na laserową korektę to coś z tym zrobię, ja uważam ze okulary dobrze dobrane tylko dodają uroku :) aha i facet może być niski ja mam niecałe 155 cm :)

ciutki tylko taka operacja sporo kosztuje kiedyś patrzyłem za jedno oko ponad 2 tysiące złotych. To mała jesteś teraz wiadomo czemu jesteś sama. Kolejna wada za niska jesteś.

Gość god_is_nowhereeee
Jakbym miał poznać kobietę to w ciągu tych 28 lat życia był ją poznał. A teraz to już za późno. Zasięgnijcie opinii co sądzą kobiety o takich jak ja zaawansowanych prawikach bez doświadczenia.

Gość TH is IT CK
Ja za dwa lata juz nie bede prawiczkiem. A wczesniej kupię sobie mazde albo poloneza.

można wiedzieć czemu usiłujesz mi wmówić jakieś braki,owszem taka operacja sporo kosztuje- ale spoko jestem w stanie sobie na nią uzbierać bez większych problemów - nie zarabiam 1200 zł, aha i to ze jestem niska w niczym mi nie przeszkadza - mogę spokojnie biegać na wysokich obcasach :)

Gość TH is IT CK
BMW to maja dresiarze.