Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexandra0703

"dziwny" okres, dziewczyny co to może być?

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje. We wrześniu powinnam była dostać okres 21, spóźnił mi się o 2 dni, był taki jak zawsze. Z mężem kochaliśmy się 2 paź(bez zab.) nie staramy się o dziecko, ale jeśli będę w ciąży będziemy bardzo szczęśliwi :). wracam do tematu, kilka dni po skończonym okresie zaczęły bardzo boleć mnie piersi, bez stanika nie mogłam wytrzymać z bólu, powiekszyły się nawet o rozmiar. Kolejny okres powinnam dostać 20 paź. czyli w środę dostałam go już w sobotę. Jest to bardzo dziwny okres, w pierwszy dzien miałam tylko brązowe plamienia, w niedziele była juz krew ale bardzo jasna dzisiaj jest normalna tylko że mniej niż zwykle, brzuch bolał zawsze w 1 dzień a ja cierpiałam już wczoraj i dziś(piersi już tak nie bolą ale są wieksze) Dziewczyny co to może być? Koniecznie udać się z tym do lekarza? Bardzo proszę o pomoc dziękuję i pozdrawiam

Gość kololowaaa
niepotrzebnie wg mnie panikujesz też tak niedawno miałam a teraz juz ok czasem mogło tak być od stresu (ja akurat jak tak miałam to miałam ciężkie stresujące i trudne dla mnie dni) bez obaw :)

Gość mamusiaSYNUSIAtomusia
ja tak miaam w 1 miesiacu ciazy normalnie mialam zawsze okres 5 dni i dosc obfity a wtedy trwal 3 dni i zamiast obfitosci mialam plamienia zmieniajace odcien....

Gość mamusiaSYNUSIAtomusia
i oczywiscie bol piersi i brzucha :)