Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr.covervote

mam zajebista chec zeby moj facet na mnie nasikal....

Polecane posty

Gość mgr.covervote

a potem ostro zerznal, uderzyl kilka razy po twarzy i po pupie wyzwal od dziwek a na koniec spuscil mi sie na twarz i do buzi :) tylko szkoda ze on sie nigdy o tym nie dowie........

Gość mgr.covervote
nie... on mysli ze jestem ta grzeczna. zreszta on sam preferuje taki zwykly seks gdzie dostaje orgazm raz na miesiac... albo i rzadziej. a tak napewno bym miala i to wielokrotny ;)

Gość aseewd
ja tez uwielbiam byc ponizana w seksie - plucie, wyzwiska, podduszanie, kocham byc suka swojego pana i powiem ze nie kazdy facet jest w stanie spelnic sie z tej roli, moj ostati byl w seksie taki normalny, ograniczony do 5 pozycji i orala :o jak dla mnie beznadzieja po pewnym czasie juz mi sie nawet nie chcialo z nim kochac na mysl o tym zwyczajnym, nudnym seksie.. zerwalam z nim

Sporo jest wariatów nie trudno zmienić na model bardziej ekscytujący i będzie życie na wielkiej kurwie z ferią barw przelataną sikami i mocnymi wyzwiskami co rano

Gość mgr.covervote
mowicie? ale nie wydaje mi sue zeby taki pomysl mu sie spodobal :( przecoez gdyby bylo inaczej to sam by zaproponowal cos podobnego...

Gość mgr.covervote
spieprzaj wrozka. kurde:(... ale mnie wzielo... ostatnio cos zasugerowal z tym pissingiem, nigdy wczesniej do glowy by mi nie przyszlo zeby robic takie rzeczy... ale zaczelam o tym myslec, wyobrazilam sobie i straasznie sie podniecilam ;)

Gość mgr.covervote
a skad bron boze. on nigdy nie chcialby byc zdominowany tego moge byc pewna :D

Gość mgr.covervote
haha dyrektore w sumie to masz racje :D ale to jest taki typowy samiec alpha ;) wiemze wolalby dominowac jezeli juz... tylko jak go do tego przekonac... nie chce wyksc na jakas napalona nimfomanke :(

Gość 12345t6ui
moj facet tez z tych spokojnych romantykow, a gdy mowilsimy co bysmy chcieli (po 1,5 roku bycia razem i spokojnym sexie) to powiedzial ze chcialby zebym go zdominowala. nie chodzilo mu o bicie ani zabawy bdsm ale zwyczajnie zeby widzial ze jestem na niego na maxa napalona, zebym zwiazala mu rece i kusila, dotykala wszedzie tylko nie tam, tak zeby juz byl na granicy i nie mogl wytrzymac a potem zebym go mocno ujezdzala, zeby widzial moje bezgraniczne podniecenie i doprowadzila go do niesamowiego orgazmu ;)

Gość mgr.covervote
no my probowalismy juz zabawe z kajdankami i to on mnie przykul :) a siebie nie dal ;P ale na tym stanelo... a ja chece takiegoostrego seksu..:(

Gość mgr.covervote
mowisz? no na codzien to on dominuje we wszystkich niemal kwestiach... kurde jak wam to opisac.. to taki zajebiscie meski, zbuntowany, cyniczny i cholernie pewny siebie facet :) a jak sie bawilismy z kajdankami to on nie chcial byc przykuty tylko mnie wzial i... :classic_cool: a moze jednak? sprobuje cos nast razem ;)

Gość mgr.covervote
tak wiem wiem mnie tez to dziwi :D wczesniej mnie to obrzydzalo :o a od dwoch tyg cholernie kreci i chodzi mi po glowie :classic_cool:

Gość hfghf
a te glaby znowu sie na prowo nabieraja

Gość mgr.covervote
provo? poyebalo cie chyba. mowie calkiem serio i powaznie. nie mowie tu o jakims scat'cie czy co... ale taki maly hardcore mi sie marzy ;)

Gość jap........
kurwa mać czemu ja zawsze proste baby spotykam? tylko położyć i nogi rozłożyć

Gość mgr.covervote
a czemu proste? to juz nie moge sie kochac ze swoim facetem? :D

Gość water666
Znaleźć babkę, która nasika na mnie... Cud??? Podobno się zdarzają... water777@o2.pl

Gość landryn
water666 chyba jednak się nie zdarzają , szukałem długo na przeróżnych forach i nie tylko i niestety nic...

Gość kolip
witaj mgr. moze razem to zrobimy

Gość gg4060538
też mnie to kręci ale nie miałem okazji spróbować jak dotąd. Może znajdę chętną? :)

Gość tureckiii
robię nabór do tureckiego domu z panienkami w berlinie, piszesz się? to o czym pisałaś będziesz miała na co dzień bez proszenia czy wolno :)

Gość gość
mój nie widzi problemu ze spełnianiem moich seksualnych życzeń, jak sie kochamy pod prysznicem to zawsze mu każe wpić 2 piwa wcześniej i potem sika mi na rowek, czekoladki mi z pipki wyjadał, ja mu penisa i jajka miodem oblewam i wylizuje.... fajnie jest :)