Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica212121

dziewictwo

Polecane posty

Gość god_is_nowhereeee
Coralick ---> więc sama widzisz , że mój stan się nie zmieni. Jestem już za stary na stracenie prawictwa i spisany na straty.

Gość wiec to nic dziwnego

Gość god_is_nowhereeee
coralick ---> przecież sama napisałaś , że taki prawiczek jest za stary , więc nic nie zalewam. Niestety wszystkie kobiety tak myslą o prawiczkach w tym wieku.

ja to tak na prwde nic nie mysle, to ial byc zart :) nie mysle bo nie znam takiego... ale moge sobie wyobrazic i szczerze to mnie to chyba przeraza... :O

Gość g0s1a82
Dla mnie dziewictwo to dla każdego indywidualna sprawa.Uważam,że nie ma odpowiedniego wieku kiedy trzeba to zrobić.Zycie nam samo pisze scenariusz trzeba spotkać odpowiednią osobę być na to gotową,przede wszystkim odpowiedzialność..

Gość god_is_nowhereeee
Więc widzisz , że na mnie kobiety postawiły już krzyżyk ;)

Gość g0s1a82
Mogę tylko poradzić,że zbyt długie czekanie oraz brak doświadczenia może później mieć swoje konsekwencje np zdrada...

" Mogę tylko poradzić,że zbyt długie czekanie oraz brak doświadczenia może później mieć swoje konsekwencje np zdrada..." a paciemu???

Gość g0s1a82
Zwykła ciekawość jak jest z kimś innym brak porównania...

Gość god_is_nowhereeee
Kobiety , ale wy chyba nie rozumiecie , że wy możecie być dziewicami , możecie nie mieć doświadczenia. Dla faceta to że jest prawiczkiem to jak samobójstwo. Facet musi mieć doświadczenie , bo doświadczenie imponuje kobietom. Niedoświadczony facet to ciota.

Gość g0s1a82
Powiem szczerze jestem z facetem od 6lat był prawiczkiem kiedy zaczęliśmy się spotykać i mam taką obawę,że może kiedyś będzie chciał spróbować czegoś innego..

g0s1a82 "Zwykła ciekawość jak jest z kimś innym brak porównania..." sory, ale do tego nie trzeba bayc ani zatwardziala dziewica ani prawiczkiem... god... mysle, ze to kwestia "dlaczego" jestes jeszcze prawiczkie?? jesli mozna wiedziec?

Gość g0s1a82
Gówno prawda mój był prawiczkiem i jestem zadowolona jesli mogę to tak nazwać jest mi z nim naprawdę dobrze..

Gość g0s1a82
Dobrze tylko że facet który już z niejednego pieca chleb jadł nie będzie tak ciekawy jak ten co jest tylko z jedną kobietą.Na zdradę nie ma reguły...

no i tu wlasnie zaczyna sie kwestia wieku... a jak bys patrzyla na faceta ktory ma 30 i dalej nic?? nie zastanawiala bys sie dlaczego tak jest??

Gość god_is_nowhereeee
Na to że jestem prawiczkiem składa się mnóstwo czynników ale chyba najważniejsze to: - niesmiałość - mój wygląd. Zawsze byłem szczupły i nigdy nie akceptowałem tego. Mam za szybką przemianę materii. Przez to uciekałem od kobiet bo uważałem że im się nie podobam. - środowisko: w szkole średniej sami faceci , na studiach sami faceci , w pracy sami faceci - introwertyczna natura i niska samoocena

Gość g0s1a82
Powiem tak jeżeli w związku jest miłość to nie ma to znaczenia czy jest się prawiczkiem czy też ogierem to jest kwestia dopasowania się a przede wszystkim otwartości...

no wlasnie na zdrade nie ma regoly... co znaczy, ze jak bedzie chcial sprobowac to nie wazne czy bedzie prawiczkiem czy nie... prawdopodobienstwo jets takie samo!!

Gość g0s1a82
No i tu bym się kłóciła czy jest takie samo..

Gość g0s1a82
Facet dopiero po tym swoim pierwszym razie może nabrać pewności siebie i szukać czegoś innego a ten z doświadczeniem dojść do wniosku,że pora na stabilizację...

gos1a82... "jeżeli w związku jest miłość to nie ma to znaczenia " gosiu, jak sie poznaje faceta, to sie go nie kocha jeszcze... i bardzo cie przepraszam, ale jak by mi wypalil 30-to latek ze jeszcze nic, to bym sie ciezko zastanowila jakiez to powody nim targaly. god... a ja ci powiem tak... zobrazuje to w pewien sposob. Zwykle prawiczki slinia sie na potege, nadskakuja i chca byc panem na wlosciach... i jak sie zobaczy faceta, ktoremu wisi slina to to na prawde odstrasza. Inna sprawa jak masz do czynienia z kims takim jak ty. Podejrzewam, ze jak bys ie tak z toba "bezwiednie" przespac to mozna by sie nie polapac dopoki nie powiedzialbys, ze nim byles. A wiec, mamy tutaj dwa obrazy prawiczkow: - prawiczki niesmialki i - prawiczki sliniaki.... Jesli miala bym wybierac to wolelabym tego pierwszego. Nie uwazam, ze prawiczek to ciota. Ale zwykle sie na takich kreuja sami... I tutaj dotarlismy do sedna sprawy... Okazalo sie ze znam jednego 30-prawiczka. Jest oblesny i dlatego patrzac przez pryzmat jego geby nie jestem juz pewna czy to bylby dobry pomysl.

gosia... to czy wybierze stabilizacje czy dymanko, nie zalezy od tego ile razy spal z laska tylko jak ma poukladane w glowie.

Gość g0s1a82
Dobrze nie będę ukrywać,ze to dla mnie dziwne w tym wieku być prawiczkiem,ale mnie chodziło o doświadczenie w tych sprawach jeśli dwoje ludzi czuje cos do siebie to takie zbliżenie to sama przyjemność..

Gość g0s1a82
Nie każdy facet działa na kobietę tak samo może Cię dotykać w ten sam sposób,ale jeśli w grę wchodzą uczucia zawsze bedzie lepiej..

Gość god_is_nowhereeee
Tylko wiem niestety , że niesmiałego prawiczka jest łatwo zdemaskować. Kobiety mają chyba szósty zmysł , wyczuwają to i uciekają. Nie mówię tutaj o sliniącym się prawiczku tylko o takim którego można poznać po niepewnych gestach , ruchach i zachowaniu. To po prostu widać , że taki facet nie miał jeszcze do czynienia z kobietą.

gosia moje pierwsze zblizenie jako dziewicy z prawiczkiem bylo najwiekszym koszmarem pod sloncem... nie bede piac o wieeeelkiej milosci miedzy nami bo bym sklamala, ale tez mi obojetny nie byl... i nie mielismy po 28 lat...