Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica212121

dziewictwo

Polecane posty

nie wiem czy bym sie domyslila, ze jest prawiczkiem... juz wiecej z takowymi nie sypialam... ale powiem ci inna rzecz... pamietam, ze to maz mnie uczyl wielu sztuczek, ale tak na prawde docieramy sie do dzisiaj, wiec nie skreslam prawiczkow ale niestety nie mam dobrych doswiadczen :O

Gość g0s1a82
mój pierwszy raz był z facetem 6 lat starszym który był po poważnym zwiazku też letnim i mogę go porównać do fajerwerków które nie wypaliły.Później był mój obecny partner prawiczek dzięki któremu wiem co to jest orgazm i jaką przyjemność mogę czerpać z sexu.

ja nie mowie, ze wszyscy faceci z doswiadczeniem sa dobrzy w lozku! ja nawet nie mowie o technice kochania z prawiczkiem, a o tym co ma w glowie!!!

Gość do Coralick
z iloma spalas?

Gość z iloma spalyscie?

Gość do Coralick
a teraz bys mogla bys z prawiczkiem?

Gość Zirhan
A co to jest dziewictwo? Co to jest "dziewictwo"? Kawałek błony zamykającej wejście do pochwy i tyle! A wy z tego nowego Bożka lepicie. Błona dziewicza występuje, jako atawizm, tylko u kilku gatunków samic ssaków. Cała reszta żywych istot już pozbyła się genu z błoną i one po prostu nie mają problemu z dziewiczością. Poza tym to faceci a konkretniej religia czynią z niego jakieś cudo. Za starosłowiańskich czasów w noc Kupały (przemianowali na św. Jana) dziewczyny, dziewice biegły nago do lasu niby szukać kwiatu paproci, a za nimi chłopcy. Jako prawie myśliwi wiedzieli kogo tropią, a dziewczyny już na nich czekały. Tak traciły dziewictwo a zyskiwały kandydata na męża, Ot i cały problem. Zresztą 55% dziewczyn traci dziewictwo w inny sposób niż seks, np. podczas zbyt silnej masturbacji, stosowania tamponów itp. Tylko 45% ma szansę dać swoje dziewictwo chłopakowi Nie róbcie fetyszu z kawałka cienkiej błonki!