Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asif

Co Wam się spełniło po spotkaniu z wróźką ?

Polecane posty

Gość Asif
dokładnie masz rację,czasem widzę jak w tych programach w sposób metaforyczny przekazują to co im karty ukażą

Gość mi przepowiedziano slub
no jasne, ze tak. Zdarzaja sie takie "przerazajace" przepowiednie. 2 lata temu moja mama w styczniu wrocila z wiadomoscia, ze dziadek umiera, ze zaraz bedzie pogrzeb, wszystkich to zaskoczylo, nikt nie chcial wierzyc. Miesiac pozniej okazalo sie, ze ma raka, a w maju mielismy pogrzeb. No i prawda w tym jednak byla. To ta sama co mi slub przepowiedziala ;)

Gość Rum-cajs
takie wróżki to tylko kopnąć w wielki zad i porządnie aby spadły na wbite w deskę gwoździe ostro naostrzone i jeżeli nawet odbiją się od tych gwoździ to należy pomyśleć jak je należy spalić na stosie aby już nigdy nie wyciągały kasy za pierdolenie głupot kobietom i nie mąciły w ich głowach :)

Gość mi przepowiedziano slub
rumcajs- kicaj stad jak Cie temat drazni. Co sie bulwersujesz...?

Gość Asif
rumcajs życząc komus źle,to zło do Ciebie wraca,podobnie jest z dobrem :)

Gość Rum-cajs
ciemnogród się zakończył w XV wieku , spadać spać baby !

Gość Ciepła ...
RUMCZI , JEŚLI MOGĘ TAK CIĘ NAZYWAĆ RUMCAJSIKU , TAK CHYBA NAZYWASZ SWOJEGO MAŁEGO, BO Z PYTONEM TO TY MIAŁEŚ DO CZYNIENIA ZAPEWNE JEDYNIE W ZOOO, NOO CHYBA, ŻE SAM GO SMAKOWAŁEŚ, DLATEGO TAK DUŻO WIESZ NA TEMAT TEGO JAK WPŁYWA TO NA ZDROWIE, PODZIEL SIĘ TYM Z NAMI,,,

Gość Asif
to rzeczywiście straszne,ale jak widać,mają ten dar i czasami można się nad tym głębiej zastanowić,ja myślę,że można iść do takiej wróżki,ale mieć dystans do tego co mówi i prosić,by tych złych wiadomości nie przekazywała

Gość Rum-cajs
Ty jedna z drugą nawet ściemniać nie potraficie a co dopiero wróżyć, a może potrafisz wodę wykryć w skale ? hahahaha

Gość Asif
rumasie nie wiesz o co chodzi a się podniecasz,idź spać,weź się nakryj kocem z węża i myśl o nas,tylko nie udzielaj swoich śmiesznych uwag :)

Gość Ciepła ...
RUMCZI,,, NIE BĄDŹ TAKI SKRYTY. JA WIEM CO CZUJESZ,,, OTWÓRZ SIĘ, POKAŻ TWARZ

Gość Asif
Ciepła rumczi mysli co by tu nam wypalić :D chyba się nas boi,a tu jest poważne forum,dla kogos kto myśli głową :)

Gość to-ja-mam-pytanko
a czy wrozki radziłły wam aby grac w lotto????????

Gość wielkibłekit
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość home sweet home
nie przejmuj sie:) pewnie jest jakis system na to i kazdy go stosuje:) a to jakis bliski termin czy odleglły?

Gość gość
Ja nie lubie spotkań w 4 oczy z wróżkami i korzystam z wróżbity internetowego Paulusa – http://wrozbitapaulus.pl .Trafność przepowiedni na wysokim poziomie, jeśli mam jakiś problem życiowy i nie wiem jak sobie z nim poradzić zwracam się do niego.

Gość Larysaaa
Jeśli szukacie sprawdzonej wrózki, to warto zajrzeć na http://wrozkagauri.pl ta Pani ma coś niesamowitego w głosie i w moim przypadku świetną sprawdzalność. Prosiła aby jej nie wychwalać w internecie ale mnie pomogła tak bardzo, że chcę jej jakoś podziękować.

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.

Gość zbytprawdomówna
sprawdził mi się przystojny brunet, dużo wyjazdów zagranicznych i dużo pieniędzy