Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa marry 786

Dziewczyny mam takie kozaki. Co do nich będzie pasowało?

Polecane posty

Gość prochowiec van helsinga

Gość krwawa marry 786
Od razu mówię że to nie reklama, poprostu doradzcie mi co do nich będzie pasowało. Jaki kolor kurtki? itd

Gość dwa i pół
już pomiajm fakt że są naprawde okropne, najlepiej coś czarnego

Gość krwawa marry 786
Nie pytałam czy się podobają

Gość krwawa marry 786
dodatki, musza być takie jak kolor tych kozaków??

Załezy od reszty, jesli masz np, kurtę w podobnym odcieniu to chyba lepiej pasowalaby torebka w stonowanym kolorze a jesli masz kurtkę w stonowanym kolorze to torebka może docieniem przypominać buty:-) Zaznaczam że to tylko moje zdanie:)

Gość krwawa marry 786
cytrynko dziękuję. a czy np fiolet bedzie pasował? nie bardzo?

proste rzeczy klasyczny płaszczyk, prosta kurteczka. kolory czarny, czekoladowy, kremowy, grafit, szary, biały i chyba tyle. Odradzam dodawanie bordowej kurtki lub torebki. jeśli bordowe to rękawiczki, szalik ub czapka. fiolet odpada (plejada kolorów). do tych butów ja widzę tylko czarny płaszczyk do połowy uda taliowany prostym, bordowy szalik (delikatny żadne grube sploty) Czarne rękawiczki i czarną prosta(!) torebkę. tylko ta kombinacja mnie przekonuje wszystkie inne odpadają według mnie. buty masz istny mirszmarsz połysk i mat, zamsz i eko skóra, paski trzeba to wszystko uspokoić. dodanie kolorów deseni czegokolwiek od razu sprawi że wszystko będzie wyglądać kiepsko. btw. z ciekawości serio ci się podobają? czy kupiłaś bardziej ze względu na cenę a uznałaś ze fason ujdzie? (nie złośliwie pytam po prostu się zastanawiam)

Gość krwawa marry 786
po prostu dostalam:) średnio mi się podobają, ale tak na bieganie "byle gdzie" mogą być.

Gość krwawa marry 786
kurcze czyli są aż tak brzydkie??

hmmm ja nie mogę się wypowiadać. większość moich butów jest uznawana za okropne:P jeśli ty uznajesz je za znośnie to je noś. tobie mają się podobać nie komuś innemu. ciężko je połączyć bo dużo się w nich dzieje.dlatego reszta musi być bardzo bardzo prosta.