Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwa Dziewicaa

Dziewica szuka prawiczka !!

Polecane posty

Gość Prawdziwa Dziewicaa

Mam 22 lata i jestem dziewica, szukam mężczyzny o czystej duszy, ktory nie mial 50 kobiet jak to jest teraz w modzie. Czy znajde takiego kiedykolwiek ?

Gość mm75527@wp.pl
Mam na imię Marek i jestem prawiczkiem.Nie wiem,czy mam czystą duszę,ale jeszcze nie miałem żadnej kobiety.Nie ulegam modom i mam swoje zasady.Z seksem czekam,aż po ślubie,to moja zasada.Zapraszam do zapoznania się.Miło byłoby,gdybyś napisała do mnie.Pozdrawiam.

Gość zasada to by była gdybyś
właśnie myslał o czwartym ślubie, to jest raczej warunek :classic_cool:

Gość asdg;gf
"mężczyzny o czystej duszy, ktory nie mial 50 kobiet " Znaczy się od 49 w dół będzie git ?

Gość 5625624532
napisz no Niunia z góry na mail ultramacho@tlen.pl to mój ostatni wpis tutaj; następni to podszywacze

Gość Super Boy
Jestem 26 letnim przystojniaczkiem. Niestety, z różnych przyczyn nie odbyłem jeszcze stosunku z dziewczyną. Mimo, iż cieszę się powodzeniem u dziewczyn, trafiam na takie co tą piękną chwilę mają już za sobą, a ja pierwszy raz chiałbym to zrobić z dziewicą. Zaiteresowane proszę o kontakt na mejla: magicboynow@gmail.com

Gość czekam na odpowiedź
Właśnie go znalazłaś, odpisz jeśli jestes jeszcze zainteresowana, a się poznamy..

Gość sd3e3r3r
"mm75527@wp.pl mbol47@tlen.pl'; Nie ulegam modom i mam swoje zasady. " I to jest właśnie przerazające, ze nie ulegasz modzie. Pewnie jesteś zaniedbany i dlatego jesteś prawiczkiem, bo twój wygląd odpycha.

Gość sd3e3r3r
Super Boy - głównym powodem było to, że spędziłem w więzieniu 10 lat za gwałt zbiorowy na nieletniej. Ale to się nie liczy, bo tylko sobie na nią zwaliłem i parę razy kopnąłem w twarz.

Gość gość
Cześć jestem sympatycznym 18 letnim prawiczkiem i chętnie wkroczę w dojrzały tryb życia z dziewczyna pisać na e-maila lub 539774226

Gość gość
o jesooo takie prowokacje to jednak zawsze będą "chodliwe" a prawiki się nabierają... :D :D :D

Gość yosek
Mam 11 lat a taką mam potrzebe że się boję że ci p**de rozp*****le

Gość gość
Taa, prawiki... Dziewica to łakomy kąsek, większość z nich to nałogowi r****cze. :D

Gość prawictwo pospolite125
kto szuka ten znajdzie

Gość gość
Ja lat 20, z Poznania, szczupły, szukam dziewczyny z nijakim doświadczeniem, bądź dziewicy (drugie mile widziane - choć znając ten świat, to pewnie wyzwanie) w celu znajomości/układu. Nie mam tutaj na myśli żadnego sponsoringu, ani nie jestem kolejnym poszukującym byle czego desperatem. Z drugiej strony nie jestem też nikim poszukującym wielkiej miłości i zachowującym siebie samego tylko dla ów jedynej. Po prostu - nigdy nie interesowały mnie związki, nawet takie przelotne, poniekąd też nie było na nie okazji (i NIE, nie musi to od razu oznaczać żem szkaradny). Zajmuję się swoim i jakoś specjalnie mi nie spieszno. Jednak gdyby znalazła się jakaś bardziej intrygująca okazja? Możliwe. Bardzo ciekawe zatem, czy być może natknie się na to ogłoszenie jakaś wcale-nie-najbardziej-szkaradna-n a-świecie kobieta z przedziału 18-25, znajdująca się w podobnej sytuacji i wyrażająca podobne priorytety, potencjalnie chętna na wykorzystanie mych "bratnich" preferencji (nie zaś łacha na pieniądze, jakich pełno). Zakładam, że nawet sama tylko rozmowa z taką osobą mogłaby okazać się dość ciekawa, w końcu byłaby to dość bratnia dusza pod tym względem. Kontakt poprzez email (intrower@o2.pl). I fakt, wątpliwe, by swego rodzaju "fantazja" spotkania właśnie takiej osoby doszła do skutku, ale jak się nie spróbuje chociaż poszukać, to się nigdy nie znajdzie.

Gość gość
Ma ktoś ochotę na przygode z laseczką zza wschodniej granicy? Jestem gorąca Nadia tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://zboczone.co.pl/ Zadzwoń i poznajmy się:)