Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

wpadlem w dola

Polecane posty

ja dzisiaj jakos mam fatalny humor dawno nie mialem takiego dola a miewalem naprawde fatale i dlugo trwale

Gość lisiczk
a dlaczego smutno? Już niedługo spadnie śnieg^^

no trzeba być chyba melancholikiem zeby tak co chwile mieć doła ble ble, nic Cie juz nie cieszy??

"to, co całe życie w domu siedzisz przed kompem lub tv??" Tak. " a co wy nie zakladacie topikow o swoim zyciu ?" Nie. Enneagram to taka sama bajka jak horoskop.

"Ble ble więcej optymizmu !!! przyjmuj to tak "nie jest źle, bo mogło być gorzej..." nie mam powodu do wiekszego optymizmu noi pewnie ze moglo byc gozej ale moglo byc tez lepiej

Gość lisiczk
każdy ma powody żeby być nieszczęśłiwym i żeby być szczęśliwym. Zależy jak na to patrzy. Ale optymiści są jak dla mnie denerwujący, chociaż łatwiej im pewnie żyć

Gość doo ble ble
Niechcący mi się tam wcisnął enter. Nie łam się, zawsze mogło być gorzej. Czasami są takie dni, ale wiesz raz z górki, a raz pod. Pomyśl sobie, że miałeś się komu wygadać, że wszyscy Cię tu wysłuchali. Chociaż za dużo nie powiedziałeś. Spójrz tez na to to, że inni Cię rozumieją. Np, ja!!! Naprawdę, nie łam się, żeby to nie trwało za długo. Pomyśl sobie, że za 3 dni weekend :) Chcesz powiedzieć, że po prostu czujesz się źle. Czasami tak jest, mam nadzieję, że to tylko tak dziś, bo im dłużej tym gorzej. Uśmiechnij się, zmów paciorek, siusiu i spać. Może jak wstaniesz będzie lepiej. Na pewno. Wierzę w Ciebie i dasz radę się rozweselić!!! TRZEBA BYĆ TWARDYM A NIE MIĘTKIM!!!(tak, tak MIĘTKIM, a nie miękkim) ;p 3maj się...

Gość doo ble ble
Nie ma za co i Tobie się przyda dobra nocka. Więc nawzajem i dzięki ;p

Gość TH is IT CK
Źle z Tobą