Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

KONKURS Top Secret - gwarantowany kupon o wartości 50 zł

Polecane posty

Gość fgdfgdgdgf
taaa a za kazda osobe ktora wejdzie na ten lint TY DOSTANIESZ 2000 ZL. Oszustwo nie wchodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON MA KASE ZA KAZDE WASZE WEJSCIE.

Gość fgdfgdgdgf
W DODATKU TE 50 ZL DOSTANIECIE jak wydacie 200 ZL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgdfgdgdgf
Okazja????? jak zwerbujesz 10 osob TY DOSTAJESZ 2000zl a jak duzo wiecej to 5000 zl. CZYZ NIE??? KLAMCZUCHU???? A oni dostana te 50 zl jak W SKLEPIE WYDADZA WCZESNIEJ 200 ZL. dobrze znasz zasady i ja tez zalezy ci by wchodzili po prostu. spadaj,

Gość fgdfgdgdgf
czyz nie? ehh

Gość liviania25
dlaczego od razu oszust? skoro nie chcesz wchodzic w to to nie wchodz a nie oczerniaj innych a jesli zazdroscisz tej osobie ze zgarnie te 2000 to wez przykład i sama rozprzestrzeniaj link i namawiaj ludzi do klikania bo przeciez nikt Ci tego nie broni prawda? MOIM ZDANIEM TO WCALE NIE OSZUST TYLKO POMYSŁOWY CZŁOWIEK ale to tylko moje skromne zdanie:)

Gość fgdfgdgdgf
a ja nie lubie jak ktos wciska kity ze 50 zl do odebrania (i nie dodaje ze dopiero po wydaniu 200zl) okej niech sobie zbiera te 2000zl. sory ze wyszla ze mnie polaczkowa żółc:)

Gość liviania25
no to akurat fakt jak dla mnie takie stronki to totalna sciema bo przeciez zaden bezinteresownie nie da nam tak o 50 zł ale cóz taka ta nasza polska sciemniaja jak sie da:P ale jesli ktos chce niech sobie zbiera ja tam utrudniac nie zamierzam bo:D