Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble bleeeeeeeee**

czy jest jakas taka spacerówka

Polecane posty

Gość ble bleeeeeeeee**

co ma to coś na nózki dłuższe a nie takie krótkie, zeby dziecku nogi nie wisiały?? Kobitki wiecie o co mi chodzi :) Polećcie prosze jaką taka spacerówkę :)

Gość moskalik maly
chodzi ci o podnozek???

Gość ble bleeeeeeeee**
ooo dokładnie, tego słowa mi zabrakło :) wszystkie, a przynajmniej te co widziałam maja taki krótki ten PODNÓZEK i dzieciom zawsze te nogi tak wiszą ,wydaje mi sie że jest to strasznie nie wygodne, dlatego szukam czegoś co posiada takowy PODNÓŻEK :)

Gość goska co ma ktoska
a w jakim wieku jest Twoje dziecko?

Gość ble bleeeeeeeee**
13 miesięcy :)

Gość ble bleeeeeeeee**
no niby ok, ale to jest taka duża spacerówka taka już mam, chcialam cos mniejszego, a w zasadzie lżejszego.

Gość ble bleeeeeeeee**
wózek jest ok, tylko: podnózka nie mozna dac na prosto i jak dla mnie jest on za niski:) niestety to nie jest takie proste:)

Gość goska co ma ktoska
rozumiem dobrze dylematy spacerowkowe:D sama naogladalam sie chyba z tysiac zanim sie zdecydowalam:D mam nadzieje ze znajdziesz cos fajnego:) pozdroo:)

Gość ble bleeeeeeeee**
bedzie ciezko :) dzieki za pomoc

Gość Najdluzszy podnozek z lekkich
spacerowek dla takich duzych dzieci ma Emmaljunga Spider, ale jest droga i niepopularna w Polsce (najbardziej w Skandynawii) oraz niedroga polska podrobka tejze Emmaljungi - Jedo Viki, ale tez niepopularny w polsce model i robiony chyba na rynki skandynawskie glownie, jako tania alternatywa.

Gość Najdluzszy podnozek z lekkich
spacerowek dla takich duzych dzieci ma Emmaljunga Spider, ale jest droga i niepopularna w Polsce (najbardziej popularna jest w Skandynawii) oraz niedroga polska podrobka tejze Emmaljungi - Jedo Viki, ale tez niepopularny w Polsce model i robiony chyba glownie na rynki skandynawskie, jako tania alternatywa tamtejszych modeli.