Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka82

stara dziewica:((((

Polecane posty

jestem zaamana mam 28 lat i jestem jeszcze dziewica poznalam faceta pewnie kiedys dojdzie do zblizenia a ja boje sie powiedziec mu ze majac 28 lat jeszcze jestem dziewica:( co robic:(mam strasznego dola z tego powodu jakos tak wyszlo w moim zyciu ...

Gość wypnij mu cipke
bedzie ok ;)

Gość nie bądź dziwna kobieto
nie wyszło i tyle to jakiś priorytet zeby tracić dziewictwo wcześniej?? a jak Ci przeszkadza, że koleś będzie wiedział, ze nikogo nie miałaś, to śmigaj do gina, machnie skalpelkiem i po krzyku :O🖐️

Gość uhahahahahalaa
ale po co zakładasz kilka takich samych tematów? :/

Gość nie bądź dziwnY kobieto
uuuu przybył ekspert und znawca :classic_cool: rispekt 🖐️))

Gość nie ma się czego bać
przecież nie musisz mu mówić,a jeśli podczas zbliżenia zorientuje się przyjmie to normalnie,jeśli jest choć trochę poważnym gościem.

Gość piekny Ken
musisz być naprawde wstrętna i obleśna.współczuje🖐️

Gość piekny Ken
pogodz sie z faktem ze jestes brzydka i nikt cie nie chce i wstap do zakonu itp zamiast truc na forum

Gość piekny Ken
piekny Ken -> widać jesteś typowym przedstawicielem myślącym fiutem ty za to wcale fiuta nie masz o jajach nie wspominajac:D

piekny Ken -> skąd wiesz czy nie mam? może jesteś gejem i sprawdzałeś czy mam czy nie? widać pomyliłeś domy ;D

Gość piekny Ken
bo gardze takimi maszkarami na ktore nawet patrzec sie nie da:O piekny Ken -> skąd wiesz czy nie mam? może jesteś gejem i sprawdzałeś czy mam czy nie? widać pomyliłeś domy po twoich tekstach widac jaki z ciebie"facet" wiesz coo to przenosnia? słódz dalej tym pasztetom z kafe i badz szczesliwy, tylko nie obrazaj PRAWDZIWYCH FACETOW bolku

Gość do laleczka
a ciągu 28 letniego życia nie byłas nigdy w dłuższym (2,3,4 lata) zwiazku????

Gość lorrka
Moim zdaniem w dzisiejszych czasach to nie jest do końca normalne, że osoba pod trzydziestkę nie ma za sobą kontaktów seksualnych. Może to świadczyć o trudnościach w budowaniu relacji, o jakichś wewnętrznych zaburzeniach. Bo rozumiem, że równa się to z faktem iż nie masz za sobą żadnego długotrwałego związku... Z drugiej strony jednak uważam, że nie powinnaś się wstydzić. Możliwe, że partner będzie zaskoczony, ale jeśli Cię kocha to nie powinno to mieć dla niego znaczenia.

Gość piekny Ken
nigdy nie uwierze w ladne 28-letnie dziewice- to jest oksymoron:O

nie bylam w zwiazku az z tak dlugim stazem :( jest mi z tym cholernie zle powiem tak nie naleze do pasztetow jestem ladna dziewczyna ale nie wierze kompletnie w siebie:( moze to jaet powodem ze nic mi w zyciu nie yszlo zwlaszcza wkontakatch damsko meskich nie wiem co mam robic chce mi sie ryczec jak sobie pomysle ze ze mnie taka dupa:(((((((((((( cholerny brak wiary w siebie prawdopodobnie doprowadzil do tego ...

lorrka -> z takiego rozumowania wynika że ja muszę coś robić bo inni to robią. to jest głupie. piekny Ken -> prawdziwy facet nie myśli jak zaliczyć kolejna panienkę tylko jak zdobić damę, bo dama różni się tym od dziwki że do niej jest pociąg a do dziwki kolejki

Gość wkurza mnie to...
strzel sobie kielicha to pomaga, ja mialam 20 lat , tez sie balam pierwszego razu ale po Martini nabralam odwagi, Inaczej tez bym sie nie zdecydowala, Glowa do gory!