Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka82

stara dziewica:((((

Polecane posty

Gość wkurza mnie to...
bylam z tym facetem 3 mieciace, potem go rzucilam.

Gość do laleczka
do damy pociąg, a do dziwki kolejka- zajebisty tekst !!!! hahahah 28 letnia dziewica to taki trochę dinozaur, ale z drugiej strony niejeden facet się ucieszy że będzie pierwszy, ale mysle że i tak się bedzie zastanawiał czemu tak długo czekałaś.

Gość jestes zalosna
wmawiaj sobie dalej ze jestes piekna ha ha a tak naprawde brzydota jakich amlo

Ja też się bałam jak to będzie ale jeżeli chłopakowi na Tobie zależy to będzie ok. Mój chłopak się ucieszył że jestem dziewica. Faceci lubią być nauczycielami w tych sprawach :)

Gość piekny Ken
piekny Ken -> prawdziwy facet nie myśli jak zaliczyć kolejna panienkę tylko jak zdobić damę, bo dama różni się tym od dzi**i że do niej jest pociąg a do dzi**i kolejki ty zanim zdobedziesz 6ta swoja dame to juz bedziesz lezal w grobie bezplciowy ludziku baby sa po to zeby je rzna c i rzucac bo nic innego nie potrafia zreszta polki sa kiepskie w te klocki dlatego wole laski innych krajow

widzisz ja wole mieć jedna i bardzo dobrą niż sześć co najwyżej średnich ;p a z takim podejściem do kobiet nie licz żę będą ciebie traktować jak tylko dodatek do fiuta

Gość lorrka
Levviatan- kompletnie źle zrozumiałeś to co napisałam. Są pewne normy wynikające choćby z biologicznych uwarunkowań. Jesz dlatego, że inni jedzą? Oddajesz mocz dlatego, że inni też to robią? Czy dlatego, że tak zostaliśmy stworzeni? Związki i kontakty seksualne to coś naturalnego, co towarzyszy dorosłemu człowiekowi. Zresztą autorka sama napisała, że ma problemy z budowaniem relacji i nigdy nie była w stałym związku, mimo iż chciałaby.

lorrka dokladnie :) tak nie wiem jak mam sobie poradzic sama ze soba co zrobic zeby pokochac sama siebie bo wiadomo jesli lubisz siebie inni tez to widza nie wiem jak to zrobic...

Gość lorrka
Dziewczyno, masz na pewno wiele pasji, wiele zalet, tylko powinnaś je dostrzec i zrozumieć, że jesteś wartościową osobą. Poznalaś jakiegoś mężczyznę, zainteresowałaś go swoją osobą i zapewne interesujesz go TY a nie Twoje życie seksualne. Jeśli tylko nie masz problemu z tematem seksu, jeśli się go nie boisz i nie uważasz za coś złego, wstydliwego, jeśli pokażesz temu facetowi, że mu ufasz i potrafisz sie otworzyć w sprawach seksualnych, to nie powinien uciekać z krzykiem ;) Ważne, żebys pogadała z nim szczerze o powodach, dla których nie miałaś jeszcze kontaktów seksualnych. Jeśli mu tego nie wyjasnisz, on może sie przestraszyć, że unikasz seksu, bo jest to dla Ciebie coś wstrętnego, złego albo traktujesz to jako smutny obowiązek.

Gość lorrka
Levviatan -- oczywiście, że tak, ale nie popadajmy w skrajności ;) Ja mam 22 lata, nie jestem dziewicą, ale miałam tylko jednego partnera z którym jestem pare lat po dziś dzien :) Równie dobrze możemy powiedzieć, że to dobrze, że pan Kowalski wyzywa swoją żonę, bo przecieć móglby ją bić łopatą :P

Gość maleńka miłosc
Ja mam 22 lata. też jestem dziewicą, też jestem ładna, i też sie wstydze ... też mialam wiele okazji żeby to zrobic, ale czekalam na kogoś kto będzie tego wart... teraz widze, że juz chyba nie ma facetów wartych pierwszego razu ;/ ostatnio spotykałam sie młodszym odemnie o 2 lata chłopakiem, bardzo mi sie podobał, baa nawet nadal podoba, ale on po 6 spotkaniach skonczył ze mną, bo nie potrafiłam sie z nim bzykac... wstydziłam sie powiedziec ze jestem dziewicą... a myśle że gdym sie z nim bzykala to bylibyśmy razem ;(

Gość wkurza mnie to...
macie racje- zaden facet nie zasluguje na dziwice. Dlatego ja wykorzystalam faceta , tak jak oni robia kobietom.

Gość wkurza mnie to...
ok tylko gdzie ma ich szukac? w necie? tu dopiero na chamstwo sie trafia. tak to sobie moze szukac i czekac do 40tki

no raczej, w zadymionych barze i na dyskotece tez mozna poznac fajnego faceta. Ja poznalam kilku. Prawiczkow nawet. Towarzyscy, zabawowi, a te sprawy tez im nie szly.

Gość maleńka miłosc
nigdy nie szukałam faceta w barze czy na dyskotece. nigdy nie wierzyłam, ze z facetem poznanym na dyskotece może wyjsc coś na poważnie, dlatego zawsze ich spławiałam, mówiłam ze nie mam telefonu, że mam 14 lat ;d albo ze jestem lesbą ;D tylko wlaśnie, gdzie szukac normalnych ?

Dziewczyny nie słuchajcie tych dziecinnych wpisów różnych doradzaczy płci męskiej. Każdy normalny, poukładany facet to doceni. Powiem więcej - będzie zachwycony. Tak jak ja byłem jakieś 14 lat temu. A jakby się okazało inaczej, to takiego faceta możecie śmiało skreślić. Szacunek za to, że czekałyście na prawdziwą miłość a nie szłyście do łóżka z byle kim, po to żeby tylko cnotę stracić. I musicie się trochę wyluzować przed całym ważnym zdarzeniem. Tylko nie za dużo alkoholu, bo różnie u różnych dziewczyn z tym krwawieniem jest, a alkohol wiadomo - bardzo rozrzedza krew.

no i szkoda ze kasowalas ich z gory, moze tak jak ty przyszli sie pobawic. Pomysl ze oni to samo mysleli o tobie, ze na dyskoteke to same latwizny chodza i nie warta sobie toba glowy zawracac.

Gość god_is_nowhereeee
28 letnia dziewica jeszcze jakoś przejdzie , ale 28 prawiczek taki ja już nie. Dla mnie to wielki wstyd i hańba. Jestem nieudacznikiem w tych sprawach dlatego wiem , że już zawsze będę sam. Ja autorkę rozumiem bo mamy dużo wspólnego. Ona ma szansę na zmianę , ja niestety nie. Kobiety od takich jak ja uciekają z krzykiem.

Gość wkurza mnie to...
ja na dyskotekach poznawalam facetow, czasem nawet sie z nimi pocalowalam, chcieli wiecej ja odmawiaalm, potem mysleli ze ja latwa jestem, a ja bylam dziewica! ;) kur..-dziewica, chyba sie wyklucza prawda?

god_is_nowhereeee przestań się użalać nad sobą chłopie. Jeśli jest tak jak mówisz spróbuj zmienić coś w sobie...

wkurza mnie to... -> na necie ciężko znaleźć bo trzeba wiedzieć gdzie szukać (na pewno nie na chatach) różne fora mogą być, portale randkowe też tylko trzeba być ostrożnym

Gość wkurza mnie to...
no ja na "sympatii" poznalam kilku, killkunastu. wiekszosc z nich sama nie wiem czego szukala, bujala w oblokach albo szukala na sile zeby zapomniec o ex.. koneic koncow mowili ze jednak nie jestem taka jak ex wiec koniec. ech, powalone to zycie, na szczescie mam juz meza od 3 lat

tez szukalam na sympatii ale tam milosci raczej sie nei znajdzie ja tez poznlaam paru to przekonalam sie jacy to faceci ktorym tylko na jednym zalezy

Gość wkurza mnie to...
no widzisz, a ja poznawlaam takich co im nawet na tym jedym nie zalezalo. Szukali Bog wie czego zlamancy jedni. Jeden to mi 3 miesiace dupe zawracal, wydzwanial, zapraszal, robil maslane oczy, bral za raczke..w kocnu mi samej zaczelo zalezec, przelamalam sie i mysle sobie ze facet zdal sprawdzian, ze mu zalezy wuec moge sprobowac - nagle odwidzialo mu sie. czuje sie upodlona do dzis

wqrza mnei to ... no ja n mialam sytuacje ze super byla gadka pospotykal sie ze mna mpowil pienke slowka pisal dzwonil po czym nagle cisza....zero odezewu nie wiem co sie stalo do tejpory

Gość wkurza mnie to...
rozumiem lazic za kobieta 3 dni,3 tygodnie ale 3 MIESIACE? porazka totalna