Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo mama

Za ile wozek? Pytanie o cene

Polecane posty

I jesli kupuje sie z przemysleniem 3 w 1 to wcale nie jest wyrzucanie pieniedzy.Gondola jest porzadna w moim,spacerowka szeroka i fotelik dobry.Pozatym mala spacerowka ,lekka jest dobra na czas kiedy nie ma sniegu.Teraz idzie zima,wiec taka lekka sie nie pojezdzi,bo koła nie dadza rady,a i dziecko zmarznie.W moim komlecie jest porzadna,głeboka i szeroka co rzadko zdarza sie w inych.Dlatego uwazam,ze wyrzucaniem pieniedzy jest kupienie jakiegos badziewia,ktorego pozniej nie uzywasz,a kupujesz nastepne.

Gość aanka123
a co jesli jezdzisz duzo autem j wozek ci sie nie miesci w bagazniku ?? a kto mowi o badziewnych od kiedy to firma chico jest badziewna?. Ponad to nie kazdego stac na super wypasiony wozek. a rada gmajii jest jak najbardziej trafiona.

wolę kupić używany dobrej firmy -niż tani, nowy ale kiepskiej jakości.

Gość evenflo
Czy ktoraś z Was ma jakieś doświadczenia z wózkami Evenflo? Moja kuzynka miała taki, przejeździło nim dwoje jej dzieci, dziecko znajomych i ponoć jeszcze jakieś czwarte korzysta... Wspominam go bardzo dobrze, bo też dość często zdarzało mi się wozić jej Maluchy. Składał się jednym guzikiem i miał rewelacyjny system nakładania fotelika na spacerówkę, co zastępowało gondolę przy małym dziecku. Tyle, że ten model był kupiony 8 lat temu, teraz niby wizualnie są podobne, ale nie wiem, jak z jakością, a firma jest ameykańska i nie ma jak przetestować...A cena jest zachęcająca - za ok. 600 PLN wózek z fotelikiem. Zastanawiam się właśnie, czy zaryzykować, czy kupić Tautonię Fun System - spacerówkę z przedłużeniem tworzącym funkcję gondoli i fotelik. Mimo, że mam możliwośc kupienia tego modelu taniej niż zawrotna cena sklepowa, to w dalszym ciągu jest to spora różnica... A może możecie polecić coś jeszcze wartego uwagi - zależy mi na wózku bez gondoli, bo uważam, że to kompletnie niepotrzebna funkcja z możliwością założenia fotelika na wózek bez skomplikowanych demontaży, jak na przykłąd w X-Landerze...

mura -cięzki masywny mało miejsca dla dziecka w spacerówce x lander xa- zajmuje dużo miejsca po złożeniu, dziwna regulacja rączki quinny buzz- mały ,ale wywrotny i niewygodny do prowadzenia, mutsy- za cięzki, jak za te pieniądze ładnie się składa, skręca jednym palcem ale trzeba się go nauczyć prowadzić a wózki typu taco- tanie takie po600zł są cholernie ciężkie,wyglądają i jeżdża jak czołgi coneco toledo - taki niby x lander- tak samo się składa jak x lander podobnie waży, ale koleżanka nim jeżdzi i już jej zgrzypi, koło jej odpadło, miała go w serwisie po 2 mies. ja mam quinny speedi sx lekki, 3kołowy, skręca 1nym palcem ,ma chamulec w rączce, idealny na rolki, lub bieganie wytrzymały bo jeżdzę nim już z 2 dzieckiem ,biegam trochę już przeżył ten wózek ale jest. bezawaryjny, do tego fotelik który wpina i wypina się bez wysiłku, gondola tak samo jak dla mnie ideał wózka ale musi się podobać wizualnie dałam koło 2000 5lat temu

Gość Evenflo sa jakoscia zblizone
do Graco. Mechanizmem i funkcjami rowniez. Tyle tylko ze Evenflo ma w raczce sparerowki specjalny bolec do pchania jedna reka i fotelik ma niestandardowa raczke. Foteliki Evenflo nadaja sie glownie do amerykanskich aut, ale nie wiem czy sa bezpieczne w europejskich - musialabys sie zapytac kogos z policji drogowki.

Gość komissssska
labudka82 - nie zauważyłam żeby twoja spacerówka była większa od mury. Mura 4 nIE JEST CIĘŻKI, BO ŚWIETNIE SIĘ GO PROWADZI DZIĘKI ZWROTNYM PRZEDIM KOŁOM, natomiast dla mnie osobiście trójkołowiec odpada bo dziecko ma nóżki ściśnięte i tragicznie to wygląda.

Gość mamaignasiowaw
za ile wózek- moim zdaniem za tyle na ile ciebie stać.ja mam obecnie casualplay s4 jest super.to było moje marzenie jak urodziła się córka ale było mi szkoda kasy na niego i kupiłam wózek za 600zł.a później plułam sobie w brodę.teraz urodził mi się synek i kupiłam casuala.....

Gość aaaaaabbb
a ja kupiłam u siebie w sklepie wózek 3w1 za 1000zł... co prawda to sklep producenta;) z gondoli korzystałam może z 10 razy bo moje dzieicę nie akceptowało tej formy wypoczynku i snu;) za to spacerówka-Super!!! duze popowane koła i przekładane siedzisko przodem lub tyłem do kierunku jazdy(dla mnie ważne jak wieje wiatr)...amortyzacja itp itd...a sumując też rozglądałam się na allegro za woózkami ale poszłam raz do sklepu żeby zobaczyć na żywo wózek który mi się spodobał i zaskoczona byłam bo kosztował tyle samo co na aukcji!!!nie zawsze w necie jest taniej. doliczając koszty przesyłki czasem lepiej do sklepu sie wybrać... aaa i najważniejsze!!! na necie upatrzyłam sobie wózek i byłam przekonana na 100% ze kupię poszłam sobie do sklepu obejrzeć sobie jak wygląda i zonk!!! ciężki ja cholera i wogóle tylko fajnie wyglądał masakra jakaś!!! przed zakupem radzę obejrzeć wózek nie tylko na zdjęciach!!!

Gość el-jot
z firmy el-jot są fajne,3 w jednym tzn gondola fotelik i spacerówka na piankowych kołach gdzie przednie sa skrętne zapłacicie 1180 zł,zaznaczam że wózki są nowe w sklepie,na kołach pompowanych kosztują 80 zł drożej ceny z woj lubelskiego,na zyczenie producent uszyje wózek z kolorów które chcecie,znam taki jeden sklep gdzie tak się zamawia a wózki w stylu retro sa po 710 zł

Gość W imię Ojca, Syna i Cury
Jezusie Kochany, dziękuje że spowodowałeś tę cudowną rzecz i przyczyniłeś się do wydostania się z mojej kochanej kobiety... okresu. AMEN

z tego co wiem nie wolno wozić/trzymać dziecka w foteliku dłużej niż absolutne maksimum 2 godziny dziennie.. czyli pomysł rezygnacji z gondoli na rzecz fotelika nie wydaje mi się najlepszy.

Gość Średnio dużo.
U nas był Baby Ace za 1300,- i fotelik Maxi Cosi Cabrio za 400,-. Razem za zestaw: spacerowka, gondola, adaptery i fotelik zaplacilismy 1700,-, czyli ani specjalnie duzo, ani specjalnie malo. Tak srednio. Dobra wiadomosc jest taka, ze jak sie kupi fajne rzeczy to sie potem dobrze sprzeda. :)

Gość ja kupiłam za 1913
Wszystko zalezy od tego czy sie kupuje od razu ze spacerowka i fotelikiem czy na poczatek sama gondole a potem drugi wozek spacerowke. Ja za zestaw navingtona cadeta dalam 1900 zł ale mam super gondole, do tego bardzo przyzwoita spacerowke i fotelik. Mysle ze jak za wozek 3w1 ktory fajnie sie sprawdza i nie trzeba kupowac po pol roku kolejnej spacerowki to naprawde przyzwoita cena. Tak do 2 tysiecy to jest moim zdaniem ok.

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
moge sprzedac chicco living kolor cube????????????:)

Gość gość
my wybralismy Quinny Buzz

Gość gość
Polecam wózki od Dorjan-a (https://dorjan.com.pl/). Można od razu u nich sobie fotelik z adapterem do wózeczka dokupić, w tej samej kolorystyce co wózek, bardzo fajnie dobrana kolorystyka. Taki fotelik można też używać jako nosidełko i ma funkcje kołyski. Ja polecam model Quick, sprawdza mi się bezproblemowo. Regulacja wysokości gondoli na adapterach jest wygodne, gdy jeden z rodziców jest niskiego wzrostu. Poza tym mega fajne rozwiązanie to podwójny kosz na zakupy, w środku jest zamontowany kuferek, który z łatwością wraz z zakupami wyciągamy za wygodną rączkę. Ja polecam