Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie......

krwawienie z odbytu

Polecane posty

Gość boje sie......

Od pewnego czasu zauwazylam krew w kale,obecnie przy zalatwianiu sie krew leci mi ciurkiem,jest jej bardzo duzo co moze byc tego przyczyna,bardzo sie martwie a jednoczesnie boje sie isc z tym do lekarza,bo na bank to nie jest nic normalnego ze krew z odbytu leci mi jak woda z kranu!!!czy ktos z Was mial taka przypadlosc?

Gość Dodaj do ulubionych!#
? głupia jesteś czy jak?

Gość boje sie......
dla mnie to jest bardzo powazna sprawa,mozna wyleczyc to "na wlasna reke"? ;(

Gość to jest BARDZO POWAZNE
NATYCHMIAST DO LEKARZA!!!!Dziewczyno to moze byc wszystko zaczynajac od hemoroidow konczac na raku!

No i sama tego nie wyleczysz.

Gość .NATALA..............
Dlaczego dokuczacie tej dziewczynie????? Słońce idz do apteki .Kup czopki POSTERISAN.kosztują około 30 zł. Powinno pomóc.Na pewno to sa tylko hemoroidy.Na to się nie umiera. pozdrawiam.

Gość nawet nie zatruj....
jak tak duzo to nie hemoroidy...przy hemo jest tylko plamienie bielizny. to krwawienie z kiszek, bardzo powazna dolegliwosc

Gość boje sie......
mam 19 lat,krew w kale byl obecny ale bylo jej stosunkowo malo natomiast teraz...koszmar! a to ze sie boje jest chyba zueplnie naturalna sprawa...bo mnie takie cos nie bawi :(!!!!

Gość nawet nie zatruj....
uciekaj do lekarza! chcesz sie wykonczyxc?

Gość boje sie......
przepraszam za bledy ale jestem w szoku! jak ja mam sie wogole zabrac za to leczenie;((((

No, nie ma żartów w takich sprawach. Do swojego rodzinnego najpierw idz, on Cie pokieruje. Ale sie nie stresuj. Pewnie pękł jakis wiekszy i dlatego mocno leci.

Campari nie gastrologa tylko proktologa.

Gość boje sie......
wlasnie tej kolonoskopii sie boje... kazde pojscie do lazienki jest dla mnie stresujace,ale chyba pojde...krwi jest wiecej nicz moczu podczas normalnego "sikania". a ja juz sms nie wiem co mam zrobic;(

Gość Dodaj do ulubionych!#
niech nigdzie nie idzie , zatknie dupę korkirm od wina,poczekamy troche - będzie jednej głupiej mniej na świecie:D

Gość boje sie......
nie wiem a czy sama zmiana diety np moze zahamowac krwawienie? dla mnie lekarz to zlo konieczne:(

Gość na to nie ma domowych metod
musisz iśc do lekarza, tutej nic mądrzejszego nie da się wymyśleć idź do internisty, on postawi wstępną diagnozę i powie gdzie i jak ewentualnie dalej leczyć, natychmiast dzwoń do najbliższej przychodni i dowiedż się jaki lekarz teraz przyjmuje, idź tam i powiedz, że jesteś nagły przypadek i potrzbujesz pilnej pomocy

Do lekarza i to już! jestes młoda, napewno zdrowa ale badania trzeba porobić. Nie bój się i zapisz do internisty.

Gość boje sie......
dodaj do ulubionych...mnie takie teksty nie bawią,wybieram sie do lekarza to chyba w takiej sytuacji oczywiste tylko mam zle dosiwadczenia i stad ten strach! mam nadzieje ze to nic powaznego ale sadzac po wydzielajacej sie ilosci krwi nic wesolego to nie wrozy :(

Gość na to nie ma domowych metod
może skończy się tylko na rektoskopii, czyli badają tyńcowy odcinek jelita, odbyt, wkładaja rurke tylko na 20 cm dając dużo żelu, to nic nie boli, nie potrzeba znieczulenia, musisz tylko przełamać wstyd i pokazac lekarzowi tyłek, w badaniu podobnym do ginekologicznego

Gość boje sie......
nie robie sobie jaj,bo ze zdrowia nigdy sie nie zartuje! mam anemię ale to na bank nie jest powodem takich "krwotokow"

Gość tutek-srutek
albo masz szczeline odbytu, albo hemoroidy, albo cos jeszcze gorszego- zadna z tych rzeczy nie przechodzi sama... Za to moze rozwinac sie na tym cos jeszcze gorszego. Lepiej dmuchac na zimne, niz sie sparzyc. Lekarz to lekarz, ogladanie dupy to dla niego praca, a nie powod do zazenowania.