Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjmę...

Przyjmę...

Polecane posty

Gość Przyjmę...

Witam serdewcznie wszystkie mamy. Pewnie dużo tutaj takich ogłoszeń, wiem że będę następna... Ale muszę poprosić ponieważ za dwa tygodnie maluszek przyjdzie na świat a ja poza ciuszkami z pomocy społecznej nie mam nic:( Bardzo proszę o jakie kolwiek wsparcie i z góry dziękuję.

Gość kolorowa owieczka
skąd jestes???????????

Gość Przyjmę...
Z województwa warmińsko-mazurskiego...

Gość boze jakie wy szuje jestescie
ale z jakich okolic jestes ?dokladnie z warm-mazur.

Gość Przyjmę...
Elbląg...

Gość Kazimierz44
podaj konto to ci pięniądzki pośle

Elblag to ja nie :( moja znajoma tam rok mieszkala :( no szkoda ale mam nadzieje ze ktos sie znajdzie :) ja sama oczekuje dziecka wiec rozumiem cie doskonale :) trzymam kciuki

wiesz autorko moze bys wypisala czego ci jeszcze brakuje ;) tak bylo by najlepiej

Gość Przyjmę...
abcdefghijklmnoprstuwxyz - myślę że byłby to za duży koszt... Kazimierz44 - ja nie chcę od państwa pieniędzy, tylko coś dla mojego maluszka...

Gość to po co to zrobiłaś?
to po co zachodziłas w ciążę jak cię na nic nie stac?

Gość Kazimierz44
chciałem ci wysłać pieniądze ode mnie a nie od państwa ale jesteś nie kumata nie chcesz to nie a chciałem po dobroci nara

Gość Przyjmę...
Kocyka dla maluszka, buteleczek do karmienia, ręczniczków, kombinezoniku na zime czy pieluszek tetrowych... Samych podstawowych rzeczy...

ale moze sie znajdzie ktos z okolicy w kazdym razie podbijamy topik :)

autorko wiec teraz wiemy czego potrzebujesz a noz widelec sie ktos z okolic znajdzie a moze daj ogloszenie na gumetree miasto elblag wpisz Kazimierz44 chciałem ci wysłać pieniądze ode mnie a nie od państwa ale jesteś nie kumata nie chcesz to nie a chciałem po dobroci nara a co w zamian ? bo nie wierze ze jednak ktos by przeslal ot tak pieniadze :P

Gość Przyjmę...
OD PAŃSTWA>>> chodziło mi o ludzi z KAFE... Nie chce pieniędzy ponieważ później będą wychodzić jakieś niedomówienia że naciągam na pięniądze itp a tak wcale nie jest. Dlatego jeśli ktoś chce pomóc to chętnie przyjmę pomoc w postyaci akcesorii dla maluszka.

Gość Kazimierz44
a co w zamian ? bo nie wierze ze jednak ktos by przeslal ot tak pieniadze nastepna nie kumata lubie ludziom pomagac w takiej potrzebie nie byłaby to duza kwota w granicach 100 zł nic w zamian nie chciałem tylko pomóc chciałem ot cala tajemnica ale autorka topiku chce czegos innego więc przyjałem do wiadomosc widoczne zle zrozumiałem intencje autorki topiku zegnam

Kazimierz44 no chyba ze tak , ale nie latwiej kupic jakies spioszki i wyslac ? skontaktowac sie z autorka na gg email itp ? co ty na to ;) takie zakupy moga wydac sie super :)

Kazimierzu to skoro chcesz pomóc, to kup za tą kwote coś co autorka ppotrzebuje i jej wyślij, bo ona nie chce pieniędzy, tylko konkretne akcesoria.

Gość Przyjmę...
Zgadzam się z aneczka86... Tak było by najlepiej Kazimierzu jeśli chcesz mi pomóc...

Gość Yhymmm taa...
Proste Kaziu kup cos:)

Gość Kazimierz44
nie znam się na ubrankach dla dzieci nigdy nie kupowałem takich rzeczy wiec prościej mi było kasę przelać

no to kup kocyk , buteleczki smoczki :) jesli to nie provo to naprawde dobry z ciebie facet ;) 🌼

Gość adi_P
Kazimierz wyjąłes mi z ust miałam to samo napisać ze nie każdy facet lubi i potrafi kupować ubranka i umię dla niemowlaków myślenie was drogie panie mnie powala

Gość Yhymmm taa...
Sądzę że kupienie kocyka czy śpiworka to żaden problem... Jeśli tak bardzo by chciał to nas poprosił by o pomoc choćby nawet w przesłaniu linków do allegro... Hello...;/

Gość adi_P
a skąd wiesz ze pan Kazimierz ma konto na allegro to ze ty może masz konto ale nie każdy musi mieć normalnie smiac mi sie z tych waszych poprozycji