Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjmę...

Przyjmę...

Polecane posty

też nie rozumiem... oszołomów na tym świecie jak widać nie brakuje... a duża część z nich se kafe upodobała...

Autorko;) 30 i 31 października będę jechała na egzamin do Olsztyna, ze Słupska, więc prawdopodobnie przez Elbląg, podaj mi swoje namiary na maila lenasl@poczta.fm, najlepiej numer komórkowi i gadu, a na pewno coś Ci podrzuce, doprawdy mam córeczkę małą ale coś znajdę , jakiś kocyczek, mam też wanienkę , stojak pod wannę, coś cieplejszego też poszukam, będę autem to jakoś Cię znajdę;)))

Chciałam podpowiedzieć osobom, które chcą wysłac pieniądze autorce. Skoro Ona nie chce kasy tylko rzeczy dla malucha, można zamówić coś z allegro, zapłacić przez internet i wysłać na jej adres albo po prostu kupić coś z elbląga, przelać kasę sprzedającemu a autorka odbierze sobie to osobiście.

Gość Przyjmę...
Dziękuję za zainteresowanie:) Wysłałam e-mail.

Gość Przyjmę...
Piszę tutaj, ponieważ na mailu nie dostałam odpowiedzi. madzianka123 - zapraszam Ciebie do mnie. wtedy będzie potwierdzenie dla innych pań, że nie jestem oszustką za jaką mnie pewnie mają. Pozdrawiam.

Gość Przyjmę...
marcelina1979 - pościel również ogromnie nam się przyda. Oto mój e-mail : annia2613@wp.pl.

Witam Mam sporo ciuszków po moim synku,w tym kombinezon na wyjście ze szpitala(0-3 miesiące),mogę paczkę wysłać w przyszłym tyg,napisz czy ubranka cię interesuja,bo widzę,że potrzebujesz jeszcze innych rzeczy pozdrawiam

Gość Przyjmę...
martita__85 - kombinezonik bardzo by mnie interesował jak i grubsze ubranka lub już dla synka jak podrośnie. Bo posiadam tylko takie do spania.

Gość Przyjmę...
Dziękuję pięknie.

Gość No a teraz jaaa
A na kiedy masz termin?

Gość Przyjmę...
Termin mam na 6-8 listopad:)

Gość No a teraz jaaa
Uuu to już niedługo:) Czyli rzeczy potrzebne "na gwałt" ;D

Gość no me importa nada
A gdzie napisałam ze o luneczke 20 mi chodziło? :P wpisałam twoj e-mail w google i mi wszystkie twoje wpisy na kafe wyszły a wy głupie pizdy wierzcie jej i wysyłajcie :D

Gość Irrraa
Też tak zrobiłam i co? Nic ciekawego nie znalazłam...

Gość no me importa nada
po co napisałaś ze rzeczy z opieki dostałaś jak pare ćmiesiecy temu chwalilas sie na kafe ze bedziesz kompletować wyprawke , nie jesteś taka biedna na jaką się tu kreujesz:P

Gość no me importa nada
dziś już tych topików nie ma jak się wpisze emaila autorki w google ale wczoraj wszystko było pięknie opisane

Gość Przyjmę...
Nie bede sie nikomu tlumaczyc no ale na tym topiku co podalas nie ma moich danych to chyba jakies nieporozumienie...

Gość Przyjmę...
Sorki ale smiesza mnie twoje domysly... jesli byla bym oszustka nie podawala bym swojego adresu to bez sensu...

Gość no me importa nada
p co kłamiesz? to strona topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4579921 a dokładnie ten fragment " 10:50 [zgłoś do usunięcia] Luneczka20 niuniunono ---> a można fotki tego kombinezonu? to mój e-mail annia2613@wp.pl, proszę o kontakt wszystkie panie które mają kombinezony na zime grubsze oraz śpiwory do wózka. Dziękuję "

Gość no me importa nada
A mnie śmieszą twoje kłamstwa:) napisz szczerze,żezabrakło ci kasy na grubsze ubranka a nie wkręcaszze biedna,że opieka dała itd.

Gość Przyjmę...
O tak to rzeczwiscie ja pisalam. nie ukrywam ze szukalam ubranek dla dziecka. jednak zaczerniony nick byl moj, nie ten na pomaranczowo, przykro mi...

Gość no me importa nada
Dobra dobra:) ja mam śliczny niebieskiwełniany komplecik napisz tylko czy jesteś w stanie pokryć koszt przesyłki

Gość Przyjmę...
posluchaj po co miala bym klamac ze jestem biedna przeciez to zaden powod do dumy pisze prawde, jesli ktos chce sprawdzic zapraszam do siebie. to bedzie na tyle w sprawie mojej sytuacji materialnej.

Gość 5414984562654199+6
I komórkę we wrześniu sprzedawałaś :P