Gość cziczo Napisano Kwiecień 27, 2011 jak masz dobry dochód to zaswiadczeń by nie kazali donosić widać brak zdolności wiec szukali dodatkowego dochodu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anagas Napisano Kwiecień 28, 2011 No ja bym nie pisała takich bzdur bo aby dostać kredyt musisz mieć zaświadczenie o dochodach bo na piękne oczy nikt nie daje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 przejrzyjcie ten link. Mam nadzieje,ze to prawda,bo tez sie staram o kredyt w 4 z wymienionych banków. http://serwisy.gazetaprawna.pl/nieruchomosci/artykuly/694548,kobieta_w_ciazy_tez_moze_dostac_kredyt_hipoteczny.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 Ja byłam w ciąży i na L4 i dostałam kredyt. Chociaż doradca finansowy ostrzegał, że bank może krzywo patrzyć i nie brać moich zarobków pod uwagę, ale ostatecznie nie mieli żadnych uwag. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach