Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TATAŁYGA

Zona powiedziala ze mnie zostawi gdy bede placil alimenty na syna z mojej zdrady

Polecane posty

Gość TATAŁYGA

Zona wybaczyla mi zdrade pod warunkiem ze nie bede placil alimentow na syna ( Syn ma dwa lata z romansu 4 lata) skoro kochanka ma meza i oficjalnie on jej jego ojcem to on ma utrzymywac dziecko skoro wybaczyl zonie zdrade. Moja zaradna zona uwaza, ze skoro jest jeleniem to niech placi bo ona nie jest fundacja by dzielic sie kasa z kurwa i jej dzieckiem. Kochanka odpuscila walke w sadzie bo chce miec spokoj z mezem. Ale ja sie boje ze zmieni zdanie i wtedy moja zona mnie zostawi! Ona kocha pieniadze bardziej niz ja!!!

namow ja zeby zaszla w ciaze z tamtym "jeleniem" bedzie miala alimenty a sprawa sie pieknie domknie

Gość TATAŁYGA
Moja zona nigdy mnie nie zdradzi!

Gość Teska222
Dooopić tak płacić be

Gość TATAŁYGA
a co , ja dziecka nie chcialem, a zdrada miala nigdy nie wyjsc na jaw!!!!

Gość TATAŁYGA
a kochanka glupia byla ze mi wierzyla ze zostawie zone! zona jest beznadziejna w lozku- ale ma duzo pieniedzy i jest atrakcyjna i madra- a kochanka to tylko dupa do rz...nigdy nie pokocham innej kobiety tylko swoja zonke kocham

Tak naprawde to Ty żadnej z nich nie kochasz. A z resztą , nie bede sie denerwować. Alimenty oczywiście powinieneś placić bo dziecko nie jest niczemu winne.

coraz bardziej zalosne te prowokacje a jakim prawem koleżanka tak się skarży? podobno koleżanka jest prawie całkiem nowa proszę przeżyć tyle prowokacji co ja to wtedy pogadamy! a na razie proszę grzecznie na każdą reagować i nie wybrzydzać :P

mojemu bylemu tez urodzil bekart kiedy bylismy jeszcze malzenstwem ale ja ...poprostu nie wybaczylam spakowalam i kopnelam w dupe na zadatek!

Gość TATAŁYGA
czizas- tak to prowokacja! i wyobraz sobie ze slowa ktore pisza sa zalosne- ale zgodne z prawda- moj ukochany mowil ze kocha mnie i dziecko !!!! a teraz gdy zona sie dowiedziala o zdradzie i dziecku rzeczywiscie wybaczyla mu pod warunkiem ze nie bedzie placil alimentow na dziecko!!!! TAK TO PROWOKACJA Z ZYCIA WZIETA!!!!!! uwazam ze facet powinien placic alimenty ale ja nie bede robic z siebie idiotki. Moj syn ma nazwiskomojego meza. Boje sie tylko ze maz nie wytrrzyma i mnie zostawi- i co wtedy???? Tylko nie piszcie ze musze wypic te piwko......... bo zycie jest dlugie.... i nie wiemy co nas moze spotkac- nie oceniajcie mnie jako kurwy- bo moj maz zdradzil mnie tez i ja zaangazowalam sie w zwaiazek w odwecie- on zrozumial to i wybaczyl bo sam nie mial czystego sumienia

zaden sad nie zasadzi alimentow ojcu biologicznemu jak matka jego dziecka trwa w zwiazku malzenskim i dopoki maz matki nie zrzeknie sie ojcostwa!

Gość TATAŁYGA
Prowokacje sa dobre- bo masz szanse uslyszec zdanie innych na wazne i mniej wazne tematy!!!!! A zycie jest porabane- bo pisze bardziej zakrecone scenariusze niz filmy fantasy

Gość TATAŁYGA
A ja jestem mezem zdradzonym- nie zrzekne sie praw do dziecka bo je kocham:)

Cwany gość, żona mu się puściła i zrobiła sobie z kochankiem dziecko a ten skubaniec zastanawia się jak by tu doić prawdziwego tatusia i przy okazji nie odchodzić od żony i tatusiować dziecku :)

Gość TATAŁYGA
Bo ja place alimenty na dziecko ze swojej zdrady bo kochanka nie byla mezatka.

bezedury coś ci się pokićkało najlepsze w posiadaniu dzieci jest ich robienie właśnie fakt, że kasa z tego mniejsza:P

to następnym razem będziesz wiedział żeby brać się za mężatkę :P

Boś się wyfrajerował lub wypechował. Kolesiowi nic nie zrobisz bo ty oświadczyłeś, że jesteś ojcem (akt urodzenia). Gość musiałby być skończonym frajerem jakby z własnej woli bulił na dziecko kochanki.

cholera bo się pogubiłam:) to autor w końcu jest kochankiem, mężem kochanki, żoną czy kochanką ?

Gość TATAŁYGA
Ludzie nie maja honoru, mezczyzni- ja place na swoje dziecko- badania genetyczne powinny byc robione po kazdym porodzie!!!!!!!