Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TATAŁYGA

Zona powiedziala ze mnie zostawi gdy bede placil alimenty na syna z mojej zdrady

Polecane posty

mężem kochanki też na początku nie mogłem skapować o co biega, myślałem, że gość ma roztrojenie jaźni

Gość TATAŁYGA
ja jestem obserwatorem - prowokatorem- pisze z podzialem na role:):):):) kilka tematow dalej koles pisal ze nie moze zrobic dobrej prowokacji- a te wszystkie ktore czytalem sa malo zajmujace- wiec pisze cos ciekawego i na serio takie cos mialo miejsce- u mojej kuzynki w niemczech

Gość TATAŁYGA
nie wiem tylko z pozycji ktorej osoby to jest najciekawsze- kochanki ktora ma dziecko oficjalnie z mezem a jest to dziecko kochanka- czy faceta ktory kochal dziecko i kochanke nim zona nie zagrozila ze zabierze ich kase i nie wybaczy z pozycji meza ktory niedny placi alimenty na swoje dziecko i wychowuje i utrzymuje nie swoje dziecko TO SIE NAZYWA Z ZYCIA WZIETE IKE

skojarzyli mi sie alieni z idola, tez mysleli, ze umieja spiewac" turystyczna piosenka

cos mi sie zdaje ze piszesz z pozycji zony ktora do domu przyszla majac w brzuchu bekarta....znam juz takiego jednago jelenia ktory pozwolil na wiele za wiele za duzo wlasciwie -i teraz wychowuje nieswojego bachora a zonka dalej sie puszcza....takie cuda tylko w sedziszowie...

Gość TATAŁYGA
z pozycji zony to chyba nie jest interesujace podejscie- ale nikt nie bral pod uwage- zony ktorej maz zrobil kochance dziecko:):):):)

Gość TATAŁYGA
co zona moze myslec- ze ma meza palanta, ktory zaplodnil kochanke- ma syna ktory jest wychowywany przez meza kochanki- a ona sama nie ma dziecka- brzydzi sie dziecka kochanki choc to dziecko meza i musi szukac pomocy w zaplodnieniu in-vitro bo nie ma sprawnych jajeczek z pozycji kolan.nie z pozycji lezacej

Gość TATAŁYGA
W Niemczech ojcem dziecka jest maz kobiety. Tam sprawa wygladala tak- po czterech latach staran nie mogli miec dziecka i kobiecie odwidzialo sie i nagle zapragnela by maz pokochal dziecko kochanki bo oni nie mogli miec swoich i doszla do wniosku ze woli te ze zdrady niz obce- kuzynka na szczescie musi wyrazic zgode na badania genetyczne- dziecko jest oficjalnie synem jej meza i kochanek teraz moze sie wypachac- przez wiele lat nie czul sie odpowiedzialny za to by placic na dziecko czy tez odkladac kase na przyszlosc dla niego a teraz chce dla zonki

bardzo dobrze twoja żona powiedział co ją to obchodzi że masz dziecko na boku zawsze jak będziesz płacił na dziecko to dzieci z waszego małżeństwa będą miały mniej

ja znam to z pozycji zony czyli mnie...ale ja mam 2 piekne cory....i jak tylko sie dowiedzialam to spakowalam jelopa i tyle...uwazam sie za ladna madra kobiete...mam narzeczonego jestem rozwodka...

myslę, że najciekawiej będzie jak zacznie pisać tu owo nieślubne dziecko

Gość Honorataaaaaa
ahahahha :D płać chłopie płać i żonie daj spokój. Moj facet tez ma dziecko (ale nie ze zdrady a z poprzedniego zwiazku) i tez tej szmacie zlamanej zlotowki bym nie dala. I nie dlatego, ze kocham kase bo jej nie kocham, ale dlatego, ze tej k... nienawidze szczerze i ona na to nie zasluguje :) ale jak ze zdrady bachor to ponies konsekwensje, takich jak Ty sie kastruje ;)