Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię sie jak nie wiem

co to może być? chyba boli mnie wątroba

Polecane posty

Gość gość
Spróbuj tabletek Hepaslimin, to jest łagodny suplement, który wspomaga wątrobę i ma dobre opinie na różnych forach, poczytaj sobie http://hepaslimin.pl/ . Według mnie to jest naprawdę dobry sposób na zdrową wątrobę

Gość gość
Zadowolony jestem z efekty terapii jaką mam prowadzoną w Vitanea. U mnie to sprawa była rzeczywiście trudna do zdiagnozowania, bo miałem jakieś dziwne bóle w okolicy wątroby praktycznie od dziecka, które nasilały się przy wysiłku i potem znikały. Teraz już ich nie mam, okazuje się, że odpowiedzialne były pasożyty za to. Namiar na gabinet jest na vitanea.eu. Warto przedzwonić i się umówić na konkretny dzień.

Gość revkon
Jeżeli nie jesteś pewien co do objawów to zachęcam do lektury artykułu https://adamed.expert/bol-watroby-co-robic-w-przypadku-dolegliwosci-watroby w którym dowiesz się czym cechuje się ból wątroby i co w takim przypadku robić. Mimo wszystko na Twoim miejscu i tak udał bym się do lekarza i nie "olewał" tego typu rzeczy, bo potem może być jeszcze gorzej.

Gość gość
Kurczę, na mnie te wszystkie herbatki i napary wcale nie działają. Nawet mam wrażenie, że jeszcze bardziej mnie wzdymają i czuję się przejedzona. Ktoś może polecić jakies tabletki wspomagajace trawienie tluszczow?

Gość asanka87
jeśli bol nie przechodzi po kilku dniach to spróbuj sobie kupić syrimarol jeśli przejdzie to wiadomo że była to wątroba... ja kiedyś brałam dilbertin ale to mocny lek i na receptę i lepiej nie stosować go za długi, a syrimarol jest bezpieczny.

Gość gość
dokładnie tak jak mówi asanka - sylimarol sprawdza się przy takich dolegliwościach. Ja sama nie biorę ale mój mąż tak jak przesadzi a alkoholem lub zje coś bardziej tłustego.

Gość kwiatowa dama
Odczuwalne bóle w okolicach wątroby, to coś czego nie można lekceważyć i należy szybko udać się do lekarza, a poza tym każdego dnia warto wspomagać wątrobę pijąc, np. herbatkę ziołową na wątrobę, która wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego, mi pomaga, zamawiam ją ze sklepu nowoczesnezioła

Gość gość

wątroba nie boli, baranie łby ,mózg i wątroba nie bolą nie wprowadzajcie dziecka w błąd bo zapije i nie wstanie następnego dnia