Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedennieznajomy

poznałem pasujaca połowkę, niestety jest mężatką...

Polecane posty

Gość PŁACĄCY
Jeszcze łajdaku śmiesz szczekać?? Jak ci się dobrze radzi??

Gość PŁACĄCY
"powody dla których kończą sie zwiazki..." to często wciskacz bez litości... Ale jak łajdak spotka łajdaczkę to oboje od siebie łajdactwa doświadczą. Testowane :classic_cool:

tego sie nie usprawiedliwia świństwo jak cholera ale mi się wnętrzności z tego powodu nie przewracają Z jakiegoś powodu zdradzamy każdy ma swój ale zawsze jakiś jest skakanie w bok to nie hobby

024sylwiaa nieumiejących czytac ze zrozumieniem: nie ma mowy o zdradzie! ale bywaja powody dla których kończą sie zwiazki dla mnie jednym z nich jest zdrada nie znam dokładnie sytuacji tej dziewczyny ale.. no własnie ale. kobieta nieszczęsliwa nie staje sie bez powodu

Gość PŁACĄCY
Kobiet zdradzają z powodów: - lepszy samochód - większy dom - dłuższy kutas Dłuższy kutas szuka mężatki z powodu: - panny mają dodatkowe wymagania. Sam kutas to za mało.

Gość PŁACĄCY
Logiczny rozbiór tekstu to jednak dla ciebie za trudne. nIE PRÓBUJ TEGO WIĘCEJ. I wiem dlaczego masz dłuższego: bo masz mózg w łebku :classic_cool:

skoro sie tak bardzo pieklisz , opowiedz co ci sie przydarzyło.. chetnie przeczytamy twoja historie, moze znajdzie sie dla ciebie jakaś rada, a tak tylko rzucasz miesem i nic ci z tego facet, to naprawde nie ja zabrałem ci twoja niunie!

Gość PŁACĄCY
To ja się wycofam. Łajdakowi można coś wytłumaczyć. Idiocie coś wyjaśnić. Ale łajdak-idiota to nie na moje wykształcenie. :classic_cool:

Gość to jest przeznaczenie
:)

nie ma przeznaczenia, jest przypadek moim zdaniem to raczej zbiezność preferencji jej wyglad sposób mówienia, poruszania się, sposób myslenia, rodzaj słuchanej musyki, sposób ubierania i ta nieszczęsna chemia:P imponuje mi ze wytrwała bardzo długo z 1szym facetem pomimo trudnej sytuacji, to ze poswieciła sie dla dziecka i skromność to tez mnie pociaga a ja chyba wypełniłem brak tego co dla niej wazne

kto jest mniej moralny?? dziewczyna która zalicza facetów i jeszcze przed slubem ma ich na koncie 10ciu, 20stu, wiecej, czy ta która pomimo trudnosci poswieca sie dla dziecka i ktos nagle budzi w niej wiare w to ze jest wartosciowa osoba....?

Gość nina41
jestes pewny ze ona nie manipuluje toba?

a dla mnie nie jest wolną dopuki nie wiem napewno ze mąż ja zdradza :-) sprawiłem ze uwierzyła ze moze być znów szczesliwa ze jest coś warta :-) z nikim tak otwarcie nie rozmawiałem o uczuciach i nikt nigdy nie dawał mi tak jasno do zrozumienia ze jestem kimś na kim moze zalezeć ja pierd.

Gość nina41
badz ostrozny,bo roznie moze byc ,zeby nie okazalo sie ,ze jestes tylko pionkiem w jej grze,a te ktore zgrywaja pokrzywdzone sierotki sa w tym najlepsze

Gość oj facet, jakis
ty dobry, wspólczujący, wprost prawie aniołek. Ba. Może nawet rycerz - masz białego konia? żeby uratować nieszczęśliwą cudzą żonę, która to biedaczka MUSI SIĘ POSWIĘCAĆ dla dziecka. I dla tego dziecka gotowa jest dać d... każdemu, który ją zechce. Łajdak i łajdaczka. To tyle o was.

Gość nina41
jak sie wycofales, sie to przegadaj to dzis z nami,bo masz taka potrzebe i nie mysl juz o niej.Madra mezatka jak ma ochote na romans,to nie igra z uczuciami ,tylko stawia sprawe jasno,a wracajac do tematu ,to w xxI wieku nikt juz dla dobra dziecka nie meczy sie w malzenstwie,chyba ,ze maja dlugi,bo to najbardziej cementuje malzenstwo