Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nudzesie1

Czy zaskoczyłyście jakiegos faceta podczas masturbacji?

Polecane posty

Drogie Panie Ciekaw jestem czy miałyście kiedyś "przyjemność" złapać jakiegos faceta podczas masturbacji ? Niekoniecznie Waszego faceta - raczej mysle o koledze, bracie, kuzynie, przypadkowym facecie badz koledze z pacy a nawet przyjacielu :D Proszę o krotkie opisy :P

Gość ja zaskoczylem moja zone
po 10 latach malzenstwa i 10 latach sluchania, ze masturbacja to cos zlego i ona TEGO nie robi i nie potrzebuje. wyobrazacie sobie moja mine???

Gość ja zaskoczylem moja zone
że jest gejem

Gość moja też sobie
zrobiła dobrze jak byłem w pracy, rano mi o tym powiedziała, jak mówiła było to jej pierwszy raz, widziałem, że było jej głupio, ja natomiast jej powiedziałem, że to jest całkiem normalne, że ja walę konia już ponad ćwierć wieku i to kilka razy w tygodniu. Trochę była zdziwiona moja iloscią, ale powidzaiłem jej, że kazdy ma inne potrzeby.

Gość ja to lubię a wy?
ja lubię sobie zrobić dobrze zato moja żona tego nie robi mówi że nie lubi i niema potrzeby tak bardzo chciał bym aby to robiła i ją przyłapać to by było suuuperrr

Gość Robi robi
nie martw sie hehe tylko jak wiele kobiet tak sie tego wstydzi i ma takie poczucie winy, ze sie sama przed soba do tego nie przyznaje. moja tez taka byla a teraz jak sie 'wydalo' potrafi sobie zrobic dobrze gdy ja na to patrze :)