Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatanica złośnica

Tusk zabiera biednym

Polecane posty

Gość szatanica złośnica

Dlaczego rząd Tuska zabiera biednym ...Mnie to przeraża jak czytam ,ze mają zabrać chorym dzieciom na rechabilitację ...W planach jest zabranie kasy ze zwrotu z podatku na dziecko...podnoszenie podatków ...i wiel wiele innych ....Boli ,ze stracą na tym tylko biedne rodziny.........Cholera dlaczego ludzie nie wywioza tego rządu na taczkach.....LUDZIE ZASTANOWCIE SIE!!!!!!!!!!!!!co wy na to?

Gość ale ja nie rozumiem
waszego oburzenia, przeciez SAMI NA NICH GŁOSOWALIŚCIE, TO DZIĘKI WAM WYGRALI WYBORY ! ja nie głosowałam to siedze cicho

Gość szatanica złośnica
niestety tak......było ponoć w wiadomościach

Gość przeciez z proznego i Salomon
nie naleje. na swiecie jest kryzys i tak slabo w Polsce odczuwalny. Co mu szkodzi dawac - moglby sobie dawac przez cala kadencje, tyle ze potem juz by sie kraj nie wygrzebal z dlugów. Poza tym radze ie bazowac na tym co było PODOBNO tylko zapoznac sie z caloscia projektu. A KTO da, KTO bylby tak dobry no KTO? Z czego? Z tego, co zostawil poprzedni rzad? Obiecac albo krytykowac byle duren potrafi. Jakby rzad Kaczynskich zosttawil takie kokosy to byloby z czego rozdawac - a g... zostawił.

Cóż.. nic nowego. Okrada się głupich, biednych, mało zaradnych bo nie potrafią się obronić. Bogaty zawsze sobie poradzi, zawsze ominie prawo. Jeden już wczoraj dał wyraz swoim odczuciom....