Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka tańca

Czy ktoś tańczy taniec towarzyski????

Polecane posty

Gość miłośniczka tańca

Jak w temacie :) I nie chodzi mi tylko o osoby które tańczą turniejowo ale też o takie które chodzą na kurs tańca :)

Gość w sensie na parkiecie
na balu np? ja tancze i mój maz , bo lubimy

Gość miłośniczka tańca
no też ;) ale chodzi mi raczej o taniec towarzyski, chociaż podstawy :)

Gość w sensie na parkiecie
no mamy podstawy, walc angielski od wiedeńskiego odróznimy:). A co?

Hej, ja cały czas zastanawiam się nad zapisaniem się na kurs tańca towarzyskiego... Do tej pory ćwiczyłam tylko fitness, ale zachęciła mnie oferta klubu w którym trenuję - Everybody Fitness Club w Warszawie - niedługo mają wystartować grupy tańca towarzyskiego. Chyba skuszę się, poćwiczę przed karnawałem.;)

Gość konefk@
Nie ma co się zastanawiać, bo karnawał się zacznie! Ja chodzę na ten kurs do Everybody - w środy o 20.30 i w czwartki o 20.00 - i już czuję, że będę królową parkietu! :)

Jesteś już kolejną osobą, która mnie namawia, tylko nie wiem, czy poradzę sobie - do tej pory trenowałam tylko fitness... Myślisz, że taka zamiana się uda?;)

Gość konefk@
uda się na pewno - spróbuj! ale może nie zamieniaj fitnessu na taniec, ćwicz jedno i drugie :)

nie zamieniłabym fitnessu na nic :) teraz naprzemiennie w tygodniu mam zajęcia fitnessowe i towarzyski.:)

Gość Monika_G
Ja chodzę od roku na taniec towarzyski do szkoły tańca Krzysztofa Polańskiego. Ja i mój partner jesteśmy bardzo zadowoleni. Szkoła cieszy się dobrą renomą, ponieważ zatrudnia tylko profesjonalnych tancerzy - instruktorów, a to ważne jeśli chcesz się dobrze nauczyć tańczyć. Tutaj jest program kursów http://www.k-polanski.com/szkola_tanca-Program-Kursy