Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzicie tez to

Czemu kobiety lecą ''na takich wypicowanych '' facetow???

Polecane posty

Gość Fejszbok
tacy dziwacy najczęsciej nie byli w wojsku - tam daliby im szkołę życia i oduczyli takiego chodu! Wysyłać przymusowo metroseksualne ciotki do woja!

Gość błąd językowy kolego
mówi się wycipowanych facetów

Gość bo tak juz jest i tyle

Gość mllllllll
co wy macie do zelu? sam uzywam wosku, nie zelu, w ilosciach takich ze nie leje mi sie z glowy - bo tak wygladam milion razy lepiej niz w 'normalnych' wlosach

Gość oni są wspaniali i odważni
ubiór często prezentuje osobowość człowieka dzięki tak ubranym facetom ulice stają się ciekawsze nietolerancja to zazwyczaj cecha związana z kompleksami zazdrość, bo ja nieudacznik boję się zostać zauważony i ewentualnie przez kogoś skrytykowany żyjcie sobie w swojej nijakości i dajcie żyć ludziom ciekawym

Gość dorcia........................
moj facet wprawdzie nie był w wojsku ale jest normalnym meskim facetem :) nie wyobrazam sobie takie wypacykowanego faceta. wiekszosc z nich teraz wyglada jak geje, rozumiem ze potrzebna jest higiena ale bez przesady jak sie szykuja dluzej niz kobiety. a ja lubie to ze moj facet przesadnie sie nie stroi i jak czasami na lekki zarost:)

mojesz szwgerce podobali się zawsze tacy wypicowani, cacuś-glancuś, faceci, ale jak kolejny wypicowany facet,którego poznała, okazał się gejem, zmieniła zdanie......

Problem tkwi nie w ich wyglądzie ale w waszym mózgowym pustostanie i braku akceptacji drugiego człowieka. Brak wam odwagi, polotu, jesteście pospolici i nudni.

Gość oni nie są nudni
każdy taki pacyk którego znam jest tak nudny jak owsianka

w wojsku miałem takiego pajaca, cała kompania żarła już śniadanie a ta pisda kończył golenie japy.....

widać znasz tych którzy ich naśldują, a nie sa tak naprawdę przynależacymi do tej grupt to tak jak z hipisami, pankami..... są ci prawdziwi i ci oszukani facet który prezentuje swój odważny styl a nie lansuje się na kogoś innego, ten jest wiele wart!

do bmblondyn i co tak Cię to bolało, widać jak lubisz wpieprzać się w nie swoje sprawy, jego śniadanie, jego sprawa oceń siebie, tylko sie nie pochlastaj po tej ocenie

Gość blondyn to stary pryk po 50
nie ma co zwracac uwagi na jego wypociny

a ty offermuś spejalista od giełdy i dupowłażenia Kaczyńskiemu i innym pisiorom...tarot, to durniu nauka a nie włażenie w dupsko obrońco krzyżyków.....

Gość TH is IT CK
tylko kurwy na nich lecą A później płaczą na forum dobrze tak sukom

dziwna sprawa, możliwe że założyłem kiedyś taki temat, a ja prawdziwy to w Historii miłości czystej, ale niestety minionej....poszukaj , bo mi sie nie chce.

Gość TADEUSZ STACHURA PS. NIEMIEC
KURWA ZNOWU WALENTYNKI BENDZIE TRZEBA SWINIĘ ZABRAC DO MCDONALDSA

Gość Tadeusz stachura ps. niemiec
ku... znowu walentynki bendzie trzeba swinię zabrac do mcdonalda

Gość ..bo tak..
:O

Gość one milion miles away from hom
Napiszę jak ja się ubieram. Potrafię założyć bluzę z kapturem, gdy jeżdzę na rowerze albo uprawiam jakiś sport. ...a tak na co dzień to zależy od pory roku. W lecie zakładam zawsze t-shirty albo rozpinane koszule z krótkim rękawem. Bardzo lubię chodzić w sportowych marynarkach, pod spodem jakiś t-shirt albo koszula. Do tego dżinsy o prostym kroju i czarne sportowe buty. Żadne rurki, dzwony ani inne pedalskie biodrówy nie wchodzą w grę. Lubię też chodzić w koszulach z długim rękawem, czasami w jakiś swetrach. W garnitur ubieram się rzadko, tylko jeśli muszę. Ja bardzo lubię taki sportowo-elegancki styl. Czy muszę zmienić swój ubiór, aby jakaś kobieta mnie w końcu zauważyła ???

Gość faceci z torebkami
to pedały