Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona wyśnionaa

Nie umawiającie się na randki przez neta! Przychodzi faceci z wzrostem 170-175cm

Polecane posty

Gość Carrerowa
Lewiatan to wyjaśnia dlaczego tak zaciekle bronisz karze.. niskich i siedzisz na forum dla kobiet:P Ale nie martw się ze swoimi 174cm jak założysz buty na bardzoooo grubej podeszwie to może wyrwiesz jakąś despertke :)

Gość chyba uhhhhh
Jak oceniacie i według jakiej miary żyjecie, tak będziecie oceniane, taką miarą będziecie sądzone. Żadna z Was nie jest idealna, dlatego przed Wami łzy, gdy w innych będziecie widzieć ocenę swych niedoskonałości. Wasze życie to nie happy ride. Z kaloryferem prędzej bym się dogadał niż z Wami. Głupota jest najgorsza....idę wyrzygam, wezmę prysznic i nie zaglądam tu więcej.

Gość loj tam oj tam
ja jestem niska mam 157 cm. do tej pory trafiali mi sie sami wysocy tj z przedzialu 180-190-kilka cm az tu nagle pewnego pieknego dnia poznalam "karzelka":) ma ok 175 cm i nie zamienilabym go na zadnego innego:) niby czemu wzrost mialby kogos dyskwalifikowac? same jestescie takie idealne?:o

Gość Kloti ploti
uikz, oczywiście że wzrost to nie jesdyne kryterium ale to jedno z tych kryteriów które na starcie potrafi skreślić faceta u dziewczyny (jak jest niski) :P Mało która lubi konusów...

Carrerowa -> gdybym chciał desperatkę to bym już dawno ja miał ;p po drugie bodaj 175 to średnia statystyczna wzrostu. tak samo można mówić że kobieta powyżej 165 to nie kobieta tylko wielkolud ;p

Gość Levviatan podstawiasz taboret
jak chcesz coś siegnąć z górnej półki? :classic_cool:

Gość anka.szklanka
lewatyw ty lilipucie ,nie dziwne ze leczysz kompleksy na kafeterii

Gość uikz
twarz jak trzebiatowska lub podobna . To podstawa .

Gość W pracyyyyyyyyyyyyyyy
Levviatan, to że średnia statystyczna to karzełek to znaczy właśnie że faceci w PL są często obleśni i sfrustrowany co udowadniasz swpoimi wypowiedziami no i wzrostem siedzącego psa jak dla facet - 174cm NIe ma martw ja na ciebie mikrusie nawet bym nie spojrzała :)

anka.szklanka -> jakie kompleksy? ;D W pracyyyyyyyyyyyyyyy -> ja udowadniam że masz idiotyczne myślenie ;p bo facet mający mnie niż 180 może być bardziej męski niż ten co ma 190 ;p

Gość Katarina86
Wiecie co. Ja znam wielu niskich i raczej nie sfrustrowanych mezczyzn. W rzeczywistosci maja oni powodzenie. Za to Wasza agresja chyba o czyms swiadczy? Dostalyscie kosza od niskiego? ;)

Gość fdsss
uikz wiekszosc kafeterianek niestety to pasztety . Takich wymagan nie spelnia nawet jedna na tysiac kobiet .

Gość karolina2010i
loj tam oj tam ja jestem niska mam 157 cm. do tej pory trafiali mi sie sami wysocy tj z przedzialu 180-190-kilka cm az tu nagle pewnego pieknego dnia poznalam "karzelka" ma ok 175 cm i nie zamienilabym go na zadnego innego niby czemu wzrost mialby kogos dyskwalifikowac? same jestescie takie idealne? i to ma byc sprawiedliwosc? chociaż wiem :D oni wysocy lubią te niskie bo ich usta są na wysokosci penisów tych wysokich i mogą ssac bile na stojąco:D

Gość gfgfd
wyoski facet z niska kobieta moze chciec czuc sie dowartosciowany co jest zalosne . Lepiej jak wysoki chodzi z wysoka ( powyzej 170 cm ) , a niski z niską

Gość ze mna jest tak samooooo!
ta..nie wazne ze inteligentny, zadbany, zaradny, przeciez najwazniejszy jest wzrost!!!! to sa te dobre geny, zal mi was dziewczyny bo przez takie podejcie mozecie przegapic naprawde wartosciawa osobe, mniemam ze jestescie jeszcze under20:) jesli tak, to wybaczam.

Gość loj tam oj tam
karolina2010i chyba sie nie bardzo znasz na meskiej anatomii :o zreszta takich wypowiedzi to nawet szkoda komentowac:o

Gość gfgfd
sa te dobre geny, na pewno .. Najbogatszy czlowiek swiata bill gates ma mniej niz 180 cm wzrostu

Gość karolina2010i
mam taką koleżanke 164 cm niska i gruba a ma faceta 190 cm ...oczywiscie robi mu ciagle loda ;/ oblesne. ja mam 174 cm, mam faceta 181 cm i nigdy mu nie robiłam loda ;)

Moja koleżanka spotykała się z facetem o wzroście coś koło 190 cm, a sama ma niecałe 160. Wyglądali cholernie śmiesznie :D Więc nie dla wszystkich jest to takie och i ach.

Gość gfgfd
Adam małysz ma 169 cm wzrostu .Robert MAteja ma 182 cm wzrostu . Wszyscy wiemy kto ma lepsze geny i dalej skacze .

Gość TEORIA EWOlucjiiiiiiii
gfgfd sa te dobre geny, na pewno .. Najbogatszy czlowiek swiata bill gates ma mniej niz 180 cm wzrostu BOGATY ale genów sobie chyba nie kupi:D:D chociaż kazda dziwa by poleciała na takiego no tak ;/ ja wole mieć dziecko z mlodym zdrowym chlopakiem niz z bogatym starcem

Gość gfgfd
BOGATY ale genów sobie chyba nie kupi tak bogactwo bierze sie ze złych genow . Zeby byc najbogatszym na swiecie na pewno ma sie lepsze geny niz przecietny i lepsza głowe niz przecietny obywatel . Przecietny obywatel nigdy nie dojdzie do takiego bogactwa , bo ma niski poziom IQ . A dobre geny to wysoki poziom inteligencji miedzy innymi .

Gość loj tam oj tam
tepe laski musza wszystkich obserwowac i krytykowac :o nie macie wlasnego zycia ze sie tak podnieciacie kto z kim i jak wyglada?:o zajmijcie sie wlasnymi dupami cwoki:o pewnie wszystkie jestescie piekne ,szczuple, wysoskie i bez wad:o a juz napewno superi nteligentne co widac po waszych wypowiedziach:o zenada:o

Gość anka.szklanka kuci kuci
wzrost to nie wszytsko ,wazniejszy pisior i wypchany portfel

Gość gfgfd
a jesli ma duzy wzrost i zle geny . Co wtedy ?