Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona wyśnionaa

Nie umawiającie się na randki przez neta! Przychodzi faceci z wzrostem 170-175cm

Polecane posty

Gość Ona wyśnionaa

Karzełki :o

Gość Basia z Wielkopolski
Tacy faceci mają ogromne kutaski, 45 cm.

Gość Ona wyśnionaa
Mam 158 cm.

Gość Kloti ploti
Hehe też się kiedyś umówiłam z facetem z sympatii z tawrzy ok ale co z tego jak facet miał z 175cm max hehe porażka...

Gość nbvnvb
a mi sie zawsze wydawalo ze karzelki mają mniej niz 140 cm wzrostu ? Chyba sie definicja zmieniła słowa karzeł . Albo nie jestem w temacie ?

Gość chyba uhhhhh
miało być Baś

Gość trert
Mam 158 cm. to tez jestes karłem

Gość Carrerowa
Dokładnie - w ogłoszenich randkowych zawsze jest jakiś feler - jak nie brzydki to n zdjęciach w miare ok a w rzeczywistości karzełek FACET MUSI MIEĆ TE 180cm

Gość Kafeteryjna suczka
Dokładnie 180cm to minimum, niski facet to troche wybrakowany :P

Gość chyba uhhhhh
Jak jesteś taka wyśniona, to czemu umawiasz się przez internet??? Co?? Wszyscy wiemy dlaczego, więc nie lecz swych kompleksów lub nieudacznictwa związkowego przywalaniem ludziom z powodu mało istotnych cech. A jeśli są to tak bardzo istotne, to dawaj tu swą fotę, ocenimy Cię według Twoich kryteriów.

to nieźle musi się facet zginać do ciebie ;p po drugie może mieć i nawet 2 metry i może wyglądać mimo tego bardziej jak chłopczyk niż facet ;p

Gość chyba uhhhhh
Wszystkie dawajcie tu swe foty i testy inteligencji, zobaczymy Wasze braki.....księżne z Wólki Wielkiej

Gość Ona wyśnionaa najpierw
naucz sie poprawnie tworzyc zdania, bo dzieci w przedszkolu lepiej to robia, a potem dopiero zacznij umawiac sie na randki bo inaczej nie przyjdzie zaden facet ile nie mialby wzrostu...zalosna imitacjo czlowieka.

Gość W pracyyyyyyyyyyyyyyy
Facet powienien mieć 180-190 max. Powyżej przesada :D Poniżej to hmm bez kometarza:D Niski facet ot jak frytki bez soli albo wakacje z deszczem hihihi

W pracyyyyyyyyyyyyyyy -> ok tak to kobieta musi mieć różnice pomiędzy obwodem piersi a obwodem pod co najmniej 25 cm inaczej to nie kobieta ;p

Gość chyba uhhhhh
Akurat mam te wasze min. 180, ale z żadną bym się nie spotkał. Wolałbym się spotkać z kimkolwiek brzydkim, jakiejkolwiek płci, byle mądrym. Z głupią piz... to najgorszy wariant, nawet jeśli jest bardzo ładna. Wolałbym w kaloryfer walić.

Gość Levviatan ile masz wzrostu

Gość Katarina86
No to ja mam jakiegos pecha, bo lubie takich 170-175 a przychodza jakies wielkie dryblasy :) mam 160 cm

Gość ze mna jest tak samooooo!
ja mam 165cm, moj chlopak 179(!) ale zaliczylam mu juz te 180 hehhe no ja tez za wysoka nie jestem wiec nam to pasuje. skoro masz ponizej 160 to nie obraz sie ale facet 170- 175cm jest dla ciebie w sam raz. no niestety. Ty tez jestes niska a faceci lubia wysokie, zgrabne laski, jakbys sie czula gdyby facet zaraz na pierwszym spotkaniu skreslil cie za wzrost. zreszta wzrost nie jest najwazniejszy, uwierz mi. jeszcze zrozumialabym, gdybys miala powyzej 170, ale tak....

Gość podjarana nową sytuacją
hej!! ja sie umówiłam na weekend z kolesiem co rzekomo ma 182 cm :D :D juz sie nie moge doczekać ...wezme moze miarkę :P sama mam 169...

Gość Ja będe bardzo szczera..
nie mogłabym być z niskim facetem - po prostu bym nie mogła :P Co to dla mężczyzny za wzrost np. 175cm? No jakiś zart........................................................

Gość a jak mam byc szczera
to zgodze sie z bardzo szczera powyzej :P chociz wiem ze to troche sukowate podejscie :D le dziewczyny, ktora by wolala by byc z niskim niz wysokim? ZADNA!!

Gość podjarana nową sytuacją
przecież to ewolucja nas tak uwarunkowała :) wszystkie kobiety szukają dobrych genów dla potomstwa, a kto by chcial urodzic liliputy

Jeżeli będzie niższy, ale inteligentny to ja bym chciała :) Wzrost faceta to główne kryterium... Świat spada na psy :o

Gość NonsterNa
Bo niski wzrost u faceta to jak brak piersi albo nadwaga u kobiety.

Gość uikz
jesli mam byc szczery to troche male wymagania macie jesli wystarcza wam tylko to ze facet ma wiecej niz 179 cm wzrostu . Ja mam duze wymagania . Dziewczyna nie moze byc ruda , nie moze miec piegow , musi miec niebieskie oczy, nie moze miec czarnych wlosow . Ma byc szatynką o wadze nie wiekszej niz 56 kg najlepiej zeby przypominała MArte zmude trzebiatowska jesli chodzi o urode Romiary 90 -60 - 90 . Piersi C lub D . Wzrost 160-170 cm .

Gość Katarina86
Ja wole byc z niskim niz z wysokim :) jakos bardziej mnie pociagaja...