Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałyVOGEL

żałuję, że zdradziłem żonę moją BOGINIĘ

Polecane posty

Gość MałyVOGEL

A ja byłem kochankiem i bardzo zaluje ze to sie wydalo bo poznalem prawde o swojej anatomii i to z jakich ust- z ust meza mojej kochanki, ktory zadzwonil do mojej zony z pytaniem czy to prawda, ze mam malego ptaka- a zona na to- nie wiem!!!!!!! Zyje nadzieja, ze to zlosliwe bylo tylko w celu ponizenia mnie- a co jesli to prawda. Zona byla dziewica i jestem jej pierwszym- nie moze mnie obiektywnie ocenic przeciez.

Gość MałyVOGEL
nie komentujcie null i nie pasujcie- ja potrzebuje pomocy, rady, pocieszenia- czy ktos slyszal ile kosztuje operacja powiekszajaca ptaszka- zona mi wybaczyla i mamy kase, nie wiem ile to kosztuje i gdzie szukac

Gość MałyVOGEL
Ale Prowokacje sa superrrrrrrrrrr- takie ktore oparte sa na faktach- ale tak dziwne, ze wydaja sie niezgodne z prawda:):):): A to prawda- mam malego i mam problem- gdy klocilem sie z kochanką przez telwfon, ze wygadala szczegoly naszego zwiazku to najbardziej przeszkadzal mi fakt, ze ona twierdzila ze mam malego- a przeciez miala orgazmy- teraz sie zastanawiam - moze udawala!!!! zona nie ma satysfakcji - wiek mam problem- bo zona moze zrobic odwet i co wtedy- bedzie miala porownanie i co? i mnie zostawi!!!! A ja ja kocham, na rekach nosze, juz nigdy jej nie zdradze bo wszystkie oprocz niej to kurwy i nic wiecej..........

Gość mererii
Dlaczego my kobiety wybaczamy co? Jeszcze takim z małymi ptakami...:P:P Nie no żartuje przecież to nie ma róznicy ,chyba że ci w łózku nie wychodzi... Ciesz sie że zona ci wybaczyła