Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polandia

ile płacicie za czynsz?

Polecane posty

Gość s,mfdkl
czemu sie wkurwiasz?

podstawowe pytanie brzmi ile osób macie podanych w spółdzielni/zarządcy? przecież czynsz przy podanej 1 i 5 osobach będzie się znacznie różnił, więc nie wiem jak chcecie to porównywać ja płacę 450 zł za 2 osoby, ale bez ciepłej wody (junkers), duże miasto

Gość s,mfdkl
ja mam mieszkanie wlasnosciowe i od meldunku nie place :P wynajmuje 3 osobowej rodzince i biore 1300 plus rachunki nie zaleznie od tego ile tam osob mieszka

O to, że takie są u nas wysokie opłaty :P I nie mieszkam w apartamentowcu tylko w bloku, 66m2.

Gość s,mfdkl
hymm w Otwocku w nowym bloku na Ul.Górnej mniej niz 1000 zł za wynajem nie znajdziesz mieszkania

Gość jezeli moja córka mieszkałaby
no ale to temat o wysokość czynszu a nie najmu

Najem rządzi się innymi prawami, tańszego niż 1000 zł + media się nie znajdzie, a są zlokalizowane w nieciekawych okolicach. Standardem jest 1500 + media za ok. 45 - 50 m.

Gość s,mfdkl
a no fakt:P ja placilam jak tam mieszkalam 250 zł za 59 mk ale w to wliczone swiatlo na klatce schodowej i winda a reszta to chuj wie na co . wkurwia mnie takie cos bo kupilam mieszkania a teraz jeszcze czynsz placic a chuj z tym dlatego je sprzedaje

Gość jezeli moja córka mieszkałaby
my też mamy własnościowe i tyle kasy jeszcze do administracji - porażka

Gość 49 m2 w dobrej lokalizacj
nie w miescie wojewodzkim ilosc mieszkancow 120 tys mieszkanie w bloku 35 letnim czynsz 400 zl

Gość 49 m2 w dobrej lokalizacj
a za wynajem takiego 2 pokojowego mieszkania ok 50 m zycza sobie 800-1000 zl te tansze nieumeblowane drozsze wyposazone chociaz jak sie weznie do reki gazete lokalna i podzwoni po os prywatnych zamiast po biurach to mozna za 800 zl wynajac cos juz urzadzonego o taki metrazu

Gość mwramodza
nie płacę czynszu mieszkam w swoim starym domku po dziadku pod miastem wyremontowałam go

Gość no przestancie ....
oni cie w koniaa robia! NIE MA TAKICH oplat za wynajecie mieskania! cyba ze w pierdziszewie dolnym ;) w krakowie placi ie od 1000 do 1500 za 2-3 pokoje

Jasne, że są :) Wszystko zależy od standardu, lokalizacji, czy mieszkanie jest umeblowane itd. Poza tym za najem każdy może sobie narzucić kwotę jaką chce i nie musi mieć ona nic wspólnego z tym, co płaci administracji.

50 m2 miasto na Górnym Śląsku - 440 zł z zaliczką na cieplą i zminą wodę oraz co. Poza sezonem grzewczym płacę mniej o koszty ogrzewania

Gość atramenck123
My mamy 38 m kw., zameldowanych jest 3 osoby płacimy 400zł

Gość wrocek 540 zł plus opłaty
60m własnościowe

Gość warszawa ursynów
69m - 830 zł

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa
52 metry, własnościowe 510zł już w ciepłą i zimną wodą, do tego prąd co drugi miesiąc.

Gość ja bym odpuscila..
to niezle rudery jak tak tanio ;) wie jakie sa ceny mieszkan w duzych mistach i slasku gdzie mzoan kupic mieskanie za 30 tysiecy

Gość lekooomankaa
45m2, miasto do 100tys mieszkancow, 920zł - koło rynku za sam wynajem z wodą, do tego prąd.

Gość lekooomankaa
co i tak jest tanio u mnie w miescie rynek to koszty 1000zł i więcej za sam wynajem.

Gość Łojtam, Łojtam
nic + prąd, woda,gaz,net:D

Gość gege27
bialystok, 63 m. 500 zl

Gość polandia
nie pytam o najem. to rzeczywiscie calkiem inna bajka. jesli chodzi o liczbe osob - u mnie mieszkalo kiedys 5, teraz 3. wiecie ile sie czynsz zmniejszyl? o dokladnie 42 zl...i o polowe tej kwoty mniej wiecej rosnie kazdego roku 1 stycznia. zastanawia mnie zatem, jak dlugo jeszxze ten czynsz bedzie rosl? ile mozna? do 1000zl? do 2000zl? chore... no i ta sprzataczka..czy u was tez placona jest od metrazu mieszkania? tzn nie wiem czy lepeij by bylo od liczby osob, ale to troche dziwne,przeciez ona nie sprzata mi w mieszkaniu.. jak dla mnie 500zl za czynsz to nie jest malo.

Gość i kto przebije
No to ja na Polskie place pawie 9 tysiecy zlotych za miesiac:))

Gość poleczka123
70m, blok z lat 70tych. Czynsz 720 zl (!!!!) baaardzo dużo!mieszkanie własnosciowe. Własciwie cala moja wyplata idzie na oplaty... dobrze ze jest wyplata meza...