Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trhythy

ludzie własnie zobaczyłam ANIOŁA!!!

Polecane posty

Gość trhythy
w kazdym razie myslcie sobie co chcecie, ja wiem co widziałam a wzrok mam sokoli, nie mam zamiaru nikogo przekonywac do tego aby mi uwierzył bo nie o to mi chodzi, nadal jestem w szoku i długo bede po tym co zobaczyłam i wiem ze takie niematerialne istoty istnieją na 102 %, biorąc pod uwage fakt ze 2 razy miałam kontakt cielesny ( nie mylic z takim kontaktem zboczence) z aniołem (mam nadzieje ze to był anioł a nie zwykła dusza, ktora raczej nie sprawuje pieczy nad człowiekiem) kiedy dojrzewałam, spadam stąd póki mam jeszcze dobry humor :P 🖐️

Lezalam w lozku z mezem. Byla noc, pozno juz bylo bardzo. Ale nie spalismy, rozmawialismy sobie w lozku w naszej sypialni. Swiatlo bylo zgaszone wiec kompletny mrok. Nagle w prawym rogu lozka (od strony meza tuz przy jego stopach) dostrzeglam postac. Niski niczym karzel mezczyzna, mial ciemno brazowa, jakby brudna skore. Byl troche gruby. Byl strasznie brzydki. Stal tam u rogu lozka i smutnym wzrokiem wpatrywal sie prosto w moje oczy. Bylam przerazona. Mial stopy i dlonie jak kopyta. Byl bardzo smutny i strasznie brzydki. Patrzyl sie tylko na mnie. Gdy krzyknelam, juz go nie bylo. Oczywiscie opowiedzialam to mezowi, wierzyl mi. Nigdy wiecej juz nie zobaczylam tej osoby. Na przelomie lat opowiedzialam o tym wydarzeniu paru osobom. Nie wiem czy uwierzyly. Ta tajemnica na zawsze pozostanie dla mnie niewyjasniona. A wydarzylo sie to 6 lat temu. Tez jakos tak jak teraz, pod koniec pazdziernika w 2004. Nie wiem co to bylo, do dzis nie wiem. I pewnie nigdy sie nie dowiem.

Gość jkjkjkjkj
aniu 38 wyczochraj sobie kota...

Gość ja tez widziałam....
diabła albo cos diabłopodobnego... gdy byłam takim przedszkolnym dzieckiem, postac miala paskudną twarz i wiele złosci w oczach, tak sie przeraziłam ze uciekłam z wrzaskiem do swojego pokoju i pod kołdrą w ogole sie nie ruszając czekałam do wieczora dopoki sie troche nie uspokoiłam

Gość o jessu
ale sie dośmiałam:)

Gość o jessu
mój mąz jest mały, gruby i brzydki i tez chowam sie przed nim pod kołdre.:)

Gość Mayor ja Ci wierzę
autorce rowniez

Gość ogorek bez skórek
to sie nazywa schizy drogie panie :d