Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala?

dziwne krwawienie brak ciąży??

Polecane posty

Mam taki problem od dłuższego czasu staramy się o dziecko, i nie udało się jak do tej pory:( ale ostatnio mam strasznie dziwne krwawienia do lekarza ide przyszłym tygodniu ponieważ mój gin jest na urlopie. na początku września miałam ostatnią @ normalną póżniej po 2 tyg pojawiło się plamienie ale słabe w sumie bardziej śluz z krwią i trwało ok 5dni robiłam testy i wychodziły negatywne . następna @ nie przyszła w terminie tylko dopiero w poniedziałek (18/09)i jest jakaś inna bardzo słaba mało krwii wystarczyła by wkładka, tylko przy podcieraniu jest więcej na papierze ale nie ma żadnych skrzepów brzuch mnie nie boli jak zawsze w ogóle nie mam objawów jak na @. Zastanawiam się czy mogłabym być w ciąży i mieć @ a testy jeszcze nie pokazywały bo jest wczesna??? czy może to coś poważnego. proszę o poważne odpowiedzi

Gość MarliZ
Jestesmy w podobnej sytułacji...teraz mam identycznie...robilam test negatywny...bylam u lekarza powiedziała, zeby czekać, bo za wczesnie i nic nie widzi...mam teraz plamienia...takie same jak Ty, troszke na papierze, wkladka by starczyła juz 2 dzien, jutro ide na badanie beta...ale mam objawy ciąży...

jestem w 31 tygodniu ciąży :) ale zanim sie o niej dowiedziałam , mialam miesiaczke, po czym po dwoch tygodniach mialam male krwawienie takie dziewn jakby brazowawe takze proponuje udac sie do ginka :)

dzieki dziewczyny za odp włąśnie czekam na wizyte w przyszłym tygodniu nic mnie nieboli żadnych objawów nie mam tylko cały czas bym spała już mnie to tak męczy... maldzka a dowiedziałas sie o ciąży po tym okresie czy już wcześniej wiedziałas? bo ja w weekend robiłam test i był negatywny to już 2 a w poniedziałek dostałam to krwawienie

Gość anita_
Miałam podobnie. Lekarz stwierdził że to było zaburzenie hormonalne... Badania trzeba porobić jeśli się okaże że to nie ciąża.

Maldzka a czy ta miesiaczka byla normalna?? teraz zaczeło ze mnie nawet wiecej lecieć dość ciemna ta krew i pojawiły się nawet małe skrzepy :( ale to i tak dziwna jakaś jest.. może to i hormony ale mam nadzieje że ciąża:) czytałam że nie które kobiety mają nawet do 3 miesiąca??

Gość MarliZ
Ja sie staram tak od roku, tylko tak nigdy nie zwracałam uwagi na owulacje...podchodziłam do tego na luzie...ale juz zaczynam sie martwić....teraz mam dziwne krwawienie i to zaraz po usg mi sie zaczeło...raczej to nie okres, podejrzewam ciąże tylko test wyszedl negatywny, a lekarz powiedziała, ze nie widzi...dzisiaj zaraz jade na badanie beta i sie upewnie....w razie czego to i tak do lekarza musze iść...bo jak nie ciąża to co to może być...

marliz to trzymam kciuki zeby byla to ciąża:-) i daj znać jak z beta? pozdrawiam

Gość MarliZ
ok 16 jade po odbiór wyników...rano robiłam badanie beta...napiszae jak sie dowiem, pozdrawiam

marlitz to trzymam mocno kciuki, ja sie naczytałam ze można mieć okres będąc w ciąży a test nie pokazał ciąży przed ponieważ było za małe hcg.. hmm ciekawe co u mnie wyjdzie?? nie mam żadnych objawów tylko ta senność ..:-(

Gość MarliZ
mnie piersi juz 2 dni strasznie bolą, a dzisiaj bylam po dbior wynikow hcg...i powuedzieli, ze moj wynik ma byc jutro jeszcze raz sprawdzony i zrobiony...czyli cos dziwnego wyszlo...martwie sie strasznie, kazali jutro przyjsc...

Dziewczyny w czasie ciazy nie ma okresu poniewaz w czasie jego trwania zluszcza sie blona sluzowa macicy a wiec gdyby byl by to normalny okres zarodek ktory zagniezdza sie w blonie sluzowej zostal by wydalony razem z nia. Owszem na poczatku ciazy maga wystepowac krwawienia/plamienia PRZYPOMINAJACE miesiaczke ale same w sobie nia nie sa.

Gość aaabccbab
może Wam poprawię humor mówiąc że miałam tak samo, na początku ciąży :) testy wychodziły wtedy jeszcze negatywne, lekarz powiedział, że on żadnej ciąży nie widzi, zero objawów, no i te ciemne krwawienie/plamienie. a 3 tyg później okazało się, że jednak ciąża. także trzymam kciuki dziewczyny :)

co do okresu to nie wiem czytałam wczoraj no forach ze sa kobiety co normalnie miały okres niczym sie nie różniący a ciazy dowiadywały się w któryms miesiącu także różnie bywa. najważniejsza jest wiara :-) milego dnia

aaabccbab a u mnie to juz dzis mocniej leci ale skrzepow prawie nie ma a zawsze bylo dosc obfito i bolesnie po za tym zawsze mialam na poczatku mocne a na koniec plamienie a teraz jest na odwrot... marlitz trzymam kciuki nadal :-)

Gość MarliZ
niestety u mnie to nie ciąży :( robiłam badanie z krwi i nic z tego, normalnie sie załamałam...pewnie sobie uroiłam z tego czekania:(

marlitz nastepnym razem napewno sie uda :-) moze troszke wyluzuj?? trzymam kciuki