Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz cholera jasnaa

OSTATNIO na kafeteri same tamety proszące o ciuszki, mleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nosz cholera jasnaa

No dajcie spokój. Zmienia się to forum w jakieś żebranie o jałmużnę! Jedna zapytała i uzyskała pomoc to zaraz się inne żebrzące znalazły! Skończcie te szopki. Połowa z Was to pewnie ma kase, ale po co wydawać jak można za friko dostać? Jakoś komputery i internet to wszystkie posiadacie !! Nie dobrze mi się robi jak tu wchodzę i widzę: "przyjmę..." "potrzebuję..." słabo mi :o za uczciwą pracę się weźcie!

Gość nie placcie to nie mozliwe
no ale czytac nie musisz tych tematow , ty wiesz ze na internet jest umowa na 2 lata i nie mozna jej zerwac a skad masz pewnosc ze bylo u kogos dobrze a noga sie podwinela starta pracy ? a internet trzeba placic jak kazde inne rachunki ktos kto chce pomoc , niech pomoze , ty nie chcesz nie musisz tu nikt niczego nie wymusza . Po co wchodzisz na takie tematy skoro cie tak one bulwersuja ?

kuźwa ja chce oddać to zaraz jakaś banda debili sie podszywa,zaczernia nick pod którym napisałam,masakra jakaś :/ i pisze jakieś głupoty

Gość mama DARII
a co z ta dziewczyna z tym mlekiem dostala je?